fredag, september 9

Fredag, Champagne...
+
Ja faktiskt blev det Champagne idag...Det var länge sedan på grund av att jag har problem med magen som jag aldrig har haft innan 2007, men men är det trubbel så blir det trubbel i magen...Men ibland så får det bli lite bubbel iaf och då får man ta problemet dagen efter. Idag har vi frossat på kräftor som har legat i frysen sedan förra sommaren, lite västerbottenpaj, räkor osv. Mmmm Ludde är en riktig gourmet i denna familj, ojojoj om ni visste. 10 år och vill bara ha det bästa. Hur skall detta sluta? Vet inte vem han har ärvt detta av, ja inte är det mig eller maken.

Herregud vad denna vecka har sprungit iväg!!!! Tycker inte att jag hinner något, men köket springer iaf på. Diskbänken ligger i vardagsrummet, panelen är nertagen, den lantliga fläktkåpan ska vi slå ner i helgen.Hm ja sedan var det ju det här med en blandare, ingen tycker att jag skall ha Ikeas men vilket märke ska jag ha då? Suck HJÄLP?????? Alla goa:) Ha en fortsatt skön fredag...

Kram Anne

7 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Jag vet bara av min sambos rörmokarvänner att Mora armatur är överlägset bäst. VI har bara Mora.

http://www.moraarmatur.se/ShowRoom/#/overview

Kram på dig!!!

Aratorps Lena sa...

Åh gumman, vad tråkigt med mag-trubbel... Inte kul... Jag gjorde snabbmat ikväll som uppskattas av männen (och mig) i familjen; Bookmakertoast. Mums!

Hoppas du tagit många "före-efter" bilder på köket. Det är ju så kul att se! Jag är inte rätt person att tips om blandare, men jag kanske ska surfa runt lite och kolla! Om jag hittar ngt hör jag av mig!

Trevlig helg på er alla! Kram Lena

Helenas loggbok sa...

Vad kul att höra ifrån dig! Trist med magen!
Vi valde Tapwell både till kök, badrum och dusch i huset i Blvåik. Jättenöjda med det. Många är så plastiga och IKEA ska man enligt rörmokarna passa sig för.
Tapwell säljer de på Coldman i Lkpg. Fråga efter Viktoria på Tibrokök!
Kram
Helena

Smultron på ett strå sa...

Härligt med fredagsbubbel! //kram maria

Fröken Tindra sa...

Hoppas att din mage är någorlunda snäll med dig i morgon! Här blir det kräftor i morgon kväll. Inga så´na där röda ;0) utan havskräfor. Med lite goda tillbehör. Såsom goda vänner! Fniss!
Ha en skön helg i köksstökandet!
Kraaam!

Linruz sa...

Hoppas maggen mår skapligt i dag.
Här blir det som du vet kräftor i kväll.
Kram och ta hand om dig
Lina

mammaxtre sa...

Champagne låter trevligt :-)

Lycka till med inköp av kran. Det finns en uppsjö av dem. Du kommer att hitta ngn bra som också är snygg.

Ha en fin lördag