torsdag, februari 11

Valentine....




Det närmar sig, alla hjärtans dag.....Stora sonen, Wictor har gjort dessa kort. Ett till mormor och morfar är givet, hans favoriter. Nr 2 är till en tjej, kan inte skriva till vem för hennes mamma läser min blogg blink blink. Kreativt för att vara en kille som närmar sig 13, jättefina......Han är stolt som en tupp, tänk att deras mors förmåga har satt spår hos dessa 2 barn, hihi. Trots att moderns förmågor ligger i träda. Här firar vi alla hjärtans dag med en god middag och kanske lite bubblor vem vet? Hur firar ni alla hjärtans dag? Ratar ni det helt eller går ni in för det med hela "hjärtat" ?
Kram Anne

24 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Åååh, så herlig! Han er jo så kreativ og skjønn!♥ De blir nok utolig glade de som får så flotte kort! Vi er ikke helt inni den tradisjonen ennå egentlig. Jeg fikk roser av mannen min i går, så skriver vi vel et kort til hverandre i helgen. Ellers er det kanskje på tide å innføre den koselig tradisjonen med at barna får lage de dem de er glade i. Det er fint synes jeg!:) Ha en flott dag, Anne! Klem Heidi

HEMLÄNGTAN sa...

Vilken kreativ liten gosse du har! Hoppas att tjejen uppskattar det.

Här brukar det inte firas så mycket på Alla hjärtans dag. Men man kanske ska slå till med en fin söndasgmiddag. Men några blommor från sambon tror jag knappast att jag får...
Kram Jenny

Hemmalycka sa...

Åhh vad fint och gulligt. Vi kommer i år att vara på landet och jobba på alla hjärtans dag så nåt firande lär det inte bli. Däremot tycker jag att man ska fira om man kan. Hoppas ni får det mysigt whereever ni ska för det gick inte att klicka på ditt här.
Tjingeling
Åsa

Signe 1 sa...

Här firas det bröllopsdag 2 dagar innan, så alla hjärtansdag har fått stå tillbaka för oss, hihi..
Bröllopsdan känns ju lite viktigare!!;-)

Vad söt son du har vännen, en riktig svärmorsdröm!!

Kram♥

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Vad glada och stolta dina föräldrar måste bli över att få ett så gulligt kort av barnbarnet!

Tjejen blir nog väääldigt glad också skulle jag tro *ler*

Vi firar Alla hjärtans dag precis som ni, men bubblet spar vi tills den 16e för då har vi bröllopsdag!

Kraaam

a piece of happiness sa...

Just den dagen är det handbollsturnering.
Men jag och stora tjejen blir hemma för att krya sig. En god middag på kvällen och rulltårta tänkte jag.

Carin sa...

Men åååh! Vilken goding! Tänk att få ett så fint kort.... :)) Min store gosse som oxå närmar sig 13 har börjat att "coola" till sig lite, så det blir nog inga kort där... Men det händer än att han ger sin mamma en kram... ;))

Kram Carin

Anna-Malin sa...

vilka fantastiska kort!!
tänk vilken lycka att få ett sånt!

alla hjärtansdag är väl ingen större tradition här.
jag brukar påminna mannen någon dag innan. då brukar jag lämpligt nog ha sett ut något fint som jag kan tala om var han kan köpa... ;)

ha det gott!

kram
anna-malin

Fröken Tindra sa...

Gulliga kort! Måste ju komma från mammas förmågor! ;0)
Här skall det ske en liten Alla Hjärtans-tripp... Mer än så säger jag inte nu. Hi, hi!
Kram på dig!

Fånga dagen sa...

Ja det är härligt med hemgjorda kort, enkelt och billigt och med ett klart budskap.
Jag gör inget stort av alla hjärtans dag, god midddag och någon liten liten present kanske, ja choklad eller annat gott. Räcker gott för mig.
Kram Lena

Fröken Fräken sa...

Nämen, så bedårande! Herr Fräken är ju inte världens mest romantiska, även om han har många andra fina egenskaper, så jag gissar på att det inte blir så storstilat firande då!...

Grodmamman sa...

Visst är det kul med saker de pysslat ihop själva!:)
Här gör vi något mellanting på alla-♥-dag.
Kram

Sassa sa...

Vilken lycka att vara Mormor och Morfar i er familj. Visst är väl det underbart med alla hjärtans dag.Vilka härliga söner du har!!!
Kram från Sassa

Sommerlyst sa...

Ååååså herlig han er!! Lucky girl som får hjertekort av han!!!

Ikke så veldig stor feiring her...men litt oppmerksomhet er det vel lov å håpe på. Spesielt siden det er morsdag, samme dag!!

Ocean showroom sa...

