lördag, juni 9

Regn, sol, regn, sol & lite åska....Ja det är vad som har levererats här i staden idag. Just nu är det jätteskönt på verandan. Ja det är inte alla vovvar som har en egen Lexington kudde att ligga på. Hon tog över en av 4 för några år sedan och vem sjutton vill sitta på den idag:). Inte jag iaf.....

Idag har lilla sonen och jag varit på golfbanan och sedan tittat på film, ätit godis och sedan en långis med vovve, därav så blöt. Resten av familjen har varit på golftävling på Bro Hof. Jag kan inget om golf men jag antar att det är en stor tävling.

Igår hade vi 2 studentuppvaktningar, jag och barnen till en sedan hela familjen till nr 2.... Huh när mina barn blir så stora. The big one börjar 9:an efter sommaren. Jag tycker att det känns stort:).

Ha en väldigt happy lördag, för det ska jag ha...


Stor kram A

11 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Så söt hon är er vovve! Är det en Gordon Setter? Inte alla hundar som får ligga på en Lexingtonkudde :)
Här har vi haft samma väder!
Student för äldste sonen på fredag mycket som ska fixas innan. Vår yngste börjar oxå nian här i höst.
Ha en härlig lördagskväll!
Kram Suss

Life's Silverlining and I sa...

Ja hua de växer upp fort:) min äldste ska börja i 8 an. Brohof är en fin golbana! Kram Nilla

H`s enkla vardag sa...

Jag har precis likadana Lexintonkuddar fast rödvita, som tyvärr börjar bli lite solkiga, fast ingen vovve legat på! Tycker din vovve verkar vara en finsmakare!!!
Har vänner som också är på Golftävlingen. Vi var på studentfirande igår, så mysigt. Har haft student med min stora, det var jättekul. Har några år kvar till den lilla tar studenten!
Kram Helena

PERNILLA sa...

ha,ha ..nej den kudden hade jag avstått från med ....även jag har vänner som är på golftävlingen på Bro hof.....men har ingen aning om det är någon större tävling,...hm..får nig visa lite mer intresse när de ska berätta om den sen ..*skrattar.

Önskar dig en fin kväll.
Kram Pernilla på Piazzan

Mamma C sa...

Vi har nog haft samma väder idag. Har bara en liten kusin kvar som har några år till innan det blir student av henne. Mina egna har redan blivit det för länge sedan.
Kram Mamma C

Bodil Brink Morse sa...

Vi har strålande väder här så vi är så glada!
Ja, tiden går så himla fort med barnen, det är nästan skrämmande.
Spelar du golf?
Vilket fint kort på vovven.
Ha en underbar söndag.
Kram Bodil

Casa of Mia sa...

Vilken underbar bild på jättefin vovve, kram

Grodmamman sa...

Men hallå, Anne, har du inte koll på golfen?!?;) Nordea Masters med många stora golfstjärnor på plats?!?;) Här bor det två golfnördar, så golf på tv får man stå ut med emellanåt!:)
Vi kommer ha konfirmation nästa år och jag fattar inte hur det gick till när sonen blev så gammal!!!
Kram

Bara Sara sa...

Jo, regn och sol och regn och sol var ordet. Vi skulle på teater/ kolla min blogg!/ och eftersom jag glömde barnen regnbyxor åkte jag hela vägen hem för att hämta dem och vad hände när jag kom tillbaka? Jo, strålande solsken!!

Sabina sa...

Hej Anne!
Efter ett långt blogguppehåll (1,5 år!)är jag tillbaka med Casa de Sabina. Har nu under våren bloggat lite och börjat följa mina favvobloggar igen. Så här är jag :) Kul att följa med dig igen. Ha det gott! Efter regn kommer solsken...
Kram Sabina

mammaxtre sa...

Det är en mega stor golftävling :-)

Ha det gott