fredag, november 16

Fredag, lördag & söndag...

 
 
 
 
Citat lånat från här
 
 
 
 
Men vad har det tagit åt alla?? Det julpyntas här och det julpyntas där!!!! Baka är ju en sak och stoppa i frysen.  Och vi har ju inte ens gått in i december, näe vet ni vad det är ju heltokigt!!!
 
Här kommer det upp dagen före första advent, thats it. Och självklart gör alla som man vill men jag tycker att det är helknäppt...
 
Fredag, äntligen. Har inte mått bra sista tiden med en form av magkatarr. Eländet dök upp för några år sedan i sammanband med trista händelser. Så nu får man dras med det och framförallt vid den här tiden på året när det börjar gå mot jul. Man tänker på sina barn framförallt!!!
 
Nog om det, jag får ta ett djupt andetag och se glad ut som vanligt:))))))))
 
Något kul i helgen?
 
Här ska vi bara andas, börja planera 15-åringens födelsedag på onsdag och jag ska göra ett anlagsprov på söndag i viltspår. Så nu ligger det ett blodspår och gottar till sig i skogen som jag ska gå imorgon. Mitt problem i spårningen är en alltför glad hund som bara vill iväg och nästan galopperar och den himla lååånga spårlinan så jag måste öva mig med både henne och linan:))
 
 
Ha nu en skön, fab fredagkväll och resterande på helgen.
 
 
Kram Anne
 
 
 
 
 

12 kommentarer:

Anna sa...

Ville bara kika in och önska dig en fin helg!!

KRAM

Milla sa...

Hallå där, hos mig är det 16 november idag, vilken månad har du? ;) Men jag håller ju med dig, jag är ingen julälskare men det får man viska tyst om kommande tider, känns det som.... Ha en härlig helg nu!
kram Milla

hemma hos lilla mej sa...

Kikar in och önskar dej en mysig kväll.Kramar Rita ♥

mitt liv som jag sa...

Samma här julpyntet kommer upp dagen före advent eller möjligen på fredagen, jag blir ju lite lätt stressad över att se hur alla redan pyntat och bakar ;).
Fy låter inte bra med magkatarr, det är inte roligt. Ta hand om dig och magen nu och hoppas du får en lugn och skön helg! Kram Jennifer

Grodmamman sa...

Håller med dig, julpynt åker inte upp förrän till advent.
Jobbigt med magkatarr!:( Jag har varit yr i veckan och det är verkligen skit jobbigt när man inte mår bra.
Vi har precis avklarat första kalaset i helgen. Idag firade vi bara sonen med mormor, T, farmor, farfar och kusinerna som inte kan komma på söndagens kalas då de andra kusinerna kommer. Självklart kommer mormor, T, farmor och farfar då också!;)
Kram

Smultron på ett strå sa...

Men vad trist att du inte har mått bra! Hoppas att det blir bättre - även om det är en sjukt hektiskt tid framöver... Spårning är ju hur kul som helst, det kör jag med mina vovvar också emellanåt - de är också hur ivriga som helst, speciellt den stora.. Ha en go helg//kram maria

H`s enkla vardag sa...

Håller med dig, men det kliar i fingrarna, så den lilla granen jag beställde av en annan bloggerska har fått stå kvar framme och glöggen var jag tvungen att smaka på, men inget mer tjuvstartande! Inte kul med magkatarr. Du får ta en kur omeprazol på en vecka! Krya på dig!
Kram Helena

Välkommen Hem! sa...

Ja, man får ju onekligen lite mindervärdeskomplex och jag tänkte faktiskt igår: SHIT! så jäkla slööö JAG är då som inte har fått upp nånting alls än! Lite glögg i magen räknas väl inte?...
Skönt att vi kan ta varann i hand och invänta 1:a advent för med handen på hjärtat så hinner jag inte innan dess, även om jag hade velat.
Kram och krya på dig!
Judita

H`s enkla vardag sa...

Godmorgon! Vill bara tala om att du har ngt hos mig!
Ha en bra dag!
kram Helena

promenader på landet sa...

Hoppas du mår bättre snart! Kram från vännen Maria

Titta in hos Thess sa...

Hoppas att det har gått bra med spårningen i dag.
Och att Millie har skött sig ;)

Kram Thess

Stjärnor & Champagne sa...

Anna, tack detsamma dock lite sent:) Kram Anne