lördag, april 6

Fina ni, uppvaktad och favvo.....

 
 
C hon kan hon:))))
 
 

 
 
 
Halloj!
 
 
Ludde och jag ensamma ikväll. Wicke är och firar en tjejkompis som har fyllt 16, jisses tänk att min son som endast vägde 2,6 kg fyller 16 i år!!!!
 
Storlek 43 i skor har han och är väldigt stilig:)
 
Maken, hahaha jag tror inte ni vill veta var han är:)))). För några helger sedan hade vi gäster och på sena timmen lovade han att följa med på Sweden Rock i , hör nu 4 hela dagar....Jag tycker att det är väääldigt kul eftersom jag har svårt att se att han passar in där thihi:) Så ikväll har dessa grabbar en träff och planerar....
 
Fina ni:))) Av hela mitt hjärta så är jag så tacksam att ni tittar in hos mig, dock är jag urtrist och inte lämnar avtryck hos er men jag TJUVKIKAR hos er...Men jag lovar, jag ska ta tag i det. För det känns att ni är så goa och skriver och jag är så taskig och inte skriver tillbaka. Men jag läser allt....
 
Vill slå ett slag igen för mitt favvo vin som är Rose´och heter Minuty. Älskar färgen och så gott. Så det får bli ett tips för 3:e gången tror jag:). Finaste nya vinglaset från Iittala, ny serie. Dock köper vi alltid rödvinsglas fast vi inte är så galna i rödvin. Dessa är såååå fina och stora.
 
Idag har jag blivit sent uppvaktad för min 45-årsdag. Bästa bästa familjen H....Alldeles för mycket, ett pampigt presentkort på min favorit butik ESQ, i Linköping och dessa fantastiska blommor.
Tack Tack Tack Tack.....
 
Jag hoppas att ni får en skön lördag, nu ska jag släntra ner i källaren och se en film med Ludde. Glömde berätta att jag har tränat idag med bästa M och är sååååå vek i benen att jag knappt kan gå i trappor, undrar hur jag mår imorgon? Får ta en låååång PW för att få bort det:))))))
 
 
Krammmmmmmm A

11 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Vilka underbara rosor! Härlig färgkombination. Jag tycker precis som du att det ibland är lite svårt att ta in det faktum att barnen har blivit tonåringar. Man tittar på dem ibland och undrar hur det gick till?!?

Ha det gott!
Kram Linda

Vitt och Blått sa...

Underbara rosor!! Ha en fin kväll och helg! Kram

Aratorps Lena sa...

Me too. Läser men är dålig på att lämna avtryck... Fina blommor till fin tjej! Och du. Thomas på SR... Vilken syn! :) kramis

Välkommen Hem! sa...

Så fina presenter! Inte alltid man orkar att skriva och lämna avtryck, och du är ju alltid välkommen tillbaks när du vill, det är ju det som är så bra här i Blogglandia!
Kram o godnatt! Judita

dianasdrömmar sa...

Härligt att bli uppvaktad finis, jag har minsann sprungit ochkänner ingen ting så jag får väl lov att springa ännu längre....stor kram Diana

Mamma C sa...

Ett stort grattis i efterskott till dig. Hoppas du kan röra på benen idag :)
Kram Mamma C

Grodmamman sa...

Hoppas att träningsvärken inte är alltför jobbig idag!;)
Vackra rosor och fin present!
Ha inte dåligt samvete för att du inte hinner kommentera hos alla, livet är sådant ibland.
Kram

Coolaannna sa...

Gillar när folk gör det oväntade!!! Heja maken!

Och du verkar haft en alldeles underbar dag du!

Kram

Anonym sa...

Vilka underbara rosor!!!
Många kramar!!

Kolla gärna in min tävling som jag har nu!! :)

mitt liv som jag sa...

Så fina rosor! Nu ser jag att jag har en del att läsa ikapp här. Konstigt jag har inte fått upp dina inlägg, skumt.

Jamen visst är det svårt att förstå att ens barn blir så stora, jag kan inte fatta att min lillplutt fyllt 14 år.

Ha det! Kram Jennifer

Maria sa...

Avis!!! Men du ångrar maken sig kan jag ta hans plats. Vi är ett tjejgäng som brukar vara där. Tyvärr inte i år. :( Det är det roligaste som händer på hela året!! min kompis brukar brukar säga att det är som balsam för själen. Fast det brukar ju ofta tjejhelger vara med massor av skratt. =))Kram Maria (maria1972 på instagram.)