måndag, januari 18

Blogg......

Bild hämtad från Walther & Co
Hämtad från nätet, källa okänd

Tjoho alla.......Har haft 2-dagars kommentarsfritt. Känns ganska skönt ibland.......Man har ju lite annat att stöka med på kvällar och helger. Familjen är ju 1:a prioritet, sen kommer det mesta tätt efter. Blogg är inte prioritet men väldigt, väldig roligt. Hoppas att ni alla har haft en skön helg. Tack alla för hjälp med OM klänningen......Tro det eller ej, hittade en i Danmark, en liten 1:a som låg och skräpade i en nätbutik. Så ny vet jag vad jag får av familjen när jag fyller år. Får lägga undan den ett litet, litet tag. Men just nu känns kanske klänningen inte så viktig när man ser hur dom har det på Haiti. Jag och maken skänkte pengar häromdagen.......Jag är tacksam att man bor i ett sådant land som vi gör där man är förskonad från detta elände. Ha en skön måndagkväll......

Kram Anne

29 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vad kul att du hittat klänningen! Jag är precis likadan som vaknar först när det är för sent. Har svårt att se vad som är fint på galjen och måste se det på någon och då är det ju försent, då är det alltid slut!
Klart man måste göra annat än att blogga. Det måste ju vara kul och hinnas med. Jag har sänkt mina krav rejält vad gäller både kommentarer och inlägg!
Ha en bra kväll, vännen!
Kramar
Helena

Ingrid sa...

Skönt att du hittade en, vilken butik beställde du från?

~Livet i byn

hemma hos lilla mej sa...

Vilken tur att du hittade din klänning.Ha en skön kväll varmkram Rita ♥

Anna-Malin sa...

så roligt att du hittade klänningen!! så överraskad du ska bli på din födelsedag ;)))

älskar bilden med Winter....den är så fiiiin. för vinter utomhus verkar vi ha ett tag till, inomhus vill jag ha vår ;)

ha det gott!

kram
anna-malin

Aratorps Lena sa...

Grattis! Trägen vinner, som det heter... Jasså, födelsedag snart? hihi.

Ja, visst tackar man gud nästan för att vi är så förskonade från allt elände och katastrofer? Vad skulle man ta sig till om man miste allt och alla... hua.

Kram:)

Grodmamman sa...

Kul att du hittade klänningen!:)
Ja, visst är vi lyckligt lottade här i vår del av världen. Borde uppskatta det mer.
Kram

Annas Lycka sa...

Hej Raring
Allt bra hoppas jag. Här är det en rejäl huvudvärk sen imorse som inte riktigt vill ge sig. Men vad har man som sagt att klaga på???

Tänkte be om en tjänst....Skall ha en 3rätters middag till helgen och har total stopp på ideér....KAn du tipsa om nåt?? Vad som förrätt, varm eller dessert!! Så roligt att fixa lite mat ibland!!

Ha det allra bäst! Kram Anna

Linruz sa...

Hihi Sofia skvallrade att du hittade den. KUl!!!
Här har du en till som inte har kommeterart ordentligt på läääänge. Hinner inte med.
Ha en fin kväll så hörs vi.
Kram kram Lina

VITA NYANSER sa...

Vilka fina bilder! Så himla bra att ni skänkte pengar, man tänker SÅ på dessa stackars människor som har det SÅ svårt just nu, det finns inga ord!

Jag har haft nästan kommentarsfritt ett par veckor. Nu börjar inspirationen komma krypande igen och jag bloggar runt som bara den idag iallafall.

Stor kram L-L

Fånga dagen sa...

Vad härligt att själv bestämma sin prioritering i livet. Du det var allt tur för dig att du fann klänningen annars vet du vad som hade hänt om jag hunnit före.
Många kramar
Lena

Carin sa...

Hallå Anne!

Kul att det löste sig för dig med din klänning... Du fick oxå gå över ån.... Hi hi... Men det spelar ju ingen roll när det kommer med posten....

Ha en bra dag! Kram Carin

Signe 1 sa...

Vi har oxå skänkt pengar, det är ju sååå fruktansvärt!!:-(

OM-Anne:-)

Kramenkram!

House number 15 sa...

Bloggen kan ge mycket tom när man gör en efterlysning;)

Fina bilder du hittat, det där huset ser bekant ut;) fina presenter du gav till dina vänner.

Kram C

Livet i byn sa...

Jooo, jag har många par Calou ;0) Ett par röda, bruna och svarta. Men du...jag behöver ett par i silver också...helt klart!!

~Livet i byn

Linda "den veliga fd bloggerskan som aldrig kan bestämma sig för om hon ska blogga or NOT" sa...

Moder jord är inte nådig..... Jag landade på Fiji en gång dagen efter en cyklon..... helt otroligt vad vinden kan göra..... och en jordbävning är ju inte att leka med. För att inte tala om tsunamin som verkligen berörde.... vi bor i en bra del av världen.

