fredag, februari 22

Finally - igen....
Friday, friday.....Guuuud såååå skönt! Antar att jag inte är ensam om att känna så:)

Hm imorse drog vi till Romme. Hade väl inte kollat vägen så noga men hört av flera att det ligger ovanför Uppsala????!!!

Hm ok! Vi gav oss iväg på E4:an att börja med. OBS!! Jag har ett jäkla lokalsinne och kollar alltid vägen innan och kommer ihåg om jag har varit på en plats. Det är svårare med ansikten och namn:) Nu hade jag nog inte kollat som jag skulle...Och inte låg det ovanför Uppsala??? Vem berättade det för mig?????

I Nyköping svängde vi av eftersom vi blev osäkra och vi hamnade i Eskilstuna, Västerås osv osv och till slut hamnade vi i ROMME.
Kan säga att jag är positivt överraskad av backarna...Kan verkligen tänka mig att åka tillbaka, kanske sova en natt inte mer. För trorts att dom har byggt fin Skilodge så kände vi inte den där värmen och det familjära som finns i typ Sälen, Lindvallen Skilodge.

Men jag kan säga att jag love backarna, lååånga fina inte så hemskt branta backar. Obs, det finns att välja mellan både lätta, medel och svåra. Men som sagt dessa lååånga fina pistade backarna.

Hemresan, vi följde GPS:en, och då gick det mot Köping, Katrineholm, Norrköping och sen hemma:)

Och nu sitter jag här, trött med ett glas vin. Ska snart krypa ner under täcket och ler lite för mig själv för att jag har några galna bloggvänner som har blivit mer än så för mig som har fört en konversation på FB som jag har skrattat gott åt på hemvägen. Ni galna kvinnor jag nämner inte era namn, lika bra det.


Kramkram A

8 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Jamen, då var du ju i "min" stad :-). Romme har bra backar, men jag har inte åkt på några år nu. Maken åker inte slalom så då har det inte blivit av, men nu tror jag minsann att jag ska se till att lära småttingarna att åka.

Ha en bra helg! Kram Jennifer

H`s enkla vardag sa...

Skulle precis säga att inte ligger det ovanför Uppsala utan vid Borlänge! Jaa visst är det bra där och inte så långt heller!
Ha det gott! Kram Helena

Milla sa...

Haha det var kul med den geografiska missen ;) då for du förbi mitt kära Kvicksund om du åkte fr Etuna till Västerås. Jag har själv aldrig varit i Romme en mina killar Hr varit där många ggr över dagen o skidat. Ha en härlig helg! Kram Milla

Linda sa...

Vilken tur att ni kom rätt till slut. :)

Det är kul det där med bloggvänner. Trodde aldrig att det skulle finnas så mycket värme och så många peppande människor. Massor av positivt har kommit med att jag började blogga för åtta månader sedan. Nu kommer jag väl aldrig kunna sluta. :)

Önskar dig en trevlig lördag.
Kram Linda

DILA sa...

Du hade kunnat stanna hos mig i Eskilstuna så hade jag bjudit på fika. 😊
Hoppas ni får en härlig helg.

Kram Dila

Life's Silverlining and I sa...

låter som en skojig resa. Kram Nilla

Bella sa...

Härligt med skidåkning!! Tur att ni kom rätt till slut :)

Ha en riktigt skön helg!

Kramar Bella

mammaxtre sa...

Vad härligt att åka skidor. Vill också....

Ha det gott