torsdag, november 5

Tvättstuga.......

Bild från The White Company
Bild från Hampton Design
Bild från Hampton Design

Ingen av dessa tvättstugor ser helt fel ut......Vi skall fixa till tvättstugan lite men i den här divisionen spelar vi inte hahaha....Min tvättstuga är väldigt väldigt trist. Nu skall det i alla fall bli skåp och bänkar som jag har saknat. Maken har ett stort special strykjärn till monster som tar plats på lilla lilla bänken. Tvätten slängs oftast i en hög på golvet, fast OBSERVERA att vi har 3 tunnor (dom är fulla). Tvätt, tvätt och åter tvätt överallt...Hur har ni gjort i era tvättstugor? Lite förslag?
Kram Anne

28 kommentarer:

Annas Lycka sa...

Kära Anne...
Var rädd där ett tag att det var din tvättstuga....puh!!!

Vår är ok men skule kunna pimpas upp lite. Ha det gott min söta!! Kramar

Grodmamman sa...

Vår tvättstuga hade gråspräckligt klinkergolv och gula väggar när vi flyttade in. Det fanns inga skåp, men en duschkabin. Vi har målat väggarna vita(!) och har sedan satt in vanliga vita köksskåp från IKEA. Vi har även rejäla bänkskivor och en fyrkantig diskho med en högkran där skurhinken får plats under.
Hade gärna haft mer plats, men utifrån de förutsättningar vi hade, så är jag riktigt nöjd. Men tvätt, det ligger det på golvet ibland här också även om det finns två tvättkorgar i ett skåp!:)
Kram

Signe 1 sa...

Men Anne! Jag tycker er tvättstuga är kanonfin!! Inte för att det var nåt fel på dessa heller, men ändå...hihi. KRAMIS!

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vår tvättstuga är enormt stor och jättebra. Kommer sakna den när vi flyttar till Sverige. Ska nog visa kort på den hos mig imorgon. Inte mycket att se, men ändå. Den är lika stor som vårt vardagsrum var i vårt hus i Sverige och det fanns ingenting mer än en diskho när vi flyttade in. Inga bänkar eller hyllor. Här tar man med sin egen tvättmaskin och torktumlare.
Ha en bra kväll!
Kram
Helena

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Med stommar och luckor från IKEA kommer man nog nära till en lite billigare peng! De har ju porslinsho för under tusingen också:)

Så snyggt!! Annat det där än min 70-tals bajsbruna tvättstuga:(

Susanne

Hemmalycka sa...

Visst vill man att det ska vara rent och snyggt i tvättstugan men oftast ser det ju ut som hej kom och hjälp mig, så mitt enkla tips blir mer förvaring, förvaring, förvaring så att var sak har sin plats. För övrigt är jag säker på att det kommer att bli übersnyggt eller ska jag säga champagne-snyggt.
Må så gott
Kram Åsa

VITA NYANSER sa...

Så fin inspiration du bjuder på! Ja, tvättstuga och hall är så svåra att ha ordning på. Vi har bänkar och tvättpelare. Vi har ett skåp där man kan hänga tvätt i, jättebra, plus att vi har en stång som vi hänger galgar med tvätt på. Flera tvättkorgar är oxå mycket bra, en vit, en mörk och en röd/rosa och en till diverse annat.
Sen har jag fina stora påsar som jag lägger strykningen i (hi,hi...där ligger den bra = )....). Vi har skåp oxå, mycket bra. Vitt på väggar och klinkers på golvet. Jag har ingen idé om hur man har superordning. jag efterlyser något som tvättar tvätten själv, och något som hänger och viker....= ). Något sånt skulle man komma på, då skulle man bli RIK!!!

Ha det bra!
Kram L-L

♥ Mittvitahus ♥ sa...

Jag tackar ja till bild nr 3 då direkt, även men ett nybyggt hus är inte tvättstugan det roligaste direkt, vi behöver ännu mer förvaring där för tillfället men jag ska klura lite på hur! Ha en fin kväll Kram Mia

Jessica sa...

Hej,
åh de där tvättstugorna går inte av för hackor. Bilden i mitten har jag i min "fina-bilder-vill-ha" mapp i datorn.

Vi har köksinredning i tvättstugan, med 4 stora utdragslådor för smutstvätten, å många garderober. Tyvärr hjälper det inte mot all röra...

Din lykta var ju helt fantastiskt fin, var inne på Perlanliving nu, men den var slut, suck!

Må gott,
kram
Jessica

Ocean showroom sa...

Vi har just köpt nya tvättlådor men på något märkligt sätt hamnar tvättBERGET på golvet ändå! :-) Flotta tvättstugor du visar! Trevlig kväll! kram alexandra

Spik, skruv och drömmar sa...

Vilka underbara tvättstugor du visar. Min tvättstuga är just nu ett rejält renoveringsprojekt. Vi bygger ett stort badrum med tvättstuga längst in. Det kommer bli toppen när det är klart men just nu får man blunda när man går in. Ska försöka få in så mycket förvaring som möjligt i det utrymmet för det behövs verkligen. Kram Therése

Två systrar sa...

