söndag, september 18

Gaahhhhhh säger jag bara...


Bild hämtad från nätet


Ja nu sitter jag här, 1 vecka innan jag ska lämna in vårat kuvert med en meny som ska bestå av förrätt, varmrätt och efterrätt för 5 par och bläddrar och bläddrar i alla mina tidningar inför vår " Halv åtta hos mig". Vi får inte överstiga 1500:- i matkostnad. Ångesten kryper sakta på, inget elakt men det skall verkligen bli jättekul men, just MEN:).....Så har ni fantastiska recept där ute att delge mig så skriv gärna en rad så kanske ångesten lägger sig några snäpp:) 


Kram Anne

6 kommentarer:

Linruz sa...

Ska bli kul att se vad du bestämmer dig för sen.
Kram kram Lina

Bella sa...

Kul med middagsbjudning!! Är helt övertygad om att du hittar den perfekta menyn :) Ska bli kul att se vad du bestämde dig för!

Kramar Bella

Mamma C sa...

Du hittar säkert en toppenmeny att ha. Spännande att höra vad det blev sedan.
Kram Mamma C

Milla sa...

Oh vad spännande! Klart utmanande att hålla sig till en budget, men det är ju en bra grej. Titta på recept.nu - där finns ju en massa bra recept sen Halv 8 hos mig och andra program. Systembolaget har ju dessutom en massa fina recept. En god och billig förrätt kan ju vara smörigt, krispigt vitlöksbröd a la bruschetta med god tomatröra. Ibland är ju det enkla med få råvaror det bästa. Lycka till!!

signerat 71 sa...

Hej vännen,
Låter kul med middagsbjudning!!!

Så här när det börjar bli höst gillar jag soppa till förrätt. Vad tror du om sparrissoppa (tror jag har ett trevligt recpet på den). På hösten kan man oxå ha lite tyngre mat och då kanske kött fungerar till huvudrätt med någon varm sallad kanske?
Efterrätt: vitchokladmousse med skogsbär är alltid nice;)
kram Jenny

Anonym sa...

Låter som ni har några roliga och goda kvällar framför er. En förrätt som brukar göra succe är chevrepaj med karamelliserad rödlök och timjan...mums! Mailar dig gärna receptet. Lycka till med planeringen. Soliga hösthälsningar Maria