fredag, maj 18

Badrum...Bild hämtad från Kvänum, stil Broby, så här skulle
jag vilja ha badrummet på övervåningen....Surfat runt lite på badrum....Det vi måste göra i detta hus är badrummet på övervåningen som idag har......Näe ni vill inte veta, kommer aldrig att visa det som det ser ut just nu. Det är inte äckligt på något sätt men det behöver renoveras.

Ett ställe till är källaren, idag funktionellt men inte funktionellt om ni förstår vad jag menar. Flyttade från terracottaklinkers i gamla huset till terracottaklinkers:). Vårat badrum på övervåningen ser ungefär ut som detta på bilden i storlek och form.....

Nog om det....Hej!!!

Jag är så glad för det ska bli bra väder i helgen och tydligen båttre nästa helg när min man fyller 45 + att vi ska ha "Halv åtta hos oss", OBS inte på Tv. Vi är 5 par som har kört sedan i höstas och vi är sist ut. Tror ni att det är lite jobbigt just nu??? Dukning, mat, samkväm osv osv..... 


Hoppas att ni har en fin fredag...Psst har ni lite tips till Halv åtta så skriv gärna en rad:)))), typ dukning osv


Kram Anne

7 kommentarer:

A House With A View sa...

Suuuperfin bild på ett sååå snyggt badrum!! Nog känner jag igen känslan... vårt badrum på övervåningen är i stoooort behov av renovering, inget som jag skulle vilja ta foton på precis:))) Men före & efter- foton är ju kul att visa:)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

mitt liv som jag sa...

Det där var verkligen ett fint badrum. Och vilken kul grej med "Halv åtta hos mig" :). Ha en bra helg! Kram Jennifer

Limestone by the Sea sa...

Härligt badrum, Kvänum kan verkligen!
Ah vad spännande med halvåtta, skall bli kul att följa. Ha det gott! Kram Victoria

H`s enkla vardag sa...

Så nu äntligen är det dags! Ska bli spännande att följa!!! Kul att kolla badrumsinredning! Vi bodde många år innan vi gjorde vårt andra badrum, men nu är det gjort och det är ju så himla skönt!
Ha en bra helg och stressa inte ihäl dig!
Kram Helena

Casa of Mia sa...

Snyggt badrum, åh så kul med halv åtta hos mig kram

Bella sa...

Snyggt badrum!!

Vi har också ett badrum på övervåningen som ska göras iordning och kommer heller aldrig visas på bild här på bloggen, jo den dagen det är omgjort :) Vi använder det inte då vi bröt upp det gamla kaklet när vi gjorde besiktningen för att kolla fukt innan vi köpte huset. Nu duschar vi i källaren och jag längtar efter att få gjort i ordning det på övervåningen. Kan inte förstå varför dränering och takbyte fick gå före :)

Lyckat till med Halv åtta hos mig!

Kramar Bella

Tina sa...

Badrummet ja. Hade gärna velat göra om rubbet men det är ganska nytt och får vänta ett tag till..
Kul middagsidé, jag har ett par 'ess i rockärmen' vill du ha recept så mejla bara..

kramen