onsdag, juni 10

Brrrrrrr.......

Makens fina present

Vad är detta?? Vädret, brrr fryser. Men det är ju bara att köpa läget. Har tänt ljus när jag stod och lagade mat. Idag har vi haft besök av min kära C med alla barn. Vi smaskade på en morotskaka á la Leila, den är såååå god. Blev en liten liten bit kvar till maken. C har naggat lite på mina barns hår till imorgon, tack vännen. Och maken fick en födelsedagspresent till vår hall av dom,Tack snälla. Det är dags att hallen blir färdig och att man kan hänga upp sina kläder. Måste bara köpa en till för barnen. Har hunnit att få tag i en klänning idag till bröllop i augusti, japp Suss ditt bröllop om du läser detta. Mmmm känner mig ganska nöjd. Fick lite panik idag när jag öppnade Corren, vår lokaltidning och ser att många butiker rear , HJÄLP det kommer inte att finnas någon klänning kvar till lilla mig. Sprang förstås iväg, drog med maken som smakråd ( hm tror att han satt skönt på soffan) och yes det blev godkänt. Drog på mig någon hemsk ryggvärk, ja så går det när man shoppar. Kram till er alla/ Anne


28 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Håller med om vädret, det är lika kass här i Lux. Jag tänder ljus varenda kväll.

Vilken fin present din man fick. Hängaren är jättefin!

Vad skönt att du fixat klänning till bröllopet. Det känns ju alltid lite stressande innan man hittat något fint att ha på sig!

10 mil ÄR LÅÅÅNGT. Men det är 2,5 mil till skolan, sen ska jag hem och sen tillbaka och hämta dem och sen hem igen. Det blir 10 mil! Som tur är det motorväg (130km/h) och 110 km/h på vägarna, så det tar bara 20 min om det flyter på och då åker jag även en stund inne i stan!
Ha en skön kväll!
Kram
Helena

Fröken Fräken sa...

Oja, det är så trevligt när affärerna äntligen dra igång reorna! Jag slog till på en prickig skapelse i väntan på studentbal. Snygg krok"bräda"!!

Hem och Lycka sa...

Finfina presenter, känner igen dem *fniss* Har ju hållaren i butiken!

Jaa, känner igen det där med att leta kläder, svårt och stressigt när man ska ha till ett visst tillfälle. Men skönt att ha fixat det!

kram Mia

homebylina sa...

Håller med....var är värmen?? Morotskaka låter supergott..hade tänkt ta några kilon till sommaren..ja, ja blir till att bada i vassen i år med =)Kan man skylla på barnen tro...=))Ha det gott! kram Lina

Signe 1 sa...

Hej vännen! Ja fy fasiken vad kaaallt det är, ge oss sol NU!:-) Jadu Anne, du är lika härligt tokig som mig ibland, känns så tryggt att jag har dig här på bloggen, tänkte nu mest på vad du skrev om era vigselringar;-) Det är så JAG att göra likadant och maken tittar på mig som om jag var...ja dum i huvudet typ...haha. Men han har ju stått ut i 15 år så det måste ju betyda nåt, right? Och en linköpingssväng blir det i sommar, det är bestämt!:-) Har en gammal klasskompis där som jag har börjat chatta med, så vi ska ses, så då vill jag gääärna träffa dig oxå om tid finnes:-)) Kramis Sofia

Anonym sa...

Skönt att få klänningen fixad.
Håller med dig...rea redan. Jag har ju inte hunnit köpa min sommargarderob ännu.:(
Kul när man få presenter som passar.
Kram kram

Bella sa...

Man kan ju undra vart sommaren tog vägen, kallt och regnrusk här också...

Vilken fin present din man fick, kul att få ordning i hallen, det skulle vi också behöva, har ingenstans att hänga jackor just nu, men det kommer, allt kan inte bli klart på en dag :)

Skönt att ha fixat klänning, nu väntar jag på att få se den på bild

Ha en skön kväll

Kramar Bella

DRÖMHUSET sa...

Vilken fin hängare!
Får panik när reorna drar igång, man hinner lixom inte riktigt med *hi hi*
Hoppas att ryggvärken går över!

Kram sofie

Anonym sa...

Tack söta du för de orden. Värmde verkligen!!! Blir så glad!!!
Tycker ju det är grymt roligt att fota men är ju bara en glad amatör.
Några tips kanske jag dock kan dela med mig....
Såg att Signe skulle komma till Linköping i sommar så vem vet det kanske kan bli en liten bloggträff???
kram kram
Vad beträffar skolavslutningen har jag inset att Antons nya shorts nog får hänga kvar i garderoben...blir nog nya jeansen i stället. :(

Sommerlyst sa...

Ja det er ingen spesiell varme her heller og nå er vi faktisk kommet til 10 juni!!

Kjempe fin knagg-rekke!! Gleder meg til å se hallen din ferdig!!
:)

Ha en fin kveld!
Klem M

Caroline sa...

Raring, jag undrar om din ryggvärk smittade av sig på mig!!! Har så ont i ryggen jag med men det beror nog på att jag burit för mycket på lilla R... Trots kylan så tycker jag att vi hade en så mysig eftermiddag inne idag med god kaka och kaffe, paketöppning och lite klipp och fix inför imorgon! Nu ligger alla fina avslutningskläder framme och jag ska krypa ner med någon trevlig tidning i min ensamhet!!! Godnatt vännen/C

Jannicke sa...

