tisdag, februari 16

Hej tisdag, blink blink......

Jag och växter är ingen bra kombination.......Jag vet att ni är många där ute som är duktiga och inte gillar vad jag gör. Köper, dör, slänger. Som sagt ingen bra kombination!!!! Vi får se hur länge plättarna lever, skall försöka hålla den vid liv. Just nu försöker jag hålla alla mina växter vid liv och än så länge ser dom glada och lyckliga ut. Tisdag är nog den värsta dagen på veckan, värre än måndagen. Är ni flera som är trötta där ute? För det är verkligen jag. Ja här blir det så lyxigt som gröt och nybakat bröd. Försöker ha det ibland så att jag slipper laga mat eftersom vi bara har en kock i detta hem. Föräldraråd ikväll på skolan, hornen växer i pannan för det finns mycket att ta upp idag. Ha det gott....
GLÖM INTE ATT TÄVLA HOS MIG

Kram Anne

38 kommentarer:

Linruz sa...

Åhh jag känner mig sprudlande pigg faktsikt.
Mycket på grund av fina fynd i går....blink blink
Dessutom är jag ju ledig ons och torsdag så det känns toppen!
Kram kram Lina

Solfyllda segel sa...

Hej!
Håller med om att tisdagar är jobbiga dagar. Gröt och nybakat bröd är inte fy skam som middag. Vi tar också till det knepet ibland. Lycka till på mötet.
Kram Therése

a piece of happiness sa...

Om man köper växter med lite tjockare blad än vad plättar i luften har så klarar man dem bättre ;)

Johi sa...

Jag kör också ofta den stilen med mina växter, köpa nytt, köpa nytt, köpa nytt *hihi* Jag hade mina horn ute igår på mina barns skola, det är härligt att vi orkar vara engagerade föräldrar! Kram

HEMLÄNGTAN sa...

Tyvärr är jag långt ifrån en växtexpert. Jag gör allt vad jag kan om och om igen men växterna bara dör. Jag tror att mycket ligger i att hitta ett bra fönster för just den växten. Jag tror att jag hittat vårt perfekta orkidéfönster.

Tisdagar är nog ingen tröttdag för mig. Snarare onsdagar.

Kram Jenny

promenader på landet sa...

Hej vännen jag var väldigt trött när jag kom hem, men jag gick en promenad och då blev det bättre. Må så gott och så vacker bild! Kram Maria

Fånga dagen sa...

Ja du tisdagar är väl kända för att vara värst, vet inte varför.
Stackars dina blommor. Du får lova att prata med dem ibland och vattna lagom. Det är faktiskt en av mina bättre egenskaper, blommorna brukar jag fixa, genom att duscha dem ofta och vattna lagom.
Du får se till att hornen inte syns så mycket nu, fast ibland är det ju nödvändigt.
Kram Lena

Hemmalycka sa...

Har du fått nån semla idag?
Kram

Signe 1 sa...

Blink blink...ja du är för rolig du sötis!!!;-)) Vad det ska babblas här framöver, hihi...

KRAM till dig!

S.

Huset vid ån sa...

Visst känner man sig trött så här på tisdan, men jag är tyvärr ofta trött! Det kanske har att göra med min huvudvärk och att man tar en del tabletter, hur har du det själv med huvudvärken? Nu hoppas vi på en härlig vår och mycket ljus så vi blir pigga! Din plättar i luften är så fin, men du får inte glömma o vattna den! Fniss! Må så gott vännen! kramis Therese

Smultron på ett strå sa...

Hejsvejs, plättar i luften är en typisk köpa-dö-släng växt, kräver för mycket vatten??? Bara ordet föräldramöte får hornen att börja växa för det mesta, men vi har ändå haft tur och haft jättebra skolor/lärare för det mesta. Håller med om att tisdan är värsta dan - fast inte när man har semester... *ler*. Ha en bra fortsättning på veckan!//Kram Maria

♥ Fyra årstider sa...

Jag kompenserar min trötthet genom att ta sovmorgon på tisdag och fredagar..det är skönt.
Kram Lotta

Limetwig sa...

Trött det är bara förnamnet just nu. För mig är det onsdagen som är tråkigast, jobbigast och alldeles förfärlig...TJOHO fler som inte tar hand om sina växter, jag ställer migi samma klunga:) Ha det bäst! Åse

Jannicke sa...

Kjære Anne....

Innom med en klem til deg.

J.

Carin sa...

Ja men blomsteraffären skall väl ha någon att leva på??? ;)) Jag tillhör nog våran affärs bästa kunder i varje fall.... Hi hi Alltid kul med lite nytt och fräscht!?!
Tur att det finns föräldrar som orkar engagera sig! Sitter oxå med i föräldrarådet på "vår" skola, men i torsdags fick jag bli hemma... Den sabla förkylning....

Ha en härlig kväll! Kram Carin

Grodmamman sa...

Är också jätte trött, jag och maken sov till halv tio idag!:) Båda barnen har sovit borta i natt.
Lycka till på föräldrarådet, hoppas att hornen inte blev alltför stora!;)
Kram

Bella sa...

Här är det en till som är sååå trött, känns som om man går omkring i ett töcken, men hoppas på att man piggnar till när vårsolen kikar fram :)

Håller tummarna för att din gröna fingrar kan hålla växterna vid liv!!

Kramar Bella

Cathrin sa...

Tröttheten ligger som en dimma över allt och alla nu i februari, känns det som. Jag kör med blommor på bild nu :). Nästan i alla fall.
Alla har ju helt enkelt inte gröna fingrar så vi flowerkillers får väl hålla ihop.

Hoppas föräldrarådet gick bra, ibland kan de där hornen i pannan vara bra att ha...

kram

Birgitta sa...

