tisdag, december 8

Paniken kommer.....

Mina första hyacinter

Sakta men säkert som den gör varje jul.....Det enda jag har gjort hittills är köttbullar som ligger i frysen!!!! Har iaf påbörjat listan vad som skall göras och inhandlas. Inte en julklapp är köpt, jag vet att ni är många därute som är både färdiga och halvfärdiga med klapparna.... Tips om vad man kan ge maken? Inga verktyg bara, han önskar sig jämnt dessa tråkiga saker. Attans kom på att han läser ju bloggen varje dag. Har gått en ordentlig prommenad med vovven och suttit och jobbat i eftermiddag. Nu är det snart dags att ta tag i hemmet och mat och blogg.
Ha det gott......
Kram Anne



27 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Tror jeg er i mål med gavene nå:) Og det er rekordtidlig til å være meg! Min mann ønsket seg en turbukse fra Bergans (vet ikke om dette er noe kjent merke i Sverige?), så det er kjøpt. Et gavekort på Spa er også i orden:) Så da kan vi gå isammen;)

Du får sette deg ned i ro og fred med et lite glass vin og litt julemusikk for å gjøre tankearbeidet:) Jeg planlegger hva jeg skal kjøpe og hvilke butikker jeg skal gå i før jeg reiser til byen. Veldig effektivt!
Lykke til!
Klem, Lene

Linruz sa...

Hmmm inte lätt med paket till makar.
Funderar så huvudet knakar här oxå.
Här är inga köttbullar gjord men dock nästan alla klapparna inköpta.
Ta hand om dig vännen.
Kram Lina

Annas Lycka sa...

Hej min sötnos

Hoppas att allt är bra med dig o de dina. Här är det rätt bra tycker som du att paniken så smått kryper på. Trött på att jobba just nu...längtar efter lediga dagar...

Puss på dig! Anna

MITT VITA HUS sa...

Hej hej Anne, inget att ha panik för många dagar kvar ju:) Ha det bra kramis

Villa Carl Larsson sa...

Hmm okej han kanske kommer att läsa detta, men här kommer några få tips ändå. Hittade ingen mailadress för övrigt.. kanske var jag blind, kanske har du ingen upplagd. Be honom att hålla sig borta från dessa kommentarer :)

Tidningsprenumeration, kläder (fin tröja, skjorta), en bra bok, färskmalet kaffe, fotvård/massage, någon upplevelse.. mm

Vilka fantastiskt fina hyacinter. Och den krukan (eller vad man ska kalla den) är ju helt underbar. Väldigt fin att plantera just hyacinter i. Stressa inte.. det är många dagar kvar ännu och vad gör det om du inte hinner allt du ska. Skippa hysterin och gör så gott du kan. Julen är värd mer än bara stress.. då stressar man bort den. Kram från mig

Min lya och jag sa...

Ja tänka sig att denna stress ska infinna sig varje år :-) Julen kommer och går ändå,oavsett om man inte dammat och fejat i varje hörn.

Julklapparna började jag för 5 år sedan att köpa i väldigt god tid,så i slutet av okt,början av nov så brukar jag vara klar. Känns superskönt,då kan man strosa på staden ta en fika och titta på alla stressade människor som inte är färdiga :-)

Må så gott!! //Linda

Carin sa...

Då är vi två!!! Har heller inte lyckats köpa en enda än.... Men det skall nog ordna sig ändå... Vad köper man till maken? Min är ju i vart fall jaktintresserad...;)

Ha en bra kväll!
Kram Carin

Camilla sa...

Hej Anne,

Här har vi inte heller handlat några paket...har gjort en lista med vad som skall shoppas och den börjar nu i alla fall ta form:)

Men vid makens namn är det fortfarande tomt :( Hopplöst svårt det där - han köper liksom det han vill ha :)

Så underbart fina hyacinter - å kuddarna i bakgrunden är jättefina!

Ha en go kväll - kramar!

Signe 1 sa...

Jag vet vad du kan ge, men det tar vi på telefon, hihi.

Underbara bilder!

Kramis S.

Brunkullan sa...

Ja dessa makar är inte lätta...helst vill man ju ge nått de behöver lika väl som vill ha för skojs skull!

Jag är nästan klar med klapparna, men mat, bak och godis har jag inte gjort nått av än.
Har dock semester hela nästa vecka, och då blir det mesta gjort hoppas jag:)

Kram Susanne

Lauras gård sa...

Jag har också köttbullarna klara och julklapparna också. Men så börjar jag handla i oktober... Till min man har jag köpt en gammaldags nummerskylt till huset, en sådan i emalj och så eldkorgar att ha utanför huset. Håller med om att det är jätte svårt att komma på något.

Börja handla hem det i matväg som man kan köpa långt innan. Du kommer hinner med allt, stressa inte upp dig... Kram Stina

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej på dej!

Underbara hyacinter.

Men gud...har du gjort köttbullarna redan, nu blir JAG stressad! ;)
Fast jag är ju nästan klar med julklapparna förstås -har köpt nästan allt på nätet, otroligt smidigt!

KRAM

Lilla huset på prärien sa...

