fredag, mars 12

Fröken ordning?

Näpp.......Många tror det nog, men så är det inte. Gillar att har fint och fina saker men det finns en baksida. Har en klädhög i källaren som maken har tjatat på mig om och jag lovar och lovar. Mina hyllor med kläder ser ut som om det har varit rea.  Pappershögar lite här och där, vet faktiskt inte var jag har mina saker om det är något speciellt jag söker suck.......Har en matkällare som måste rensas igen, saker som får gå till loppis. Men där inne är det för kallt just nu så då har jag en anledning. Hm så klädhögen får jag nog ta i helgen + mina hyllor och rensa ut och ge bort. Alla papper, näeeee dom får vänta........Så summarum med min oordning är att jag måste få ett alldeles eget rum till alla mina saker, någon gång hihi. Har rensat alla mina inredningstidningar, tagit ut det jag skall spara och bara behållt årets och som tur är så är det inte så många ännu. Har en ny tidningshållare med 3 fack och nu känns det att jag måste hålla ordning.
Äntligen Solsidan ikväll, längtar att få ett gott skratt. Ha en skön fredag kväll.
Jag är så glad och tacksam för alla kommentarer jag får av er. Hinner inte med att svara på alla just nu men jag är på gång ♥♥♥.

Kram Anne

33 kommentarer:

Carin sa...

Så skönt att höra!!! ;)) Du skulle se mitt skafferi... My good!!! Fick skäll av sonen i morses... Så det får bli helgens "att-göra" projekt!!!

Ha en härlig freag! Kraaam Carin

Sommerlyst sa...

He he..høres ut presis som hos meg. Er faktisk på veg ned for å ta unna den store kleshaugen på sengen!...men det finnes jo så mye annet som er morsommere å gjøre - som å besøke din blogg!!

Ha en fantastisk helg!

Klem

a piece of happiness sa...

Man tar lite i taget och så mycket man mäktar med.

Solen skiner snart är det vår!

Stor Kram LiseLotte

Gro sa...

Du er ikke alene!

Ha en herlig fredag!

Anneli Stålberg sa...

Känner verkligen igen det där :)
/Anneli

HEMLÄNGTAN sa...

Skönt att höra att det finns fler som är som jag. Det verkar vara en omöjlighet att hålla ordning i det här huset. Både jag och sambon skyller på barnen men tror ärligt talat att vi är lika duktiga på att stöka ner som dom.
Här skulle det behövas en riktig vårstädning, det syns så väl nu när solen skiner in...
Vi får tänka på varandra när vi står där och rensar i helgen.
Kram Jenny

Emma - white avenue sa...

Jag är likadan! Högarna bara växer och jag förstår inte riktigt hur! Usch, jag måste verkligen ta tag i garderoben snart... Rensa lite så man får plats med alla tjusiga vårkläder!

Längtar också till Solsidan! Sitter och räknar ner timmarna tills det börjar! Det är ju så kul!

Ha en mysig kväll!

Kramar Emma!

Camilla sa...

Hallå din slarve-maja - tänk va skenet kan bedra:)Trodde du var en riktig pedant tjej...

Ha en jättego helg vännen - jag skall köra dottern med kompisar på disco ikväll men hoppas att vi är hemma till Solsidan börjar.

Kram kram till dej!

StrandviksVillan sa...

Hmmmm joodå visst låter det bekant det där! Jag har ofta snyggt och ordning på utsidan, men öppnar man ett skåp så ramlar en massa ut, hahaha! Förrådet ska vi inte gå in på (eller in i, för den delen!) men jag SKA rensa och föra till loppis i maj, så det så! Bara det att det är så himla svårt med alla beslut: spara, slänga, ge bort eller sälja, puh!

Önskar dig en mysig helg!
Vi ska också kolla Solsidan :D

Linda sa...

Snyggt snyggt!!!

Trevlig helg fina vän.....

Ikväll är det Lets Dance med Anne och en massa sms!!!!!!!!

Mycket annat & lite betong sa...

Det är inte lätt att hålla ordning. Jag flyttar grejor från rum till rum när jag försöker röja. Hur jag än försöker så blir det lite kvar i sista rummet i alla fall.

Agneta

Ocean showroom sa...

Låter precis som här, Anne! :-) Solsidan får jag tyv¨åarr inte sett här i norge. Hoppas den kommer på box snarast!! :-) Ha en skön fredagskväll. Kram Alexandra

Anonym sa...

Åh så skönt att höra. Nu kan jag andas ut.....;) Ha en jätteskön fredagskväll. Här ska det också skrattas i soffan till Solsidan. Kram Sofia

♥ Fyra årstider sa...

Ann..jag skiter i dina klädhögar...jag bara ser att du fotar underbart. Så fin bild!! Du har mail..jag vill ha en iphone men frågan är hur?
Kram Lotta

Grodmamman sa...

Åh, vad jag känner igen det där! Jag rensade ju klädkammaren för några veckor sedan och fick några lådor över. Maken har flera gånger undrat var jag har tänkt att ställa dem. Nu har jag lyft på dem ett antal gånger för att kunna dammsuga!:) Pappershögarna ska vi inte prata om... Jag behöver också ett eget rum!!:)
Kram

Snusilus o Sannibus sa...

