söndag, december 4

Godkväll...


Halloj....Söndag = seg efter trevlig middag hos vänner igår. Man är för gammal för att hamna i säng 2-3 på natten. Jaha nu har fläkten kommit upp, äntligen. Nu kan man kanske slippa vissa lukter när man lagar mat:).
Åhh vad jag vill måla våra golv vita. Min goaste C har det i hela sitt hem och det blir ju så mycket ljusare. Men OBS!!! hon har dock ingen svart hund. Det räcker med alla hår som samlar sig i dom vita trapporna här hemma. Näe nu måste jag ladda för Pan Am. Ha det gott...

Kram Anne  

16 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Snyggt!
Förstår tanken med golvet. Vi dras med liknande problem fastän med sofforna. Håååår...
Kram!

Sjöboden sa...

Super fint. Är inte alls avis på ditt underbara kök.....jo! Förstår dig med golvet. Har bara vitt golv i finrummet där vi sällan är, men det blir skitigt ändå! Konstigt?

kram Caroline

Mamma C sa...

Vilket kök du har, det är så superfint.
Kram Mamma C

VITA NYANSER sa...

Sååå fiint ni har det! Det är sååå himla fint utan vita golv. Jag tror att den vita trenden inte är lika inne om 5 år, många fixar ju sina golv lite mörkare nu, och trägolv håller alltid!

Kram L-L

alegni sa...

jäklar, anne, ni har det så fint hos er!
jag kan förstå att du skulle vilja ha de små grytorna du visade i förra inlägget, who wouldn't! ;)
kram
ingela

Grodmamman sa...

Snyggt det blivit och så mycket bättre än den gamla kåpan!
Vita golv skulle jag inte vilja ha här hemma, jag skulle städa ihjäl mig!
Kram

H A J sa...

Såååå fint det blev! Vita golv är ju ursnyggt men kanske inte så praktiskt. Men snyggt är det!!! Det finns ju sådana där dammsugare som kan tuffa runt själva och dammsuga, :)

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Men ditt vita kakel kan jag tänka mig!! Vi har beigh (stavas det verkligen så?) nu o jag tycker det blir så...slappt på nåt sätt.
Tro om jag kan måla det , bara?!

Hm, svart hund säger du, mindre smart med ljusa golv, Tänkte inte på att vi skulle köpa en svart hund för 3 år sen...trappen kommer att se ännu mer skitig ut alltså...ja, ja. Det finns dem som inte gör annat än o tillverkar dammsugare, rengöringmedel och trasor!!

klem Anna

Finas Pyssel sa...

Vilket snyggt kök!! Jag tänkte inte ens på golvet...

//Fina

Sallys hus sa...

Så underbart fint!
kram Katarina

Anonym sa...

Fin o trevlig blogg du har:-) Ser att du har XMAS-ljusstake på månbordet. Gillar dem, men kan inte hitta den när jag surfar runt på nätbutikerna. Har du/ngn annan ngt tips ? trevlig 2:a adventsvecka.// Helena

bella sa...

Vilket kök!! Så himlans fint.

Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Hej Helena! Har kollat runt lite men kan inte hitta något liknande som mina x-mas. Jag har köpt dom på inredningsparty förra året Zelected by home, men dom utgick för det var skador på dom. Det jag har hittat åt dig är JUL, i zink Madam Stolz dom är jättefina och dom har jag också. Kolla på Ironhouse.se där fann jag dom. Kram Anne

HEMLÄNGTAN sa...

Jag älskar verkligen ert kök. Och sådant kakel vill jag också ha i köket. Känns verkligen som ett kakel som man inte tröttnar på.

Ha en finfin dag!
Kram, Jenny

Anonym sa...

Hej Anne, gulligt av dig att du tog dig tid att kolla upp och svara på min fråga :-) Stort tack för tipset, den butiken hade jag inte upptäckt. Ha en bra decembermånad med mkt ljus och mys.// Helena

Anonym sa...

Fint det blev!
Tips angående skorstenen på fläkten....
Ta ner den och vänd på den övre delen av skorstenen. Ni får då bort rastret.
Rastret behövs bara då man använder kolfilter i sin fläkt och på tidigare bilder har jag sett att ni använder fläktslang.
Lycka till!

Kramis från en trogen bloggläsare