fredag, juni 26

Min vän i tråkig stund......

Kära C som alltid försöker att lämna en kommentar hos mig. Du är mig så kär och just nu känns det bra att ha en vän som du när man är ledsen och mår dåligt (Ps, ville bara lämna en kommentar tillbaka eftersom du är min kära vän och inte har en blogg).

Tusen kramar darling från mig/ A

13 kommentarer:

Caroline sa...

Nu rinner tårarna här också... Jag är din vän i vått och tort - det vet du kära Anne - jag höll på att skriva i nöd och lust men det tror jag visst att det var någon annan som lovat dig!!! Kkkrraaammm C

Hemmalycka sa...

Men kära vän vad har hänt, ja jag antar att det är privat men jag tänker på dig och skänker dig tusen styrkekramar.
Åsa

VITA NYANSER sa...

Hej goa du!!!

Oj, om jag kunde kika förbi och ge dig en stoooor kraaam. Vet inte vad som hänt, men det låter mycket jobbigt för dig! Du ska veta att jag tänker på dig och skickar massa kramar till dig!!!

Sköt om dig och ta TID till dig själv just nu!
STOR KRAM L-L

Hem och Lycka sa...

Vad tråkigt gumman, hoppas att det inte är nåt allvarligt som hänt.. Vill du prata vet du var jag finns.

Så skönt att ha en vän i vått och torrt som ställer upp när det verkligen behövs.

Stor kram!

Bella sa...

Här kommer den STÖRSTA kramen till dig med styrka och kraft att orka ta dig igenom det du gör just nu, vet inte vad det är som oroar och tar dina krafter och inte står rätt till med dina nära och kära, men du ska veta att jag tänker på dig...

Ta hand om dig vännen...

Kraaaaam Bella

Jannicke sa...

..hei n\min kjære Anne..
Ja, jeg har merket at det har vært stille fra deg.. har savnet deg. Så leit at du ikke har det helt bra. Jeg skal tenke på deg.

klem til deg fra J.

Aratorps Lena sa...

Stor kram från mig! Hoppas det inte är något allvarligt, utan du repar dig. Alltid tråkigt när man mår kass, eller när någon i ens närhet mår kass... Tänker på dig! Kram

Syster Yster sa...

Tänker på dig! Skickar en stor cyberkram!

♥ Kramar♥
Anette

Anonym sa...

Underbart att ha en så kär vän i jobbiga tider.
Tänke på dig och finns här för att lyssna när du orkar.
Kram kram

Signe 1 sa...

Goa Anne! Hoppas det inte är nåt jätteallvarligt som har hänt, men jag förstår att det är underbart och tryggr att ha en nära vän i sånna stunder!! Du är en av mina favoritbloggerskor som står mig närmast och du vet att jag finns när du vill!! Stora Kramen Sofia

VITA NYANSER sa...

Vad jobbigt för dig!!! Då har du mycket att fundera på!!! Många tankar som snurrar förstår jag! Jag säger som signe, du är en nära bloggvän och en favorit och du vet att jag finns här, jag finns på mailen oxå om du behöver skriva av dig!

Försök att få sol, sömn (kan vara svårt) och mat, det kommer du långt på, du behöver mycket krafter för att hantera en kris.

Sköt om dig vännen!!!
Stora bamsekramar till dig L-L

Fröken Tindra sa...

Hoppas att vad det än är som gjort dig ledsen, snart löser sig! Riktiga vänner är underbart att ha omkring sig när livet är tungt.
Kram och sköt om dig!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Men hjärtat ♥..vad det än är så tänker jag på dig.
Kram Lotta