Hej :)

Hehe du låter som en liten hamster ju :) Men ta det lugnt, man behöver inte göra allt på en gång!

Kram o ha en fin helg!

Susanne

Solfyllda segel sa...

Jag visste att vi hade något gemensamt... ;-)
Här finns det också en och annan hög. Jag skyller på att renovering gör att våra förrådsytor är pyts väck men det är nog inte enda sanningen.
Stor kram och ha en härlig helg!
Therése

Huset vid ån sa...

Jag känner igen mig väldigt mycket...."Fint utåt" Fniss...Önskar dig en skön helg med solsken o takdropp! Kramis Therese

Annelie Johnsson sa...

Men det är ju så vi vanliga dödliga har det... Men det där med bloggandet är så fiffigt, man fotar en stylad, städad, organiserad hörna, och blundar för resten...

Ha nu en skön helg!!

Fånga dagen sa...

Jaså kinsann det var inte sån ordning på tjejen som man trodde va:)
Solsidan älskar du också den serien?
Jag bara längtar tills dess jag, en av de bästa serier jag sett faktiskt om man vill ha ett gott skaratt förstås.
Då ska jag tänka på dig då.
Kram Lena

promenader på landet sa...

Kikar in och önskar dig en riktigt skön helg! Må så gott! Kram Maria

Tezz från Kungens Kurva sa...

Klädhögar är inget vidare roliga men tyvärr tar de ju inte hand om sig själva *suck* har en diger sådan gömd i en garderob och den måste nog tyvärr tas tag i under helgen också.
Ha en riktigt fin helg!
Kram

Tulipa sa...

Godkväll Anne!

Jag är också Fröken Ordning, men tyvärr inte om man öppnar garderober eller lådor osv... Jag försöker städa där "ibland", men jag är nog typen som inte kan hålla ordning på sådana ställen, det konstaterade jag innan idag... Därför var det rätt skönt att läsa dessa rader ikväll! Då kan jag sova gott!*Ler*

Trevlig helg!
Kraam Mariette

Myhome sa...

Hei Anne!
Kjenner på samme følelsen..husarbeid med rydding og vasking er jo et evig arbeid som en aldri blir ferdig med..phu så deilig å utsette...
Er så glad for at du er fornøyd med putene:)
Ha en riktig fin helg!
Klem Anita

Fröken Tindra sa...

Hmm... Det där känns verkligen igen plus lite till. Fastän jag har ett eget rum... Kan just nu inte hålla ordning på nå´t känns det som. Men, men...
Ha en underbar helg!!
Kramisar!

Linruz sa...

Mmmm det där känner jag igen.
Att dessutom bo litet som jag gör underlättar inte till att hålla ordning.
Drömmer med om ett eget rum där jag kan skapa och husera för mig själv.
Srunta i högarna och njut av den underbara vårsolen i stället gumman.
Stor kram Lina

Hemmalycka sa...

Verkligen en fin tidningshylla.
Nu har jag äntligen hittat mina tidningsställ med kryss, här i stockholm och tur som en tokig hade de ett gammal prislapp så jag fick dem för 390:-/st så jag är helnöjd. ska hämta dem på måndag.
Ha en underbar lördag, vem röstar du på ikväll?
Kram
Åsa

Everyday living etc. sa...

Hej! Det är nästan skönt att höra att andra har det likadant. Åh jag önskar så att jag var den där människan som alltid har ordning omkring sig :) Drömma kan man ju alltid göra. Vilken fin tidningshylla du visar, var har du köpt den?

Ha en fortsatt solig och härlig dag!

kram Linnéa

Nilla Q sa...

Jag känner mig sååå nöjd och glad när jag rensar och plockar och får ordning på mina saker. Men det tar inte lång tid till röran är tillbaka... Hur går det till!?!?

Ha en skön helg!

Kram Pernilla

Smultron på ett strå sa...

Känner precis igen mej. Jag har sparat kläder som är tio år gamla och omoderna, men som jag har gett mej fasen på att jag ska komma i igen en vacker dag. Men, jag har också ett sug efter att få göra en rejäl utrensning. Vilken dag som helst...kanske.Ha en trevlig helg//kram maria

Ocean showroom sa...

Hei Anne!
For en fin magasin-hylle!
Godt det er andre som har litt rot også;)
Hos oss har sykdom preget den siste uken og bloggen har fått vike.., men nå er jeg snart i gang igjen:)
Håper alt er bra med deg og at du får en kjempefin helg!
Klem, Lene

alegni sa...

härligt att höra att andra också har växande oåtgärdade högar ;)
om någon för tjugo år sedan berättat för mig hurdan jag är år 2010 hade jag inte trott mina öron. förr var jag en pedant av värsta sort, men jag har kommit långt från det i dagens läge ;)
snygg tidningsförvaring, förresten.
allt gott! kram
ingela

Ocean showroom sa...

Takk Anne!
Er det ChillNorway du tenker på kanskje?
http://www.chillnorway.com/

Nå er det natta!
Klem, Lene