Brrrr, ja kaldt her og!!
Likte knaggrekken veldig godt!!

Ha en fin kveld,
jeg sitter barnevakt i kveld, til min nevø..
Foreldrene er på Bruce Springsteen konsert!
Klem J.

VITA NYANSER sa...

Men OJ!!! Vart har jag hållit hus??? Det var så mycket jag har missat här. Dig kollar ju jag in bland de första ju! Ja, jag har ju varit TRÖTT, har väl varit i koma, hm?

vilka fina papper du visar, åh, vilken inspiratin! Måste till Claes Ohlsson ser jag, superfina! Vilken snygg hängare, jag har en sån med 3 krokar. Ljus ja, här kommer oxå ett inlägg om ljus snart, känns som höstväder och höstmys.

Du den exklusiva franska drycken i den fina flaskan är från....Maxi. Den kostar 29 kr! Så härligt att förgylla handlandet med en sväng in i dryckeshörnan = ).

Mys på i rusket!
Stor kram L-L

sand mellan tårna sa...

Vi vill se klänning på..... hihihi... hoppas du blir bättre i ryggen snart....

Kram Linda

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...goa du! Så härligt med bloggvänner som dig!

Ta det lugnt, och det är nog ett gott tecken att kunna släppa bloggen liiiite, jag har haft svårt med det, men det börjar fungera, men som sagt bara liiiite.

Stor Kram L-L

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...ja, gamla...att bero på det. Jag träffade en f.d klasskompis sedan grundskolan igår på Ica och vi småpratade lite. Hon berättade då att hon hade blivit FARMOR! Oj vad jag blev gammal plötsligt, vår generation tillhör nu den generationen ??? OJ!!! = )

Men inte än.... mina barn är ju bara 5 och 7 så jag får ta och lugna ner mig lite, blir så mycket att ta in....= )! Inte tant än = ) !!!

Stor kram l-l

VITA NYANSER sa...

Och du...hi,hi...jag igen...ryggvärken...jag har oxå det, brukar ALDRIG ha ont!!! Åldern??? Farmor??? Nä, jag gottar mig åt att jag är storasyster till en som är 16 år = )!!! Det är nog bäst att gå och sova det börjar snurra för mycket tankar i huvudet nu *fniss*.


Kram igen!!!

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Tack för titten...Alltså världen är bra liten! Pratade med syrran förut, hon följer ju självklart min blogg o hon hade kikat in hos dig o tyckte hon kände igen sig. Hon har nämligen bott i Linköping. Och hon har alltid tyckt att där du bor är det såå fint o mysigt! Hon hade för sig att hennes gamla jobbarkompis hade en vän som bodde där du bor. Och dom jobbade ihop på Cervera i linköping för ca. 8 år sen...Har du möjligtvis nån "vän" som har jobbat där? Isåfall har du handlat en del av min lillasyster...Om det nu stämmer? Hängde du med! Det blev långt...Kramisar Therese

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallå, kul att kika in till dig...så mysigt!!!Japp, det är verkligen kallt,,,tycker synd om alla som tog studenten idag!!
Att jag inte kikat in tidigare...du visa nämnligen JUST sådant prickigt ljusblått papper jag letat efter till vårt dop...på ALLA ställen utom ljust claes Ohlsson!!!;)

Kram Millan♥

alegni sa...

hur gör du när du shoppar så du får ryggvärk, anne ;)
vilken fin present! sådana gäster får gärna kommer oftare, eller hur ;)
kram
ingela

Lallis - liv och leverne sa...

Vädret verkar inte ha någon som helst medmänsklighet just nu. *ler*

Men så fina presenter!:)
Kram Lallis

Mitt smultronställe sa...

Hej hej!
Tack för den fina handduken/bakduken jag blev så glad!!!
Bra att du hittade kläder, godkännt och allt!!
Hoppas du får en bra torsdag i kylan!!

Kram Camilla.

Titti sa...

Vilken fin hängare!
Mvh Titti i Linköping

Anonym sa...

Snygg hängare! Har spanat in en liknade som jag tänkte ha på barnens rum. Här i Dalarna öser regnet ner idag....Var tog sommaren vägen? Hoppas på värme och sol till midsommar så sillen och nubben kan intas under bar himmel. :) Ha en skön dag! Kram S

In my house sa...

Håller med Grrrrrrr, vad är detta för väder =( Ingen brun hy av detta inte... =)

Duuu, jag har fått tips om en som ha varit exakt som jag!!!! hon började med (speciella Alger) och efter 2 dagar märkte hon skillnad!!!!! nu har hon inte vatt dålig på 3år.... Ska kolla upp de mer,,, fick namn och nummer!!!!! det hjälper mot mycket!!!!

Något för dig med =)

Stor kram och ta hand om ryggen!

Mina kläder kommer från Åhlens!

Kraaaam j

Johanna Dolk sa...

Vilken fin ljuslykta med stjärnorna!

Signe 1 sa...

Hellooo! Jag har mailat dig!:-) Kolla inboxen, hihi. KRAM Sofia

♥ Fyra årstider sa...

Vilken lyx att ha så nära till stan:-)
Kram Lotta
P.s nu skiter jag i att jag är 35 och bloggar...min söta vänner som undrar varför man bloggar..tack!!