lördag, januari 9

Näpp......


Idag blir det att betrakta solen inifrån, brrrrrr. Enda gången jag kan tänka mig att gå ut och jag måste är med Millie. Förstår inte att hundar inte fryser, inte min i alla fall. Men hon är ju ganska stor. Jag fryser jämnt...... Håller på att damma lite hemma, vart kommer allt damm ifrån? Julsakerna skall i kartongerna efter att ha belägrat vardagsrummet i en vecka. Visst är det vackert när snön ligger orörd, som på mitt tak. Kanske inte lika kul när den smälter och åker ner. Ha en riktigt kall och trevlig lördag.Tack för alla hälsningarna till 9-åringen, han är så nöjd och glad.
Kram Anne

32 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Ja fy vad kallt det är idag! Brrr!
Våran hund är faktiskt lite frusen av sig. Vi skrattade åt henne härom kvällen när hon skulle ut. Först rusade hon åt ena hållet och gjorde "A" sen rusade hon snabbt åt andra hållet och gjorde "B" och sen sprang hon så fort hon kunde tillbaka till dörren och ville in igen. Så där var det inte frågan om att vara ute mer än nödvändigt! :)
Nu ska jag också börja städa undan julen här. Måste bara få upp baken från stolen först, haha.
Kram!

Grodmamman sa...

Här hade de varnat för -20 grader, men när vi kom upp var det bara -6.
Jag tycker också att det är så fint när snön ligger på taket och på staket m m. Hörde hur sonen sa till dottern för ett tag sedan när de skottade att "där får vi inte skotta för mamma för hon tycker att det är så fint där!"
Jag har också plockat ner alla julsaker idag, fast barnen ville ha kvar sina i sitt rum så det fick de. Så skönt att få bort dem och nu ska jag försöka orka att städa lite också. Roligare kan man ha det, men det är ju skönt när det är gjort!:)
Kram

promenader på landet sa...

Hej! Nu är det för kallt..Vi hade även kallt inne i morse +16 så nu eldar jag i vår kamin! Ha det gott! Kram Maria

Malin sa...

vill få katterna att bli lite tuffare och plumsa i snön på balkongen men de tycker inte att det är nödvändigt utan ligger hellre på fårfällen i soffan, konstigt ?! Kanske inte he he ...

Cathrin sa...

Min treåring kom precis in från pulkabacken, men här är det iofs inte riktigt lika kallt. Jag håller mig dock inomhus och jagar dammråttor. Har något att göra med solskenet tror jag, att dammet syns så tydligt... (eller att det inte gjorts någon ordentlig julstädning hos oss, kanske...)

Ha en fin fortsättning på helgen!
Cathrin

Hemmalycka sa...

Hej gulliga du!
GRATTIS till lillsonen som fyllde år igår. Fick han en mobil?
Visst är det konstigt att hundar inte fryser. Stella blir mycket piggare när det blir snö, dessutom rullar hon sig i snön.
Hoppas du får en skön kväll bubbel-fia :)
Kram Kram
Åsa

Camilla sa...

Hej Anne!

Här var "bara" nio grader nu på eftermiddagen. Jag var nere vid havet och där var helt bedårande vackert och riktigt behagligt.

Önskar dej en skön lördags kväll - här skall lagas till lite kyckling med feta ost om en stund.

Kramar till dej!

Linda [House of L] sa...

hello honey....

Jag har en bild på min blogg.... jajamensan.... Herr Canon har hjälpt mig att dokumentera kvällens dricka.... smakar riktigt bra..... trots avsaknaden av bubblor ;)

Den jordgloben får gärna flytta in hos mig! Kommer från?

Kram L

Linruz sa...

Just hemkommen från en Tornby tur med svärmor.
Var sååå sugen på att hoppa in och köpa sofföverdraget.
Men blev med lampa i alla fall på Nordik.
Ingen sportfotograf blev det av mig då matchen blev inställd pg av kylan.
Kram kram LIna

House number 15 sa...

Ja här är det yllekofta och långisar som gäller. Vår hund fryser inte heller fast han är nysnaggad, men han har en varmfodrad väst på sig iof.

Längtar till varmare tider...

Kram C

Ocean showroom sa...

Hej vännen! Det är för kallt för mig också :-) Vi har varit på badland idag. ETT stort grattis till din son och vilken fin jordglob han fick! Här ska vi bara slappa ikväll. Ha en fin kväll. Kram alexandra

Fånga dagen sa...

JA här är det lika, betraktelse av naturen inifrån idag brrr.
Min katt vägrar gå ut nu och har börjat använda sin låda igen, då är det kallt alltså.
Jag minns när man var yngre och det stundades födelsedag, det pirrade i magen hela dagen.
Ha en fin lördag
Kram Lena

Nilla Q sa...

Ja, men visst kan man njuta lika bra innifrån av det vackra! Hade tänkt oss en dag i pulkabacken, då det var sagt att det skull bli -10. Men termometern visade -17 och då blev det ikea istället!:)

Kram Pernilla

Fröken Tindra sa...