Blogga ...... ja, otroligt tidskrävande ibland, och det är inte riktigt samma sak som för två år sedan, nu bloggar ju precis alla, om precis allt och inget.... skulel viölja ha en blogg som sticker ut lite .... fast jag har ju absolut inte tid med något... hmmm.... jag borde ha mailat, intre skrivit en kommentar, mailar från jobbet imorgon....

Kram L

Cathrin sa...

En sådan tur att du fick tag i en till slut. Är så irriterande när man bestämt sig och så är det "för sent".

Och det finns ju viktigare saker än att blogga. Även om det är kul kan det ju inte (och får/bör inte) ersätta det verkliga livet. Framförallt när något händer inser man vad som egentligen är riktigt viktigt i livet.

Ha en fin kväll!
Cathrin

VITA NYANSER sa...

Tack goa du för din omtanke = ). Det tar lite tid att få ihop jobb-familj-sig själv, vilket är bloggen. Men jag tänker göra färre inlägg och ha tid att kika runt bland er andra, det är påfyllnad!!! Jag vänjer mig väl oxå vid att jobba 75%, det sägs ju att utbrändhet inte ger med sig förrän upp till 2 år efteråt, suck...men tur att jag är ENVIS = ).

Men vad trist att det är svårt att gå in på min sida, hm, vad har jag lyckats fixa till nu då = ). Du kan väl säga till om det rättar till sig.

Kram L-L

VITA NYANSER sa...

Jag kom på att det är nog lite ringrostigt eftersom jag inte lagt så mycket kommentarer på så länge....= )!

VITA NYANSER sa...

Hej vännen...igen!

Du jag har nog fixat till felet, jag hade inte godkänt min profil, men nu så....= )! Tack för att du berättade att det var krångligt!

Kram L-L

Therése sa...

Så sant, ibland krävs det svåra händelser i världen för att vi ska öppna ögonen och få lite perspektiv på livet och se vad som verkligen är viktigt. Tack för påminnelsen om att skänka pengar, det har jag inte gjort ännu - ska fixas i kväll.

Camilla sa...

Hej vännen!

Kul att du hittade din klänning!! När är födelsedagen - min "stora dag" stundar också snart...och det är en sådan där riktigt stor dag - men som jag inte vet om jag vill fira:)

Sitter i samma sits som du - det är mycket nu och bloggandet/kommenterandet kommer lite efter:( Men jag skall ta igen det om ett par veckor:)

Vi har också skickat iväg lite pengar - hoppas de hamnar i rätt plånbok. Det är så svårt att veta vart man skall skicka sina små slantar...

Ha det gott - kramar!

Fröken Tindra sa...

Ja, visst lever vi i en "skyddad" del av världen. Utan att egentligen tänka på hur bra vi har det för vi är så vana med det.
Kul att du hittade din klänning även om födelsedagen inte kommer att innehålla något direkt överraskningsmoment på det planet. =0)
Kram!

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!
Det blev en gråsvart jordglob, dock inte lika fin som din, men den här får duga. Ska visa den någon dag!
Hjalle har gjort sig illa i foten på gympan. Vi har nu röntgat och inget är brutet, men han har fått en stödskena som ska vara på i 14 dagar. Därför får vi boka av vår resa till Schweiz i helgen. SKa försöka boka om till nästa helg istället. Då får "ungen knöla ner foten i en pjäxa, hur eller hur"!!!! Skämt och sido ska han nog vara OK då, annars får vi andra turas om att åka.
Ha det bra!
Kramar från lilla mig i Luxemburg

Ocean showroom sa...

Hejsan! Så bra att du fann klänningen. :-)Vacker "Winter-bild". Här har jag också haft några kommentarfria kvällar, behövs ibland. Imorgon åker jag till sverige och så blir det stockholmsmässan mot slutet av veckan. Jippi!! Kram alexandra

chokladblomma sa...

Ja, vi har det så bra i detta land. Synd bara att man inte har vett att uppskatta det bättre!!
Vilka underbara lyktor du har fyndat från MIO! Jättefina!
KRAM

alegni sa...

ja fy fasen, man kan inte ens tänka sig hur eländigt det verkligen är att bo där borta just nu :(
kul att du hittade klänningen! kram
ingela

Huset vid ån sa...

Vad bra att du fick tag i klänningen...Visst har vi det bra här i Sverige när vi ser eländet på Haiti. Jag o fredric var på Dominikanska republiken för flera år sen och passerade det laglösa " Haiti" Dom berättade då om fattigdomen o den höga kriminaliteten. Tack för fina inspirationsbilder vill verkligen ha ett sånt där ljushus! Såå fina! Ha en fortsatt bra dag! Kramis Therese

Lauras gård sa...

Vilken tur med klänningen. Tänk vad bra Internet är!

Man kan behöva bloggfria dagar. Här kan datorn stå på hela dagen och då kan man ju inte låta bli att kika runt. Det försvinner en massa tid på bloggandet.

Kräksjukan är ingen hit! Tur att ni andra klarade er! Kram Stina

Sjöboden sa...

Vackra bilder... Fin klänning, det var inte dåligt att hitta en därute..

Vilken underbar bild från er gata! Som en saga...

kram Caroline