Skönt med någon mer som inte får växterna att överleva.
Kram Birgitta

Annas Lycka sa...

Hej vännen min

Sitter du i skolrådet du med?? Jag med!! hehehe

lite kul att både du jag och Linruz har ett inlägg med samma kron kruka idag.....Bara en iakttagelse på hög nivå ;)

Jag önskar dig en god natt!! Kram Anna

alegni sa...

jag har lika ogröna fingrar som du, vännen, och därför finns det också fler oäkta än äkta krukväxter hos oss...
kram
ingela

StrandviksVillan sa...

Satsa på Saint Paulior och pengträd! Dom behöver så gott som inget vatten alls :) Tvärtom dör dom av för mycket vatten.

Hoppas det gick bra på mötet och att hornen stannade kvar innanför pannbenet, hihi!

kram!

Therése sa...

Hmm, ja här är en till som är trött... på mörkret, på vintern och kylan! Vill ha vår och LJUS och värme nu!

Mitt blomtips är orkidéer! Jag är som du där, kan ta död på vilken växt som helst, men just orkidéer har visat sig vara perfekta för mig. Klarar sig utmärkt med att bli totalt ignorerade för det mesta och är ändå vackra och blommar länge!

Nilla Q sa...

Håller med föregående talare - orchidéer är perfekt! Sänger visserligen och köper nya när det behövs, ingen "återanvändning" inte. Men de behöver i alla fall inte inhandlas så ofta, de håller sig ju så länge - oavsett vad man gör med dem!;)

Hoppas du känner dig piggare idag och får en bra dag!

Kram pernilla

H A J sa...

Hej på dej!
Plättar i luften har en tendens att bli plättar på golvet hos mig så jag har slutat köpa dom. H sköt vattningen hemma så jag får skylla på honom!
Hoppas att din onsdag är lite piggare än tisdagen.
SJälv har jag försökt komma i säng lite tidigare än vanligt dom två sista veckorna men jag tycker att jag är lika trött för det.
Snart helg igen....
Kram
Jenny

Home of Nina sa...

Som florist skulle jag vilja vända på steken.Vi behöver fler som du, som förbrukar blommorna snabbt! Skämt och sidor, visst är det lät att glömma bort och vattna och speciellt roligt är det ju inte att springa med vattenkannan heller! Tack för en trevlig vistelser på din blogg! Kram Nina

Fröken L sa...

Jag är lika dålig på att hålla växter vid liv. Hemma hos oss är det sambon som har gröna fingrar och räddar alla våra växter från mina fingrar. Hoppas onsdagen ger dig mer energi än tisdagen!

Kram Dila

Sjöboden sa...

samma här! Har just nu fyra krukväxter i hela huset, ingen idé de dör bara för mig...

kram Caroline

Ingrid sa...

Haloj,

Tack för kommentaren :0)

Svarade dirket på din fråga om jheanskjolen, du har nog bara missat det. Kolla i inlägget under detta... Ett långt svar!!

~Livet i byn

Ingrid sa...

Okey, sorry kan nog inte stava i dag... ;0)

~Livet i byn

Tezz från Kungens Kurva sa...

Jag är riktigt trött idag, förstår inte hur jag ska orka vara uppe och kolla på hockey inatt ;-) Misstänker att det är OS som suger musten ur mig men det kan det vara värt.
Hoppas att du haft en riktigt fin dag! Kram

Ocean showroom sa...

Hej onsdag och hej Anne! Idag är det lill-lördag! :-)Ska fira med en semla! Urtrött idag efter poolbad med sonen men ska jobba undan lite före jag ska slappa. Kram Alexandra

Anonym sa...

Ha ha jag är likadan när det gäller blommor..jag vet inte hur många plättar och murgröna jag har köpt och fått slänga...men dom är ju SÅ FINA när dom är nya!
Tisdagar är ingen favorit här heller, vi är otroligt trötta hela tiden här faktiskt...vet inte vad det är, måste snart bli bättre hoppas jag.
Ha en fortsatt bra vecka! Kram

Lauras gård sa...

Här är en till som är trött. Jag brukar lägga mig samtidigt som barnen...

Mina plättar i luften lever och klarar en och annan uttorkning. Passar mig perfekt...

Angående förra inlägget. Vilken härligt bild på tefaten. Visst kommer man i håg dem. Köpte dem i kiosken hemma. Fick en smärre chock då jag konfirmerade mig och oblaten vid nattvarden smakade exakt likadant som tefaten förtom det sura så klart. Kan det vara samma fabrik? Endel med Jesusbild och andra med surt pulver???

Kram Stina

Lilla huset på prärien sa...

Ja det där med växter är inte alltid helt lätt. Jag har lyckats hålla mina olivträd fina men i vår är det dags att plantera om dem... får se hur de klarar detta!

Är också trött känner jag, behöver mer sol. Idag skulle jag egentligen sticka och träna men jag blev sittande här framför datorn...

Kram Jenny

Therése sa...

TACK för din fina hälsning hos mig, det värmer massor!

Kram!

Sara Mårtensson sa...

Hihi.. du verkar vara som jag ;-) Just nu kan jag räkna mina blommor på en hand.. Illa, illa..
Ids inte ens köpa nya då jag vet vilket öde de kommer att möta.
Gillar inte blommor som mår lite dåligt.. får så dåligt samvete över dem så då åker de hellre i soptunnan. Maken han är en sån där räddare.. som ska få dem att överleva än fast de är döda ;-)
Ha en fin torsdag!
Kram Sara

Huset vid ån sa...

Kikar in o tackar för titten...Nu bär det iväg till Kumla simhall på simskola med Wilma! Och vet du vad? Jag har inte huvudvärk idag! Jippi....Hoppas att du också klarat dig idag! Kramis Therese