fredag, augusti 27

Life.....Godkväll alla goa.....Skall inte tjata att det är mycket just nu för det är det. Hoppas att ni har en skön fredagkväll. Här har vi njutit av Hummerpasta (Arla.se) i all röra!!!!!! Vad gör ni en fredagskväll som denna? Hyrt film? Ute och festar? Äter god mat? Slappar i soffan? Jag gör inget av detta:), jag städar skafferiet i all rädsla att folk skall dra ut alla mina lådor, öppna mina skåp på söndag. Ja det finns ju faktiskt människor som gör det på visningar tro det eller ej. Jag skulle för mitt liv ALDRIG göra det. Såg en kvinna göra det i mitt nya kök i mitt nya hus på visningen. Får rysningar av sådant. Så nu är nästan alla skåp städade i alla rum. Ha en fortsatt härlig fredag, näpp bäst att fortsätta städa annars kommer maken och undrar vad jag gör. Ett glas vitt i städningen får också slinka ner:).
Glöm inte att tävla hos mig............

Kram Anne

10 kommentarer:

Malin sa...

hej, vi ska kolla på fyra hus på söndag men jag tror aldrig att jag har dragit ut några lådor eller öppnat garederober.
Ta det lugnt och försök koppla av i helgen, det kommer ju att gå skitbra. Kram Malin

Grodmamman sa...

Har aldrig dragit ut lådor eller öppnat garderober när jag varit på visning, men kan tänka mig att folk gör det. Det finns ju folk till allt!:)
Tycker att du är väl värd ett glas vitt under tiden du städar!:)
Kram

Annas Lycka sa...

Jag hade definitivt kollat varenda skåpshörn, lådor och burkar....Eller INTE!!!! =)

Finns inget värre att göra eller bli utsatt för, finns liksom inte på kartan för mig heller att göra sådär. Känns bara så olustigt.

Här bir det kräftis i morgon men känner mig lite förkyld, hoppas jag inbillar mig bara. Stora tjejen har vart kass, sonen och lillan med så det kanske inte är super konstigt om jag skulle få det. Dessutom jobbar jag på förskola..... :)

Är allt bra med dig annars förutom städnoja och flyttångest?? Hoppas det såklart....

Ha en riktigt fin helg och städa inte sönder dig! Stor kram Anna

a piece of happiness sa...

Gumman inte behöver du gno så mycket. Det kommer att gå galant med eller utan skåp-ryckar-tanter.

Kram LiseLotte

Ninne sa...

Förstår att det KÄNNS. Man ska inte lämna skit efter sig?....MEEN vad har det för betydelse egentligen.?? Dumma människor finns i alla läge. Gör BARA detsom du själv tycker är nödvändigt. Du måste ju göradet tipp topp när du flyttar ut.. De som kollar sånt nu på visningen är kanske samma som var o kolla på ditt blivande hus??
Va´rädd om dej o ta gärna 2 glas, det är ju fredag kväll!!
Stora lugnande kramen fr Ninne

Karin sa...

Här har det varit fredagsmys med familjen och två kompisar till barnen. Nu sover alla barn och jag passar på att kolla in lite bloggar =)

Smultron på ett strå sa...

Hej! Lycka till med visningen, jag tror att vissa människor är mer nyfikna än intresserade på vissa visningar... Har tillbringat kvällen på fotbollsmatch, dotterns lag mötte ärkerivalerna och vann!//kram maria

Lilla gårdshuset sa...

Nä det där med att dra ut lådor på husvisningar är inte min grej heller.

Ikväll så har jag spinnat, ätit gott och suttit med datorn i knät *blink*.

Kramis/Heléne

Bella sa...

Kan inte förstå hur folk kan gå och dra ut lådor och öppna garderober under husvisningar, skulle de vilja att andra människor gjorde det hemma hos dem själva?? Tror inte det...

Ett glas vin är du väl värd en fredagkväll som denna :)

Kramar Bella

Fröken Tindra sa...

Nej, varför skulle man öppna skåp och lådor hos folk?! Men som sagt, det finns de som gör det. Själv råkade jag ut för en yngre släkting som samtidigt som hon sa: "Vad är det här inne?", öppnade dörren till absolut förbjudet område för obehöriga. Mitt rum med hur mycket brôte som helst i världens oordning. Och då pratar jag både mycket saker och mycket oordning. Pinsamt! Och irriterande. Förstår att du känner dig lite jagad men det blir säkert hur bra som helst i morgon när det är dags. Det kommer att komma mängder med ordentliga människor.
Själv tillbringade jag fredagskvällen i soffan framför friidrott på tv:n. Har varit förtjust i att titta på det sen jag var ganska liten. I ålder då... ;0)
Ha en skön helg trots allt! Nu skall anmäla mig till din tävling!
Kramisar!