Ja,,, vare sig min eller M´s tvättstuga ser ut sådär...utan det är just vad det läter som TVÄTT stuga ;-) småbarn och desigtvättstuga hör inte ihop..även om man har visioner! :-) Kram C

Jenny sa...

Hej Anne!
Snygga tvättstugor på bilderna;)

Har inte ens en tvättstuga så jag är lite avis på dig som har en, trist eller inte;)

Kramis Jenny

Signe 1 sa...

Hihi, hjärtat kommer iaf från Linköping då vi fick ett likadant alla tjejer av Michaela som vi var/bodde hos:-) Så troligtvis är det från Nordik;-) Kram igen!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

rena drömmen ju!!!!Såå fint!!!

Kram o trevlig helg Millan ♥

Jessica sa...

Wow, vilken tvättstuga! En sådan skulle man haft. Drömma skadar ju aldrig. ;-)

Tyvärr har vi ingen tvättstuga, utan en del av vårt badrum är avsedd för tvättmaskin och torktumlare.
Men då det är dags för hus, så kommer jag utan tvekan kräva två tvättmaskiner. *ler*

Kram ♥
Jessica

Anna-Malin - Helt Enkelt sa...

Vilka drömmar till tvättstugor...
Oj, så fina.

Ja, ska väl tillägga att lyktan inhandlades till en oförskämt billig peng, då det var utförsäljning. De hade inte sålt en enda, kanske just för att de var FÖR stora...
Din var RIKTIGT fin, och slut på hemsidan såg jag =(((

Ha en skön fredag!

Kram
Anna-Malin

Malin sa...

Jo, Ernst har en kollektion av ljusstakar, som är väldigt genomtänkta och vackra. Man kan nog se dem på nätet, men jag har sett att de säljs på Växthuset i Mantorp nära mig, så jag ska nog åka och ta en titt.
Ha det så bra i ruggigheten!
Kram Malin

Hjärtan och linfrön sa...

Ja, du, vi mammor kan allt snacka o älta, prata o vältra.. =) Men tankarna är ju där och då känns det som sagt ganska skönt att sätta dem på pränt. Bloggen är ett bra forum och man får absolut mycket bra input! 20 väninnor istället för en, som på promenaden innan :P

Vilka fina tvätt-bilder. Vår tvättstuga ligger i källaren och är allt annat än fräsch.... En lite makeover där hade inte varit fel. Lite svårt att prioritera källaren bara, den syns ju så sällan.

Hoppas du får en riktigt skön helg!
Kram Emma!

kardemumma sa...

Jag bara älskar den bilden på tvättstugan. Det måste vara tvättstugans Rolls-Royce eller???
Nä,min är inte heller i närheten av den :(
Lyktan från Walther har vi också i butik och den är ljuvlig som många andra av deras saker.
Ha en skön helg!
Kram C

alegni sa...

don't even ask...
det mesta är faktiskt gömt bakom dörrar, men det blir tråkigt i längden, det med. hade gärna haft några öppna hyllor i dagens läge.
kram
ingela

Aratorps Lena sa...

Ja, jag vet... Den är ju underbar! Med tanke på all tid som läggs där borde den vara mer glamorös än vad den vanligtvis är, eller hur? Hoppas allt är bra annars, jag är inne i en period som jag helst vill ur... Fan, vad det kör ihop sig emellanåt! Kram

Linruz sa...

Ja drömmen om det stor tvättstugen är enorm här.
Som du vet har jag ju ingen alls...:(
kul att få fixa till lite och få skåp till förvaring.
ha en fin fredag stumpan.
kram Lina

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!
Vilken härlig tvättstuga! Så stor är inte vår men den är välplanerad, med tvättmaskin, torktumlare, bra stor vit bänk att vika tvätt och lägga saker på, litet rektangulärt fönster så man kan vädra, tvättställ med korgar under att lägga tvätten i. Funkar kanon, finns även plats att ha torkställning. Vilka ljuvliga saker du hittat på Ellis Corner, så fint med det röda mot det vita!
Kram o ha en fin helg!
Susanne

chokladblomma sa...

Ja, hi, hi, det där ser ut som en riktig önskedröm det!! Tänk om...!
Tror att vi har en tvättstuga på ca 5,5 kvadrat. Och då har de tryckt in både dusch, två bänkar, tvättpelare och en gigantisk varmvattensberedare där!! Kvar är en lite, liten gång. Var de hade tänkt hänga tvätt är en gåta för mig.... funderar på att ta bort duschen, den använder vi ju aldrig ändå!! Just nu fungerar den som sopsorteringsutrymme!!
Lycka till!
Kram

Vita ljuva tankar sa...

Så snyggt! Där skulle det vara en fröjd att få stå och tvätta!:)

Kram Linda

Fröken Fräken sa...

Den som hade en egen tvättstuga! Men jag kan drömma om det. Då skulle jag prioritera bra torkningsmöjligheter, med både linor och att kunna hänga kläder på galje för att torka. Gillar inte att torka i torktumlare!

Syster Yster sa...

Vi ska oxå göra om vår tvättstuga. Just nu kommer man in via groventren och så är allt blandat känns det som ren, smutsigt, och ytterkläder. Vi tänkte dela av det hela.

Anette