måndag, januari 11

Stjärnor.........









Skummade igenom mitt hem på jakt efter stjärnor. Hittade faktiskt inte så många, flera har plockats bort, antagligen av att jag har tröttnat. Men favoriterna är kvar......Mycket flyttas emellan stan och sommarstugan. Jag tröttnar väldigt fort på lösa prylar, gör ni??? Tur att man kan lämna in till loppis och få en slant tillbaka då och då. Och då är det alltid någon annan som blir glad för det man lämnar in. Tyst hemma, en spelar tennis och en är på scouterna......Skönt när man har sina rutiner igen. Ha en skön måndag....
Kram Anne




37 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!
Vilka fina bilder på dina stjärnor!
Jag blir oxå trött på mina saker ganska ofta. Tyvärr har jag ju ingen sommarstuga att flytta runt grejerna mellan! Håller just nu på att storstäda rum för rum, då åker väl endel saker bort, är inne i en "less is more" period tror jag!
Ha en skön kväll!
Kram
Helena

Jannicke sa...

Godt å skifte litt på disse småtingene, ja ;o),
tror smaken er i stadig endring ;o)

Nyt ro og fred i heimen..

Klem J.

HEMLÄNGTAN sa...

Visst är det härligt med ledighet men nästan lika härligt när man får tillbaka vardagsrutinerna.
Fina stjärnor du har! Tycker jag känner igen en del från min tid på Mio, stämmer det?
Ha en bra kväll!
Kram Jenny

Anna-Malin sa...

jag är också a big fan of stjärnor ;)
köpte en jättestor i den modellen du har sprayat (?) svart. den har fått bo utomhus, så fin men svårplacerad...

ha det gott!!

kram
anna-malin

Vitt och Blått sa...

Åååå, me like a lot! Men jag tröttnar också! Har faktiskt haft några saker nu, bland annat zinkhuset som jag inte verkar tröttna på - än iaf. :) Jag flyttar mellan hemma och kolonistugan på sommaren - piffar! Men annars byter jag då och då också! Dina stjärnor är lovley, ett av mina favoritmotiv! Ska göra lite nya tavlor nu i vår tänkte jag till vardagsrummet. Ha en bra vecka - kram Ewa

Linruz sa...

Älskar dina stjärnor och är grymt sugen på en tavla jag med.
Tror det skulle sitta som en smäck över "nya" soffan.
Visst är det skönt att komma tillaka till vnliga rutiner igen.
Kram Lina

Signe 1 sa...

Ahha, I see, titta där så fint det blev gumman!!:-)

Ha en fab kväll!

Kramis Sofia

Fånga dagen sa...

Det är fint med stjärnor.
Jag måste erkänna att jag har svårt för att göra mig av med sker eftersom jag alltid tror att de kommer till användning en annan gång. Är avundsjuk på er som verkligen gör er av med onödigheterna utan att blinka, ska prova det alternativet.
Kram Lena

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan, stiliga stjärnor som pryder ditt hem!! Jo samma här man tröttnar på prylar och vill jämt ha nåt nytt. Snart trillar det ut från skåpen vilket påminner en om att man borde söka sig till loppis och sälja! God fortsättning på den nya veckan!

Fröken Tindra sa...

Du är allt en stjärna hela du!
;0) Skämt å sido, det är jättefina stjärnor du visar. Stjärnor är dock inte mitt favorit-mönster. Oväntat va?! Not! Hi, hi... Men jag tycker att det är väldigt fint hos andra. Som hos dig!! =0)
Jag kände inget positivt med att återgå till rutinerna. Snarare stor ångest. Usch!
Stor kram!!

Hemmalycka sa...

Väldigt fina stjärnor har du men för mig är det du som är stjärnan.
Kramen till dig Bubbelfia som för övrigt kommer bli mitt nya namn på dig :)
Kram Åsa

Tulipa sa...

Hej Anne!Snygga stjärnor! Du hade ju några stycken! Hade nog inte hittat så många hos mig...jag är mer en "hjärtmänniska"...

Visst är det rätt skönt att rutinerna och den riktiga vardagen drar igång igen, jag har haft lite svårt att hålla rätt på vilken dag det varit!! *ler* Helg mitt i veckan blir så knasigt emellanåt...man man tackar ju givetvis inte nej till det!

Ha det riktigt bra nu med vardagen och allt!

Kram mariette

Carin sa...

Hallå Anne! Men visst är det så! Ombyte förnöjer! :))) Tur för alla inredningsbutiker att det finns sådana som vi... Hi hi....

Kram Carin

homebylina sa...

Precis som du så älskar jag stjärnor! Skrattade till lite för jag har oxå några av dom saker du visade =)Ha det gott! Kram Lina

♥Linda♥ sa...

Hej Goa Du!
Tack snälla för mailet! Kom hem allt för sent i kväll för att ringa men gör det i morgon om jag kommer hem lite tidigare.
Underbart fina stjärnor!
Ha det bäst! Kram Linda

Mycket annat & lite betong sa...

Din dörrmatta med stjärna är väldigt fin.
Hälsningar Agneta

Hem och Lycka sa...

Vackra stjärnor du har! Men jag är likadan, jag varvar rejält med mina lösa ting och förvarar ljuslyktor, vaser och sånt i ett skåp och byter ut med jämna mellanrum. Och gör som du, jag rensar också med jämna mellanrum - såå skönt och så kan man ibland får några kronor för dem, inte dumt ;-)

kram Mia

Limetwig sa...

Ja man måste ju få variera sig...men favoriterna dina är väldigt fina. Så fina att jag blir helt knockad och ser stjärnor...:D

Ha det bäst! Åse

Ocean showroom sa...