Ahh inte ska du stressa! Det är väl bra att du gjort köttbullar tycker jag. :)

Min man gillar vin så jag funderade på en vindagbok till honom, där kan man skriva ned vinen man provar och en massa saker om vart och ett av vinen. Dessutom finns det ett kul vinspel som Håkan Nilsson gjort såg jag idag på bokhandeln! Perfekt för min karl.

Lycka till!!

J

Smultronlycka sa...

Så fina hyacinter i en så fin kruka :)
Jo lite panik har man ;)
Men vi brukar alltid bli bort bjudna så vi är lite bortskämda med att vi inte behöver fixa så mycket julmat :)
Jag har skickat efter lite julklappar!
Det brukar alltid bli en tröja i julklapp till min sambo.Lite fantasilöst kanske :)
Men nu har jag köpt en after shave också!
Hoppas allt är bra med dig!
Kram kram!

Linruz sa...

Kom på att ett par tofflor till "toffeln " din vore kanske en idee * fniss*

Villa Carl Larsson sa...

70 stycken??!!! Oj då får man börja i tid minsann haha. Var jag så blind att jag inte såg mailen, förlåt! :) Ja då kanske inte bok är någon bra idé och inte fotvård heller. Men massage kanske då? En kaffemaskin hade ju varit toppen men som sagt, vissa saker är bra dyra alltså. Jag vill ha en Kitchen Aid ja.. den är ju också så dyr.

Kram igen

ulrika sa...

Vist får man panik, det ska ju vara något användbart, överraskande mm. Själv smyger paniken på så sakta.
Kram Ulrika

Jenny sa...

Hej Anne!
Vilka fina bilder:)

Hihi, ja vad är det med dessa verktyg som är så lockande?? Min sambo är likadan;)

Ha en trevlig kväll!

kram Jenny

Fröken Tindra sa...

Ingen panik nu!! Julen kommer ändå, som alla hurtiga människor brukar säga. Som om det vore kul när man knappt vet hur man skall hinna med allt man så gärna vill ordna. I år har jag tagit ledigt från julstressen. Ta i trä... ;0)
Kram!!

Nilla Q sa...

Nej, nej, lugn och fin nu! Vi skulle ju hålla oss lugna och INTE få panik! Inte en enda grej är fixad här heller. Jo förresten, vi har bakat pepparkakor och gjort dajm. Men allt är redan uppätet, så det är bara att börja om igen. Ingen idé at vara förutseende och ute i tid. Det hjälper ändå inte!

Jag har ingen aning om hur jag ska lösa det hela, men jag VILL INTE stressa! Får se hur det går när vi kommer närmare den 24:e...

Ha det riktigt bra och kraaam!

Pernilla

Vitt och Blått sa...

Vilka underbara bilder du visar! :) Härligt med hyacinter, mina första blommar för fullt och är snart överblommade! Måste köpa nya och hoppas att de kommer till jul! Vill ha en amaryllis också, men det blir nog ingen sådan i år! Finns så mycket annat fint man kan ha! :) Otroligt fina jul-bokstäver som du hade köpt! Supersnygga!

Ha en bra vecka - kram Ewa

Bella sa...

Hej hej!

Känns så tråkigt att det på något sätt alltid ska bli stressigt i december för att man ska hinna med allt som ska göras innan julafton, man vill ju ha det där mysiga, men det är väl bara att på något sätt göra det bästa av det... Lättare sagt än gjort :)

Måste själv ta tag i julklappsinköp och allt annat som ska fixas, julklappar till sambon blir inte så mycket i år då vi åker till Thailand men något måste jag ju köpa...

Hmmm får fundera på det och tyvärr har jag inga bra tips till din make...

Ha det gott och stressa så lugnt du kan

Kramar Bella

Huset vid ån sa...

Hej! Du är inte ensam om att inte ha kommit så långt i julstöket! Men det blir jul ändå! Jag lovar....Fniss! Vilka underbara bilder du bjuder på! Blir jätteinspirerad! Stora Kramen till dig från mig.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ja visst önskar man att det var mer tid kvar till jul,,har heller inte köpt en enda klapp!!!
PANIK!!!!
o makarna ..ja deär ju allra svårast!!

kram

Kicki sa...

Oj oj. Ja jag har inte ens gjort några köttbullar jag. Och det där med storstädning.....hmmm, det blir liksom inte av.
Har kanske köpt en julklapp av 15.....så som Du förstår är Du i gott sällskap. Julklapp till makar är göööörsvårt. Jag har inte kommit på nåt än heller, så tyvärr ingen hjälp från mig bara deltagande!
Ha det gott
Kram
Kicki

Hemmalycka sa...

Paniken börjar krypa på mig med.
Kramiz
Åsa

Engelska Villan sa...

Hej Anne!!
Du, jag känner igen det där. Hur sjutton ska man hinna allt?!
Vad kul, jag lade precis ut bilder på hyacinter med vit sisal! :) :) Tjejen i blomsteraffären tipsade om det för att löken inte skulle bli för fuktig.
Vad tusan ska man ge maken ja... Det värsta är att min mamma o pappa vill veta det också! Jag som knappt vet själv...
Ja ja, ha en fin kväl!!
Kram Anna♥