tisdag, december 7

Lovely:)....

Tjohooooo...Hur har ni det alla? Ja förutom ett munsår som håller på att blomma ut i detta ansikte och att jag knappt har sovit i natt så är det väl ganska ok här trots att vi inte har köpt en enda julklapp. Jaja det blir ju jul ändå. Knäcken står på spisen och fåtöljerna har anlänt till Nordik som vi har beställt så nu är det bara att hämta dom och lösa ut dom:). Här är mina fina fina bokstäver som även är ljusstakar som jag köpte på det första ZBH partyt jag var på innan dom tog bort dom i sortimentet p g av att dom hade vissa defekter. Älskar dom, stora rejäla.....Ser ni att maken inte har målat färdigt på väggen hihi...Hoppas att ni får en bra fortsatt kväll.

Kram Anne

18 kommentarer:

Grodmamman sa...

Inte kul med munsår!:(
Jag är inte heller klar med julklappsinköpen, eller jag var på god väg när maken kom hem och sa att hans föräldrar ville att vi skulle köpa till våra barn åt dem. Men som du säger, det blir jul ändå!:)
Kram

Lilla gårdshuset sa...

Gaaah, inte kul med munsår. Gör ont ju!

Jag har inte heller köpt en enda julklapp än. Men som du skrev, det blir jul ändå *ler*.

Kramis/Heléne

Jessica sa...

Halloj vännen,
Hoppas du sover bra i nattar!
Känns som msn aldrig blir klar med julklapparna...Har köpt flera julklappar på nätet, såå skönt att slippa trängas i butikerna!

Må gott!
Kraam

HEMLÄNGTAN sa...

Jag har börjat med julklapparna men är långt ifrån klar. Jag som brukar vara ute i sådan god tid innan...

Hoppas att munsåret försvinner snabbt och att du sover gott i natt!

Kram, Jenny

Malin sa...

fy 17 vad fånigt med munsår, det är inte bra till någonting. Gött å börja få lite ordning på hemmet nu förstår jag så ni kan få lite julefrid innan julen är över.
Vet du om kuddfodralet är på G eller? Säg till bara så skickar jag cashen, kram Malin
ps.hoppas att sängen är skönare inatt.

VITA NYANSER sa...

Jättefina! Så kul att pynta och göra fint i det nya huset! Tänker på dig!

Ha en bra kväll!
Kram L-L

VITA NYANSER sa...

Krya på dig!!!

Jenny sa...

Mitt munsår har precis läkt...I hate them! Men plåster fungerade jättebra, tog bara ca 2-3 dar, sen var de borta, ja det klart, såret skulle ju läka sen men ändå, mycket bättre än utan!
Så fina bokstäver, jag hade ett sånt party, men bara HOME fanns då.
Men jag köpte XMAS på K-rauta förra året.
Jag har haft semester i 2 dagar bara för att förbereda mig lite mentalt inför julen och inte stressa, fungerade ganska bra.
Ha en bra fortsättning på veckan, kram Jenny

HOUSE of ADELA sa...

De är sååååå snygga de bokstäverna! När jag var på partyt fanns de inte heller. Har köpt TVÅ julklappar...ha ha...det blir jul ändå, stimmar sista dagarna=)

Kram
Adela

alegni sa...

ouch, munsår som gör så himla ont :(
finfina bokstäver - sådana kan man inte få nog av!
julförberedelserna har inte kommit igång hos oss heller... hur ska jag hinna få allt gjort??
kram
ingela

VITA NYANSER sa...

Hej vännen igen!

Bloggtid, jag vet hur det är, har varit sååå dålig på att kika runt, och det är ju inte bra, för det betyder ju mindre tid åt sånt som är roligt. Men det är ju mycket annat. Jag bloggar nu när jag ska varva ner, inte alls lika mycket som förut. Ha inte dåligt samvete för att du inte kikar runt, du finns ju här inne någonstans, kika in när du hinner, då är det desto roligare. Det är ju ett liv som pågår i verkligheten oxå = )!

Kram Kram L-L

Mjuka sa...

Usch munsår är så jobbigt. Det brukar blomma upp hos mig när jag är trött och stressad. Hoppas att det försvinner snart.
Älskar bokstäverna!
Kram Malin

Hemmalycka sa...

Verkligen lovelyyyyy.
Hoppas inte munsåret blir värsta blaffan, det vore ju inte så kul :))).
Sköt om dig raraste Anne!
Kram Åsa

mitt skärgårdsliv sa...

Ingen munsår här men har haft tandvärk så det blev ett besök hos tandläkaren, inget kul... Snygga bokstäver, jag har även samma text men dina bokstäver är mycket snyggare ;) Ha det bra!

Mamma C sa...

Här börjas det bli lite snorigt. Har inte köpt några klappar ännu. Men jag har inte så många att köpa till. Bytesjulklapp och till barnbarnen.
Kram mamma C

Nilla Q sa...

Hej anne!

Åh, så fina!! Dom gillade jag:-)
Jag har faktiskt köpt ganska många julklappar och är så nöjd, men det kommer säkert sluta med några sista-minutenköp i alla fall...

Kraaam!

BLONDETTY sa...

Ville bara kika in och önska trevlig fredag!

Hoppas att du får en mysig adventshelg!


Kramar från
BLONDETTY

Fröken L sa...

Vilka underbart fina bokstäver! jag har inte heller börjat med julklapparna. I vår släkt verkar nästan alla fylla år i november och december så först vill jag klara av alla presenter innan jag börjar med julklapparna. Det brukar innebära att jag alltid är ute i sista sekund. =) Tråkigt med munsåret, hoppas det är bättre nu!

Kram Dila