onsdag, augusti 22

Hopplöst dålig...
På smink, ja det är jag verkligen...Kan bero på ointresse kanske? Jag använder endast lite puder, foundation inget mera....


Hallå!!
 
 
Hjälp säger jag bara...Jag har tänkt lääänge på att ta tag och investera lite nytt på den här fronten. Men hjälp!!! Vad ska man köpa? Face? Make-up store? Bare Minerals? Listan kan göras lång. Jag är endast ute efter lite foundation, puder, läppglans....Använder aldrig mascara eller ögonskugga. Ser ut som en transvestit tycker jag när det kletas på i ansiktet. Jag tror att folk inte skulle känna igen mig om jag kom i mascara hihi...Är det någon som har några förslag? Vad använder ni:)??...
 
 
Snart Dallas...JR har dom gamla takterna i sig...
 
 
Kram Anne

15 kommentarer:

Anna sa...

Bare Minerals är oslagbart... enligt mig :)

PERNILLA sa...

jag säger som Anna...köp ett start -kit av bareMinerals.....det är verkligen toppen ...och man ser inte sminkad ut ...huden ser bara "jämnare" ut , man får ett vackert skimmer och lite mer färg....

Kram

Pernilla På Piazzan

MITT VITA HUS sa...

BM - är så glad att jag köpte mitt kit och jag kommer aldrig byta! Min kollega köpte kanebos silke som hon fick tips om på kiks. Hon är kanon nöjd med det med, fungerar liknade som BM:)
Lycka till!

Kram

My home and lifestyle sa...

Jag gillar både mer traditionella foundations och mineralmakeup. Bare Minerals är kanon likaså Jane Iredale.
Bland "vanliga" foundations är Sensai by Kanebo's "Cellular performance cream foundation" en favorit. Lite dyr men väldigt dryg och ser supernaturlig ut på! :)

Linruz sa...

Köp Bare Minerals är tok nöjd. Har man väl testat kan man inte vara utan.
Kram Lina

Jenny sa...

ID Bare minerales! Har inget annat själv. Känns inte att man har smink. Funkar även om man skulle somna i soffan utan att ha tvättat av sig.
Visst är han bäst, min namne :))
// JR

H`s enkla vardag sa...

Har hört att BM ska vara fantastiskt! Har det inte själv har varit för snål för att lägga pengar på det! Brukar ha lite solpuder och kajalpenna och mascara när jag inte har lösögonfransar(som jag haft hela sommaren).
Kram Helena

Milla sa...

Säger som många andra, Bare Minerals! Min 21åriga dotter av alla övertalade mig att köpa startkitet i USA... lite trickigt i början kanske innan jag fick in klämmen, men foundation är verkligen fjäderlätt. Jag använder även foundation från Exuviance. Smink annars har jag inte så mycket tips om, köper inga dyra grejor.Mascara är nog det smink jag aldrig skulle klara mig utan tror jag. kram Milla

Grodmamman sa...

Och där fick en till som är hopplös på smink lite tips!;) Här är det bara mascara som gäller och något mer om det är fest.
Kram

Cissi Wass sa...

Om du vill testa på mineralpuder utan att lägga ut en förmögenhet i början kan du testa isadora (finns på kicks). Jag använder mitt då och då, när jag vill bli lite mer sminkad och det lägger sig fint på huden:-)

Mamma C sa...

Jag använder inte mycket smink helller.
Men ville testa mineralprodukter och då beställde jag här ifrån
http://www.eyeslipsface.se/
Kram Mamma C

Limetwig sa...

Transevestit? DU? Nä skulle inte tro det. Då får du allt slänga på en tjock ögonskugga osså ;) Här används Clinique till hela facet förutom Mascaran från Estée Lauder. Men jag är sugen på att prova B Mineral, men det kostar ju att byta ut allt så därför har det inte blivit av.
Ha det bäst!

Aratorps Lena sa...

Jag kör på BM - supernöjd! Solpuder som rouge på sommaren, annars en mer "rosa" nyans plus ett puder på vintern. Transa? Du? Skulle inte tro det... :)

Stjärnor & Champagne sa...

Tack goa goa tjejer:)) Kram

mitt liv som jag sa...

Åh här kan jag också få lite tips ser jag, är också så dålig på sådant! Ha det bra! Kram Jennifer