tisdag, mars 9

Bra dag?

Har ni en sådan där dag ibland när man tycker att allt händer och inget känns kul? Sovit dåligt, huvudvärk,axlarna känns tunga riktigt tunga? Ja jag antar det......Idag har det varit en lustig dag, hittills. Men den kanske blir bättre. Sitter och jobbar och var tvungen att ta en liten paus och skriva av mig lite. Solen skiner, det droppar och töar för fullt här. Det här gillar jag, när våren närmar sig och man vet att värmen kommer snart eller är på väg iaf. Tänk att min Myrten står upp fortfarande. Försöker att vattna den ständigt för att den skall överleva.
Hoppas att ni får en bra dag....

Kram Anne

33 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Visst är det härligt med solsken o takdropp det får en på bra humör....Det tycker vi om! Men ibland har man sina dagar, då det känns mindre roligt! I morgon är en annan dag vännen! Vårkramar till dig! /Therese

Emma - white avenue sa...

Hej! Jag usch, det är jobbigt med sådana dagar! En kompis sa något så fint till mig när jag hade en sådan dag för ett tag sedan! "Man ska inte överanalysera varför man känner sig nere, ibland får man bara ta sådana dagar. Man överanalyserar sällan när man känner sig glad." Överlev dagen så ska du se att det känns bättre imorgon! Köp en inredningstidning och mys upp dig i soffan! Det hjälper ibland! :)

Myrtenträd är sjukt svåra att hålla vid liv! Har ett som står nu men det verkar som om det börjar torka men jag hoppas att det ska repa sig!

Kramar Emma!

ulrika sa...

Här droppar det från taken också. Tänk att de står ut med den torra luften inomhus de stackars växterna men snart kan de komma ut.
kram Ulrika

Jannicke sa...

Hei kjære du.
Ja, slike tunge dager har vi nok alle i blandt..

men husk : Etter regn kommer solskinn..
Kanskje dagen i morgen blir riktig så bra...

Klem J.

Anna-Malin sa...

jo visst dyker de upp ibland, de mindre lustiga dagarna...tur att det kommer BRA emellanåt :)

har du lyckats med myrten...jag har slutat köpa dem, har gett upp....

(kul att du tyckte om äggen. här har det nu målats för fullt, men nu får det vara bra....för den här gången ;)

KRAM!!

Linruz sa...

Åhh vännen inte bra!!
Vill bara krama om dig och ta bort det tråkiga.
Din Myrten ser ut att må prima.
Kram kram Lina

Carin sa...

Hej vännen!
Ljulig myrten och visst är det fantastiskt med takdropp!!!

När jag har en dålig dag brukar jag peppa mig själv med att i morgon, i morgon blir en bättre dag!

Kram kram Carin

HEMLÄNGTAN sa...

Jo men visst har man haft sådana tunga dagar, alltför många på sistone...
Men nu när våren är på g så känns allt så mycket lättare.

Vad duktig du är med myrtenträdet. Det är ju en ganska svårskött växt. Den ska du vara stolt över!

Många kramar från mig till dig!!!!

Vem är jag.. sa...

Ja det känner vi igen, en sådag dag hade jag för ett tag sedan, allt kom och inte var det roliga saker.

visst är det härligt solen skiner, snön smälter, det droppar och jag längtar, hoppas att vi får en solig vår!

kram Lisa

Vitt och Blått sa...

Hoppas att resten av din dag blev bättre! Vet precis vad du menar.. Ibland vill man bara ligga kvar under täcket och slippa gå upp! :) Men, härligt med plusgrader och takdropp, har inte varit plus här sedan början av december!! Själv ska jag ta en kopp te nu och sedan är det dags att sätta fart lite i badrummet, elektrikern var precis här och godkände mina rördragningar som ha ska dra kablar i sen! :) Tur! Har tagit en evighet att få upp alla till lampor, uttag och värme. Ha en fortsatt bra vecka! Kram E

Smultron på ett strå sa...

Det är svårt att komma ur en sån där negativ spiral när man hamnar där tycker jag, man får ta krafttag med sej själv och försöka tänka på de bra dagarna. Din myrten är i alla fall fantastisk, skulle aldrig våga mej på en sån. Sen tycker jag att Emmas kommentar var jättebra, det ska jag tänka på i fortsättningen. Hoppas att svackan går över snabbt och att du känner flytet igen... //kram maria

♥ Fyra årstider sa...

Min älskade myrten var död när jag kom hem..inte kan man lämna blommorna hemma en dag med mannen.
Kram Lotta

Camilla sa...

I morgon är en annan dag, Anne och jag önskar att det blir en riktigt bra dag för dej:)

Varma vårkramar ifrån Holm!

Grodmamman sa...

