måndag, augusti 20

Ren galenskap...
Jag vet att det är ren galenskap att måla golven vita....Men vad sjutton nu har vi börjat testa. Kvistlack, grundfärg....Och jag just det, jag är utnämnd till kvistmålare i huset. Gahhhhhh måååånga kvistar blir det.

Negativt - Svarthund=tik som fäller vissa tider mer än vanligtpå året som en hel gran, dammsuga varje dag hmm den är inte kul, allt syns...
Ok lite positivt -  Snyggt, ljust.
Ja jag tror att det positiva tar över negativa fast jag kommer att pusta och stöna över att behöva dra ut snabeldraken varje dag. Är det någon som har en självgående hemma? Erfarenhet?


Hallå!


Tack för alla grattningar för att jag har stått ut med min man som gift i 16 år hihi...På FB kändes det som jag fyllde jämnt:).
Skönt nu är barnen back to school. Rutiner, mindre matlagning....Wictor är nu störst på skolan, 9:an. Den lille, ja han har bytt skola idag i närheten där vi bor. Tufft beslut av en 11-åring som har gått i samma skola i 5 år och på samma skola som storebror går i. Men han verkade vara nöjd med dagen. En bra lärare, manlig, lugn klass...Han kommer från en förfärligt stökig klass och jag kan tillägga att det är inte bara barnens fel att det har varit stökigt. Nu är ju han av den lugnare sorten men det har ju påverkat honom mycket. 4:an bara försvann, han tyckte inte att han lärde sig något, och inte mycket uppmuntran i form av några utflykter.....Men nu hoppas vi att det ska bli bättre:) och även få lite kompisar där vi bor.

Hoppas att ni har haft en bra helg....Här försvann helgen snabbt. Lite Ikea, fikagäster med 2 så goa små tjejer....Ha det gott.


Kram Anne

11 kommentarer:

Grodmamman sa...

Lycka till med kvistmålandet!;) Jag skulle inte måla golven vita, men det är mest för att jag inte orkar städa jämt.
Kul att det känns bra med nya skolan för sonen. Beror verkligen inte bara på barnen när det är stökigt. "Been there, done that."
Så skönt att komma in i rutiner igen även om det innebär att almanackan sakta, men säkert fylls på också.
Kram

♥ Fyra årstider sa...

Min vän det kommer bli så snyggt, som allt hos dig. Jag gillar min vita trapp och golvet uppe på hallen, men fy så skitigt det blir. Jag blir galen på varenda litet grässtrå:) men vad gör man inte för vitt golv:)
Kram Lotta

HOUSE of ADELA sa...

Kanske galenskap men ack sååååå snyggt!:)

Kramar
Adela

MITT VITA HUS sa...

Hurra hurra för vitt golv *inte-ett-dugg-avis-alls*;)

Kramar M

Life's Silverlining and I sa...

tror det blir toppensnyggt det där! kram Nilla

H`s enkla vardag sa...

Riktigt snyggt blir nog lite avis, men har en vit trapp i hallen som jag får städa varje dag, men det kanske är skillnad om du har lasyr!!
Kram Helena

mitt liv som jag sa...

Tror det kommer att bli toppen med vitt golv :). Vi har en del vita golv och till slut lär man sig att inte se all smuts ;).
Hoppas verkligen att sonen får det bättre nu!
Kram Jennifer

Vardagslyx sa...

Förstår att det blir mycket jobb, men golvet kommer bli sååå snyggt!

Kram Pernilla

Limetwig sa...

Blir så snyggt. Kvistlackering is the shit :) Bara på de små rackarna!

Home of m sa...

Det kommer bli galet snyggt!
Kram

Anonym sa...

Kommer bli skitsnyggt!!
När jag vill ha något
Så kör jag:) opraktiskt eller ej:)haha
Vi målade vårt hallgolv uppe likadant och det kändes inte att det syns " mycket". (Dock är våra tonåringar ljusa) men helt ok.
Nu har vi dock bytt ut det till Valnöt.
NU snackar vi städa!!!haha. Med en blond dotter med långt hår och med sonens blonda flickvän
Med ännu längre hår, oh My !! Med jag kör bara över det med en Micromopp.
Spännande att se det klart!
Du kommer inte ångra dig en sekund!!!