onsdag, januari 28

Bakning
Jag blev så sugen på hålkakor när jag såg Lottas inlägg i sin blogg mittlivplandet. Ta gärna en titt på dagens inlägg hos henne om sin skola. Nu blev det ju inget hål i dom men underbart goda...Använder min Kitchen Aid för fullt, degen blir så bra. Har aldrig haft en sån assistent förut, alltid stått och gjort mina degar för hand. Men nu är det slut på det.
Vad kul det är att blogga! Längtar hem till kvällen när man har sin tid så man kan sätta sig ner. Mannen har t om fixat en skärm till så nu sitter jag helt lyxigt och har 2 st som jag kan flytta fram och tillbaka på. Han är snäll han, tänker på sin fru säger han. Nu laddar jag för Cocktailparty på lördag, skall bli jättekul. Har aldrig varit på det förut. Har inte riktigt bestämt mig för vilken klänning ännu..... Ha det så gott/ Kram Anne


6 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Heja, heja vad kul att du bakar!! Känns bra och vara lite huslig och kitchen aid måste användas.. Tokiga du hade inte ni landet ute på en ö vid vatten? det är väl underbart..Lycka till med cocktail party. Jag ska snart ha tjejmiddag för 12 kompisar.
Kram Lotta

Jenny sa...

Mmmmm, dom ser verkligen goda ut! Nu får jag dåligt samvete. Enda gången jag bakar är till Lucia....
Men å andra sidan blir mina lussekatter riktigt bra så varför försöka toppa det..........Findus kanelbullar är inte så dumma dom heller....
Cocktail party låter ju trevligt!
Själv ser jag fram emot "bio helg" hemma, dvs om nu alla kablar hinner bli dragna tills dess. Håkan är uppe och kryper runt bland takstolarna, allt för att slippa kablar längs med väggar o tak.
Ha en trevlig kväll o hälsa familjen!
Kram
Jenny

Engelska Villan sa...

Hej!
Tack för besöket hos mig :)
Vilka fina detaljer du visar på bloggen!
Kram Anna

Jenny sa...

Vad gott brödet ser ut!
Lyckliga du som har en KitchenAid:)
Kram Jenny

Lallis - liv och leverne sa...

VIlken mysig blogg du har:)
Kram Lallis

Sophie sa...

Hallå,
Vilken fin blogg du har!
Brödet ser super gott ut!
Kul att du laddar för mitt Cocktailparty, och vilken klänning du än väljer så kommr du att bli super fin!

Kram Sophie