torsdag, december 8

Klappar?


Känner jag mig, matt i hela kroppen önskar att mattheten kunde sticka i sicksack baklänges och aldrig komma tillbaka. Ligger i soffan och bara är....Kallt och ruggigt ute. Har ni köpt alla julklappar? Inte en enda i det här huset:(. Måste nog sätta mig med lista både på mat, klappar och julgodis. Men först lite gäster i helgen med lite god mat. På söndag, ja söndag då får jag börja planera lite. Det ska inte bli så mycket klappar här i huset eftersom vi ska på resa nästa år. Barnen ska få sin del och maken och jag köper bara en liten sak till varandra.  Mat? Ja vad blir det för mat ikväll? Har ni några tips?

Kram Anne

9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag har blivit förkyld och känner mig allmänt hängig, så här ska det bli en tidig kväll!
Tack vare att jag och kusinen A var i Göteborg förra helgen så har jag fått köpt några julklappar i alla fall, men det återstår en del.
Julgodis ska vi göra helgen innan jul och julafton firar vi inte hemma.
Krya på dig och hoppas att du snart är pigg igen!
Kram

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du piggnar till snart!! Julklappar har du ju några dagar till på dig att ordna med. Än är det inte total panik.
Kraaaam!

Det vita dårhuset sa...

Hej gumman* Tråkigt att vara sjuk men se det påd en ljusa sidan.....Kanske är full av energi till julen istället :)

Jag vill GÄRNA veta vad det är hon dricker!!!! Berätta gärna.

Krya på dig och god natt*

Mariette sa...

Hej Anne!

Krya på dig! Då kommer krafterna tillbaka igen!

Har en hel del julklappar kvar att köpa, och maten behöver jag inte tänka så mycket på...tack och lov, man är ett vrak när man kommer hem på julafton, (för att inte tala om dagen innan julafton när man kommer hem sent där på kvällen...Puh)
Men det blir jul hur man än gör!

Må så gott!!

Kram Mariette

Fånga dagen sa...

Samma här, inte en enda julklapp införskaffat än, helt otroligt när det gäller mig.
Fredagsmat här blir en ugnsrätt enkel som bara den. stekt kyckling i bitar som jag fördelar tillsammans med ris i en stor ugnsform. Purjolök och majs och ärtor är också ett måste. Sen ett paket knaperstekt bacon inte att förglömma. Allt detta blandar jag och sen vispar jag upp grädde inte för tjock och blandar med chilisås och curry. Häller över alltsammans och strör rikligt med jordnötter på allt och vips in i ugnen tills det fått fin färg. Gudagott. Tja ett litet tips bara.
Ha nu en fin helg
Kram Lena

alegni sa...

jag har i princip alla julklappar klara nu. ett par små grejer ska jag ännu skaffa, men det är småpotatis. :)
hoppas du kom på någon bra maträtt som gjorde dig pigg igen!
kram
ingela

Mamma C sa...

Tråkigt med förkylning. Hoppas du kryar på dig. Här har vi några klappar kvar till barnbarnen.
Kram Mamma C

mammaxtre sa...

Jag har bara någon enstaka julklapp kvar att köpa. Hoppas alltid på att vara klar med handlandet till första avdent, så blev inye fallet iår. Men jag känner mig lugn ändå. Det ordnar sig :-)

Sköt om dig

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Vilka fina bilder du visar! Hur har ni det i nya huset? Jag är i princip klar med alla mina julklappar vilket är jätteskönt då jag inte kommer ha tid till det nu framöver.

Krya på dig!

Kram Susanne