Godkväll! Du kan vara en stolt mamma som fått en så omtänksam son. :-)Vi firar också med vackert dukat bord, god middag och bubblor i glaset men i år firar vi min pappa istället fast bubblor och god mat blir det! :-) Kram

Tezz från Kungens Kurva sa...

Åh vad fina :)
Äldsta sonen som är 7 har oxå gjort kort, ett till pappa, ett till mormor och morfar och ett till farmor och farfar. Själv blev jag utan men mig ville han göra saker till på slöjden talade han stolt om ;-)
Brukar bli lite halvdant firande hos oss. Någon present och kanske lite god mat men inget storslaget.
Kram

Emma - white avenue sa...

Så sött! Vilken härlig ålder! Hoppas tjejen blir glad för hans lilla brev! Jag vet inte riktigt hur jag ska fira alla hjärtans dag än! Åker hem till mina föräldrar i helgen för att fira mormor som fyllt 80 så det får kanske bli lite firande med släkten! =)

Hoppas du får en mysig helg!

Kram Emma!

Interiør 63º N sa...

Så herlig gutt du har :O)
Her feirer vi ikke Valentine dagen noe spesielt, men det er morsdag på søndag også og den feirer vi med kaker og blomster. Jeg og min familie besøker alltid min mor på morsdagen og har med blomster til henne :O) Kjempekoselig!

Ønsker deg en herlig helg:O)
Klem Kirsti

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilka urgulliga kort. Sådana blir man glad av att få som förälder. Mina elever brukar få göra kort till Alla Hjärtans dag. Det är alltid så mysigt. Jag syr en del hjärtan i olika tyger som vi sålt med vår lilla hobbyverksamhet: Drömmar & ting. I de små hjärtanen har jag fyllt med lavendel. De var väldigt populära.
Jag brukar ge små presenter till nära och kära och så äter vi gelehjärtan och myser med god mat.
Ha en mysig helg!
Kram Susanne

Längtan i Vitt sa...

Hej svejs!
Härligt med en gosse som pysslar det är ju hur fina grejjer som helst:)
Absolut skall man fira Alla hjärtans Dag!
Och Grattis till det fina antalet besökare! Det finns ju garanterat en anledning till antalet;)
Ha det gott
Carina

Nilla Q sa...

Alla hjärtans dag är VIKTIG! Så jag har köpt en massa presenter till mig själv eftersom jag inte tror att nån annan kommer göra det...

Nä, allvarligt talat, jag tycker det är viktigt. Men det är inte presenterna som är viktiga. Vi brukar göra nån lite extra god middag, gärna hjälpas åt hela familjen. Och sen brukar barnen få varsin liten present, men inget dyrt, gärna något hemmagjort. Ett år gjorde jag t.ex varsitt litet album åt dem.

Kram Pernilla

oumberligating sa...

Vad gäller egentligen för "oskrivna regler" när man bloggar! Självklart så måste man visa respekt och uppföra sig ordentligt när man skriver i någons kommentarsfält som jag gör nu!
Men och det är ett stort men, får man göra som jag gör nu? Att skriva en rad och bara ställa två enkla frågor? Hur mycket Disco är du? Och minns någon Falco? Ja, jag vet inte om man skulle kunna betrakta det som oetiskt eller kanske det verkar konstig? Ja, det var många frågor på en gång, har jag själv några svar? Ja, kanske några! Just nu är det sådan stiltje på min blogg så jag undrar om alla tittar på TV istället för att använda detta underbara medie! Ja, vem är jag då som skriver dessa rader, är faktiskt inte riktigt säker men jag går under tilltalsnamnet Peter Olofsson och har en blogg som heter Oumberliga Bloggen, eller rättare sagt Oumberligating fast just nu ikväll klockan 23 när dessa rader skrivs så är det Nostalgi 80-tals Disco hos mig!
Verkar det konstigt eller oroande? Det får du avgöra själv! Oumberlige Peter var inne här och läste lite och tittade sig omkring och gillade det han "såg"! Kanske har den här människan något att tillföra min blogg eller jag något att tillföra denna blogg, hmmm....det vet man som sagt inte förrän man provat!
Snart nytt dygn så jag passar på att önska en trevlig helg!
Mvh ifrån Oumberlige Peter!

Unknown sa...

Vilka söta små kort, vad glada mormor och morfar ska bli.

Vi ska absolut fira Valentines day här. Det ska bli en extra god middag men det får bli redan på lördag.

Kanske kommer maken hem med blommor och choklad...

Kram

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Så fina hjärtan! Klart man ska fira Valentines! :)

Jag har hittat små saker till mannen och till sonen som jag tror att de blir jätteglada för :)

Alltid mysigt att göra något extra, gäller ju att ta chansen :)

Hur gick det med klädseln? Vad blev det? Hittade du någon klänning?

Kram o ha en fin helg!

Susanne