Føltes godt å få ut julen og inn med de "vanlige" tingene igjen, men selvfølgelig går man lei av dem innimellom. Pleier å bytte litt plass på tingene hvis det ikke er tid for å kjøpe noe nytt;)
Vi har akkurat kommet hjem etter noen dager i Stavanger. Skal nyte fred og ro jeg også:)
Klem, Lene

Grodmamman sa...

Gillar stjärnor hos andra, men har svårt för det hos mig. Är mer för hjärtan!:)
Underbart med rutiner igen tycker jag. Så skönt att få liten egentid på kvällarna.
Kram

kardemumma sa...

Jag gillar stjärnor och speciellt på sommaren för då blir jag så New England.Det har iaf blivit så de sista 8 åren :) Jag inte vad som händer med mig då....
Snygga bilder!
Kramar Carina

Dicksonska våningen sa...

Tröttnar jättefort på en del pynt-saker hemma. En del kan få stå hur länge som helst. De hittar verkligen sin plats :)
Första gången inne på din blogg - den är jättefin!
Kram Annika

Lauras gård sa...

Jag ser att du gillar stjärnor, till och med på tapeten ;)

Håller med om att det är skönt med vardagsrutinerna efter all ledighet. Här börjar skolan i morgon så då börjar morgonstressen igen, den skulle jag i och för sig kunna vara utan... Kram Stina

Engelska Villan sa...

Halloj!
Å, så skönt det lät med tyst i huset. Det är det sällan med en 4-åring och en 2½-åring... You know... Men just nu sover de, så nu är det tyst här oxå. Man behöver det ibland.
Jag är som du, det får inte bli för mycket rysch o pysch o pynt. Huu!
Sov gott, darling!
Anna

Jenny sa...

Hej Anne!
Jag tröttnar oxå snabbt på många av grejerna hemma! Tur att Tradera o Blocket finns, sen har jag en bror o syster som mer än gärna "ärver" shoppingtokiga storasysters saker;)

Fina stjärnor, speciellt tapeten!

Ha en trevlig vecka vännen!

Kraam Jenny

Annas Lycka sa...

Hello

Gillar dina stjärtavlor, vart har du funnit dom ??

Idag är jag så trött så nu blir det sängen för denna hära tanten. Hörs mer en piggare dag. Love! Anna

Ocean showroom sa...

Hejsan Anne! Jag trodde också att jag tröttnat lite på stjärnor men av allt mitt julpynt så är det helt klart de vita pappstjärnorna som jag gillar mest så jag är nog en stjärntjej! :-)Tröttnar fort jag också och nu är jag väldigt svart/vit...blev mycket svammel detta...;-)Du har iallafall väldigt fina stjärnor! Kram och godnatt alexandra

Jenny sa...

Hallå där!
Gillar också stjärnor, men har inte så många alls. Jag har ett jättefint nytt kuddfodral från Lexington som jag gillar Big time:)
Det är nog inte att man blir less på sina saker, det är nog att man älskar att skapa, pyssla, fixa iordning något nytt! Och man kan ju inte fylla huset/lägenheten! Så då blir det till att flytta om och plocka undan... :)
Ha det så jättebra, kram Jenny

alegni sa...

jag gillar också stjärnor, men försöker hålla ner antalet för att det inte ska bli för mycket av sorten i vårt lilla hus.
på tal om att tröttna, tror jag ingen är så ombytlig som jag... suck. av den orsaken har jag också lite svårt för att bestämma mig för exakt hur mitt nya kök ska se ut. det är inte lätt att vara jag!
kram
ingela

Annas Lycka sa...

Men hur har du gjort då? Så fina!! Ha en fantastisk dag! Kramar Anna

Camilla sa...

Hej Anne,

Visst är det lite skönt när det blir vardag igen :) Och visst är det härligt med omväxling!

Ha en go tisdag - kram!

carin sa...

Hallå Anne!

Vi är väldigt förtjusta i Kläppen. Bra variation av backar och man kan välja att åka på olika sidor av berget beroende på vind och temperatur... I lördags var det -29,6 i dalen och endast -3,6 på toppen!!! Helt otroligt!
Vi har valt att hyra stuga i området "Mitt i pisten" så vi hade bara 50 m att staka från stugan så var vi mitt i backen! Underbart!
Ha det gott! Kram Carin

Anonym sa...

Älskar med stjärnor.. men har nog inga alls hemma just nu.. märkligt :) Älskar dina tavlor med stjärnan.. Så enkla och stilrena!
kram

Anonym sa...

Fina stjärnor....jag har oxå "stjärnfavoriter" men jag gör precis som du...flyttar mellan stan och landet...och loppisar förstås...men jag har ju en förmåga att komma hem med nytt småplock då...hmmm men då är det ju NYTT, eller hur? Kram Annika

Karna sa...

Elsker fremdeles stjerner, kjøpte noen nye fra Lexington før jul...som nå er lånt bort til min søster, men skal snart flytte hjem igjen...heldigvis finnes det steder en kan selge unna litt ja, slik at vi kan bytte ut etterhvert som vi går lei..he,he...

Cathrin sa...

Den översta tunna stjärnan såg jag hos dig före jul och var bara tvungen att ha när jag sedan snubblade över den i en affär. Den är så fin och får stå framme över vintern (är ju mer vintrig än julig). Jag har mina favoriter som jag inte kan vara utan, de åker in i skåp och lådor men annars är jag ganska osentimental och det är mycket som ryker när jag storstädar. Som du säger - kan kanske göra någon annan glad.

Ha en fick dag!
Kram
Cathrin

mille sa...

Hej, vilken härlig blogg. Kommer över den när jag lämnade ett inlägg hos Livetibyn :)
Var har du köpt den vita stjärnan, en sådan skulle jag gärna vilja ha i min nyrenoverade lillstuga?
Hälsn
Mille