lördag, september 11

Toy Story 3

Idag har vi sett Toy Story 3...Jag har alltid gillat dessa filmer, charmiga. Ludde har tagit ner alla sina gubbar igen från vinden som vi inhandlade i New York för några år sedan när det var så poppis. Det bästa var nog när Mr Potatoehead förlorade sin kropp och använde en tortilla och en squash annars nickade jag till 1 eller 2 ggr......Idag har dom blivande husägarna varit här och hälsat på och jag vill bara meddela att det känns sååå bra för mig. Dom kommer att ta hand om mitt hus och förvalta det väl:) Känns tryggt...Jag och kommande frun i huset är väldigt lika i både inredning och klädstil. Hoppas att ni har en bra lördag. Här tillagas det lasagne. Stora sonen sover över hos en kompis, dom skall Lana. Hm hur pigg är min son imorgonbitti? Sitta uppe och spela och se filmer hela natten. Imorgon skall jag få komma in i vårat nya fantastiska hus, brrrrr känns nervöst som bara den:) Ha det gott, hinner inte blogga idag men kommer åter imorgon och tittar in hos er.

Stor kram Anne

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad spännande att få komma in i nya huset igen! Man ser ju på huset på ett lite annat sätt när man vet att det är ens eget!:)
Kram

Fröken Fräken sa...

Här har det minsann lagats lasagne också! :-) SÅ nu jäser vi i soffan. Pust!

Anonym sa...

Spännande med nya huset!! Det ska blir roligt att få "börja om" med bilder från nya huset! :)
Kram Annika

a piece of happiness sa...

Förstår att det är pirrigt.
Jag fick en fin kruka av min man idag på Sturehofs krukmakeri. Förutom fikat där blev det många fina bilder. Värt ett besök .))

LiseLotte

Signe 1 sa...

Kan jag komma till er imorrn o följa med till kommande huset?;-) puss på dig min vän!

Linruz sa...

Åhh vi är så dåliga på att komma i väg på bio.
Förstår att det känns pirrigt att få komma in i huset igen.
Lycka till
Kram kram Lina

Vit och pastell sa...

OOooo jag förstår att det känns pirrigt och nervöst och helt underbart. Med ett så vackert hus att flytta till så skulle jag känna mig sprickfärdig, fniss! Det ska bli sååå kul att få följa flytten och se hur allt blir i nya huset.

Kram Mia

Limetwig sa...

Så spännande att få komma in lite närmare i hus, att få flanera och drömma... Ha en skön söndag! Åse