Hoppas att morgondagen blir bättre!:)
Härligt med solsken och takdropp, vill ha bort snön nu!
Kram

Solfyllda segel sa...

Hej vännen!
De där dagarna känner jag igen. De är inte alls roliga.
Men som någon annan sa: I morgon är en annan dag.
Jaså, är det vatten de ska ha för att bli så där fina... Får nog gå och plocka fram vattenkannan. ;-)
Stor kram!
Therése

Hus nr.14 sa...

Dessa dagar dyker tyvärr upp ibland...måste ta tag i dem också , på något vis blir det lite lättare när solen skiner och snön sakta men säkert smälter!
Marielle

Aratorps Lena sa...

Myrten ja. De är en historia helt för sig själva... Hua vad det är svårt att hålla liv i dem. Jag köpte två stora efter jul, men de är i himlen redan. Skönt med lite dagsmeja och ljus. Det behöver vi nu! Och de där tråkiga dagarna tar vi och glömmer, va? Kram.

Tezz från Kungens Kurva sa...

Hoppas att dagen blev bättre efterhand! Jobbigt när dagar när man inte känner sig i form alls.
Jag svävar på moln nu när vårsolen lyser mot blå himmel. Blir otroligt glad av detta väder :)
Kram

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan! Javisst lider man av såna dagar nu som då. Jag hoppas jag inte får nå såna dagar framöver för jag har mycket jag vill få gjort. Hoppas din dag blev bra :)

Home of Nina sa...

Hej Anne! Åh vad jag känner igen mig, har också haft en sådan dag! Men det fina är att i morgon är en ny dag!!! Du vet väl om att myrten för tur med sig. Ditt exemplar var så grönt och fint så det bådar gott för dig! Ha en fortsatt fin vecka. Kram Nina

Anne, anness design sa...

Hej! Roligt att du lämnade ett litet avtryck hos mig. Kul att vi har samma namn med. Uttalar du ditt e? Det gör jag, annE och inte ann.

Ninne sa...

Du får titta på den fina myrten o tänka kan du så kan jag.. Det är jobbigt med såna dagar, men tur som försvinner även de
Kry på dej imorgon kram
Ninne

promenader på landet sa...

Hej vännen och visst är det så, vissa dagar är bättre/sämre än andra! Jag tror din dag blir bättre nu när du skriver av dig lite här på din fina blogg! Må så gott, goa kramen från Maria

Nilla Q sa...

Hej vännen!
Ja, dom där dagarna är inte roliga... Jag känner ju som du just nu. Det är bara att hoppas att det blir roligare imorgon istället!

Svaret på din fråga är ja:)Sån tur är är det inte så många som ser det! Hade hellre tagit någon annan, men vill man göra saker NU (eller helst igår!)och inte orkar vänta får man "ta det man har"...!

Stor kram!

Pernilla

According to Nicky sa...

Hoppas att det vände under dagen och att du fick en mysig kväll i alla fall! :)

Kramar/Nicky :)

mille sa...

I morgon blir det att planera om Pelagonerna, då känns det som att våren är på gång.

Ibland känns kroppen och sinnet tungt, förhoppningsvis mår du bättre i morgon... eller jag menar, det är KLART ATT DU GÖR :))

mi-rachel sa...

håper du får en bedre dagi morgen!!

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Usch ja, ibland vaknar man inte riktigt och önskar att man bara fick ligga kvar och mysa i sängen! Men visst är det fint nu och visst känns det att våren är på g? :)

Hoppas idag blir en bättre dag!

Kram Susanne

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...ja, ibland har man sina dagar, men det är skönt när de är ÖVER!!! Då kan det bara bli bättre nästa dag. Din bild här nedan från fönstret är bara SÅÅÅ fiiin!

Ha en BRA dag!

Kram L-L

Fånga dagen sa...

Ja du min vän, såna dagar kommer det ju då och då. Men vi får verkligen hoppas att solen och den kommande våren kan råda bot där.
Hoppas din dag känns bättre idag.
Kram på dig
Lena

Therése sa...

Hmm, jo jag hade en sån dag igår.... var i princip knäckt lagom till kvällen och idag är jag GLAD att tisdagen är över, hoppas på en bättre dag idag!

alegni sa...

oh ja, jag känner igen mig mer än väl. förra veckan var en enda radda av sådana dagar. hittills har denna vecka varit av det bättre slaget, men man vet aldrig när det vänder igen...
allt gott! kram
ingela

Huset vid ån sa...

Hej svejs! Tack för titten....Ja, Vita Rummet är verkligen värt ett besök. Hörde att dom skulle skaffa en större butik så det ska bli spännande! Det är bara att ta med tjocka plånboken o åka..Fniss! Ha en bra dag! Vårkramar Therese