lördag, november 6

Nice lördag med lite ljus i vårat fina hus:)......

Finaste ljusslinga från Hemlängtan

Godkväll alla från en trött tjej.....Mmm sitter vid mitt nya skrivbord och myser, bild kommer imorgon. Tittar ut genom fönstret, mörkt, grått  och trist. Men då får man pigga upp sig med en fantastisk ljusslinga som för närvarande sitter i trappen till övervåningen för att vi skall få lite ljus. Hemklickad från en av mina favoritnätbutiker HEMLÄNGTAN. Har nog aldrig fått så snabb service:). Tack snälla Jenny, stor kram till dig.....Titta gärna in där för Jenny har mängder med fina saker. Idag har vi varit i Fritsla tur och retur, bidde runt 50 mil men vad gör det:). Kom hem med våra fina skrivbord, en hallmatta, en Maileg nisse till nissa och julklapp till maken och mig och för att inte avslöja för mycket för det är ju faktiskt tomten sak att dela ut så kan jag säga att jag kommer nog inte stiga ur min säng på läääänge. Tack Lena för att du öppnade upp för oss galna från Lkpg:) trots att det var röd dag. Snart lurar vi bloggtjejer upp dig hit och mitt hem är öppet för dig. Nu funkar mitt internet så nu måste jag börja blogga och titta in till er, men gäääsp nu skall jag nanna kudden...

Stor kram Anne

14 kommentarer:

Grodmamman sa...

Söt ljusslinga!
Sov så gott!:)
Kram

Nilla Q sa...

Så fin ljusslinga! Bilden gav riktig myskänsla!
Förstår att ni jobbar och har fullt upp, inte undra på att du är trött. Här är det också renovering på gång, men inte i lika stor skala...

Kram Pernilla

alegni sa...

det var banne mig den finaste ljusslingan jag sett!
hoppas du fick din behövliga sömn så du orkar fota en massa bilder till bloggen idag ;)
kram
ingela

a piece of happiness sa...

Kram
LiseLotte

Malin sa...

skönt att lugnet sänkte sig över Linkeboda och att ryggen fick koppla av lite. Ser fram mot bilder på nya hemmet. Ha en fin söndag, kram Malin

Angelica sa...

Det verkar som om du är lika pysslig som "vissa" andra, hahahaha! Och vill man shoppa, så vill man :D Ljusslingar är helt underbart fin - vill ha!!!

Kraaaaaaaaaaaam från Mallorca!

Angelica sa...

LjusslingaN skulle det vara såklart!!!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilken fin ljusslinga, måste in o kika hos Hemlängtan!

Vad gulligt av Lena att öppna butiken för er! Var där för ett tag sedan men måste tillbaka innan jul, såå mycket "vill-ha" saker:)

Ha en trevlig kommande vecka!

Kraam Jenny

Hemmalycka sa...

Snygg ljusslinga hörru <3
Jag vill se skrivborden, please!
Sköt om dig!
Kram Åsa

Signe 1 sa...

kanonfin ljusslinga!! vi höres vännen! kramen

chokladblomma sa...

Fin ljusslinga!!
Kram

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!

Visst finns det mycket fint hos Lena!?! Kan tänka mig hur mysigt det är där nu med julsaker. Vad snällt att hon höll öppet bara för er!

Nu är jag jättenyfiken på att se skrivborden!
Stor kram
Helena

Fröken L sa...

Låter som om ni har fullt upp med nya huset. =) Ljuslingan är jätte fin och gör det mysigt i mörkret. Spännande att få se bilderna på nya skrivbordet. Ta hand om dig!

Kram Dila

Bella sa...

Wow, vilken fin ljusslinga!! Låter som ni börjar komma iordning ordentligt i huset nu :)Ser verkligen fram emot att få se fler bilder!!!

Hoppas du fått sova och känner dig piggare

Kramar Bella