Ja, brr, kallt är det. Har bara varit ute för att provstarta bilen nu i kväll. Som väl är funkade den.
Hade väl stått för länge i kylan på flygplatsen.
Orörd snö är jättevackert! Jag kan bli så himla störd när min käre make klampar runt på "fel" ställe. Han bara skakar på huvudet åt mig...
Det bidde inget besök på baren du rekommenderade. Men tack ändå! Det kan ju komma fler och bättre tillfällen. =0)
Kramisar!!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

GOTT NYTT 2010!!!
Hoppas jul o nyår varit fin!!
Ja nu är det kallt! Vi var ute 1½ timma med vår bus vovve idag,,o hon skulle säkert kunna va ute lika länge till;)) Hon bara äääälskar snön(har bilder på hennes vinterbus idag på bloggen)
Själv är jag dock rejält frusen av mig;)) Men mysigt så med all snö!
2010 vintervita kramar till dig
~~Mamma ♥ Millan~~

♥Linda♥ sa...

Go kväll!
Usch, ja nu är jag trött på den bitande, isande kylan. Hoppas det snart stiger till en sisådär -5 grader, det räcker gott, då kan man ju åtminstonde ta en promenad utan att få istappar i mustachen
;-) Precis en sådan kruka som du har i ditt fönster har jag letat efter utan att hitta. Du vill möjligen inte dela med dig av var du hittat din?
Kram/Linda

H A J sa...

Hipp hipp hurra från oss i Söder till L!!!
Hoppas att han hade en riktigt bra födelsedag! Vilken fin jordglob!! Vi har inte lika kallt som ni har och det är jag tacksam för. Även om jag bara har varit inne idag och rensat ur garderober...... 5 stora kassar som ska till tippen! Känns toppen!!
Ut med det gamla och in med det nya!!
Kramar Haj:arna :)

Mamma Mimmi sa...

Har inget annat val ån att pälsa på mig och gå ut nu när ettåringen upptäckt hur vansinnigt kul det är att åka pulka. Men väl ute i solen är det ju sååå härligt!

♥Linda♥ sa...

Så gulligt av dig! Du skulle ju kunna ge mig telefonnummret till hennes affär så kunde jag ringa och beställa...
Tusen tack! Kram Linda

Fro (Idyll på landet...) sa...

Heisann!
Så koselig at du har tittet innom hos meg! :)
Nydelige lysestaker du har i vinduet!

Ønsker deg en fin sødag!
Klem

Huset vid ån sa...

Hej Anne! Ja, Visst är det kyligt....Termometern visade -25c så det blir att hålla sig inne idag också! Det är väldigt vackert när man tiitar ut när snön ligger som diamanter o gnistrar i solen. Men fy när solen skiner in på allt damm och alla hundhår! Idag har Wilma o jag en mysdag för F och vovven är på lydnad o apporteringskurs! Så det blir att mysa.....Dammet får vänta! Fniss! Ha en skön söndag! Kram Therese

♥Linda♥ sa...

Jag har mailat dig...Kram!

Vitt och Blått sa...

Jaa, kallt som sjutton! Har varit i Sthlm i helgen, där var det -5 °C i morse, rena tövädret! :) Ha en skön söndag!

Kram E

mitt skärgårdsliv sa...

Ja fy så kallt det varit men kanske bättre så än massa snöslask :) Idag har vi haft en lite mildare dag så man har kommit sig ut en stund. Fina bilder!! Trevlig söndag kväll.

alegni sa...

jag har också njutit av den vackra vinterhelgen inifrån. inget fel på det heller ;)
skitsnygga ljusstakar på din bild. *vill ha*
snygg är också jordgloben er jubilar fick. undrar vem som ville ha den mer, du eller sonen ;)
kram
ingela

Sassa sa...

Hej Anne,
Vi har kommit hem till detta vinterland!!! USCH, jag fryser hela tiden. Tillbaka till verkligheten med andra ord! Får se när jag sovit färdigt! Låter positivt, eller?
Som du ser på bilderna var det svensk sommar i L.A.Längtar tillbaka!!!!!!
Vilka snygga saker du har i fönstret hi hi!
Kram från Sassa

Linda sa...

Nyfiken..... hoppas ni får tag i något.... nä, nu väntar sängen för imorgon ringe rklockan 05:30.... hahahaha jag kommer vara piggast i världen imorgon.... NOT!

Natti natti

♥ Fyra årstider sa...

Jag är likadan..fryser med jämt och på jobbet är det med svinkallt.brrr.
Kram Lotta

Therése sa...

Tack för din hälsning på min sida! Har också haft "innedagar" i helgen - städat och piffat inför lägenhetsvisning, otroligt att det tar sån tid! ;-) Men fint blev det och spökena har hållit sig borta i helgen som tur är. :-)

Kram Therése

Tezz från Kungens Kurva sa...

Snön och vintern är vacker, men den senaste veckan har varit i kallaste laget... har varit hundvakt i helgen och trodde att det skulle medföra många långpromenader men vovven var mer frusen än jag och ville inte gå mer än nödvändigt så tyvärr blev det inte så mycket med långprommisarna...

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej på dej!
Ja det är endel som har haft problem med att komma in på min blogg... :( skittråkigt. Vi håller på att kika på vad det kan bero på.
Det vi har kommit fram till är att det verkar inte vara några problem med Mozilla Firefox, men om man däremot använder Internet Explorer så verkar det gå TRÖGT att komma in på sidan. Använder du det?

Idag har vi "varmt", hela -5 grader. Snart dags för bikinin! ;)

Johi sa...

Vi stannar också inne idag. Vilken mysig blogg du har!