lördag, mars 5

Arg, arg, arg, arg......

Eller skall jag använda värre ord? Näpp passar inte in på bloggar. Någon I.... har kört in i vår nya bil på morgonen på Ica´s parkering. Saken hör till att där är det alltid kaos på parkeringen sedan dom gjorde om på eftermiddagar och kvällar. Var där kl 8.10 imorse för att komplettera till kvällens middag med mina föräldrar och makens fastrar och farbröder.Fanns knappt några bilar på parkeringen. Jag var där inne i 10 hela minuter kommer ut och ser att här är det något som inte stämmer:( Blå färg, + att spoilern är trasig. Jag tycker att det är så nedrans elakt att bara åka och inte lämna någon lapp eller stanna kvar. Ja jag skulle aldrig kunna göra så och ha det på mitt samvete. Ja nu har jag fått skriva av mig och se fram emot en trevlig kväll:).
Vilket fantastiskt väder...Det blir en långis med Millie när jag har förberett det mesta.

Kram Anne 

18 kommentarer:

Milla sa...

GRRR!! och vid den tiden på dagen?? Jag ska ge mig iväg och handla till vår middag och kväll, har tampats med dammråttor ett tag. Blev det nåt gott på menyn måntro?
kram Milla

HOUSE of ADELA sa...

Åååå vad dåligt!! En del människor har inget samvete...så trist, finns ingen som har sett något? Hoppas ni får en trevlig kväll trots allt!

Kram
Adela

MITT VITA HUS sa...

Näää fy, misstänker vilken ica parkering det var och det är ju tvyärr ganska vanligt förekommande fenomen just på den!!! Så trist på ny bil och allt:(

Skickar en liten cyberkram åt dig!

Aratorps Lena sa...

Å fyyy! Jag förstår att du kokar över... Inget vittne? Vilket folk det finns! Man blir ju aldrig klok på vissa, eller hur?

Hoppas kvällen blir bra! Kram!

Smultron på ett strå sa...

Verkligen urdåligt, nån som kanske tog ett par glas för mycket i gårkväll och inte borde kört bil alls, eller nån som kanske har haft sin storhetstid som bilförare och nu borde klippa körkortet i bitar... Hoppas att du får en trevlig kväll iaf och tack för tipset på linne! Det går alltid åt, hur många som helst!//kram maria

Vardagslyx sa...

Usch, vad tråkigt. Och enormt dåligt gjort att bara åka därifrån. Förstår verkligen att du är arg!!

Hoppas ni ändå får en trevlig middag ikväll.

Kram Pernilla

Lantligt i smultronbacken sa...

Fy sjutton så tråkigt.

Jag var med om det på vår gamla bil och då stannade en jättesnäll fjällresande familj kvar för att vänta på mig då de såg när gubben körde på vår bil. Gubben hade flyttat vår bil en halvmeter då både växel och handbroms var i utan att märka det. När vi pratade med honom hörde och såg han knappt något alls och det tog tid innan det löstes. Kan säga att han hade flera olika färger på sin bil och det är helt otroligt att vissa får ja körkort.

Hoppas ni får en bra lördag trots allt

Kram Teres

Tulipa sa...

Hej Anne!

Vem f.....n hade inte blivit förbannad?!!!

Den som gjorde det måte ju ångra sig nu... Jag menar man kan ju bli så förskräckt och rädd att det blir hjärnsläpp och personen ifråga sticker...

Fy så tråkigt!

Hoppas att det löser sig till det bästa i alla fall.

Stor kram Mariette

(PS:söt liten prickig sak! Det kanske var en "barnrumpa" som bara borde köra såna bilar som den prickiga som körde på din...?!)

Mamma C sa...

Fy f...n vad lågt. Fattar inte hur man tänker när man gör något sådant. Hoppas din kväll blir toppen i alla fall.
Kram mamma C

mammaxtre sa...

Men så dåligt och så tråkigt sen.

Ha en fin lördagskväll

Hem och Lycka sa...

Näää, usch för oärliga människor, så tråkigt och så onödigt!

kram Mia

HEMLÄNGTAN sa...

Fy vad retsamt. Förstår verkligen att du blir arg, skulle jag också bli. Så tråkigt när man själv är hjälpsam mot folk och ärlig och så får man bara skit tillbaka.

Hoppas iallafall att du haft en bra dag i övrigt.

Kram på dig vännen!

Limetwig sa...

Fy F-A va man blir arg på sånt! Grrr!!! osså ska man bara... grrr!
Ha de´! Åse

Lilla gårdshuset sa...

Grrrrrrrrr säger jag för sådant!!!!

Kramis/Heléne

Hildas hem sa...

Åååååh vad trist! Man kan verkligen bli arg för sånt där!
Jag råkade ut för att min bli blev totalkvaddad när den stod parkerad längs en gata - någon hade kört rakt in i den, hela sidan var intryckt och sedan bara stuckit. Dessutom hade jag just då ute den till försäljning på blocket, inte så lätt att sälja en kvaddad bil.

Hoppas att allt löser sig fin med försäkring och sånt där. Men det är ju så mycket extra och onödigt meck som man inte vill ha.

Anna sa...

Riktigt dårligt gjort att inte vänta eller sätta lapp på rutan.Förstör så mkt, inte minst humöret :o(

Hoppas kvällen blev bätre än bäst trots dålig start på daden!

Klem Anna

Signe 1 sa...

vilka idioter det finns!!! kramis på dig! hoppas såsen blev en hit:-)

Linda - Allt och/eller Inget sa...

Förstår att du blev arg, med all rätt! Vilket fint hus ni har flyttat till. Hittade din blogg genom Wilda Stenlyckan. Alltid lika roligt när man hittar nya bloggar som man gillar.
Hälsningar Linda