tisdag, augusti 11

Läsning.....

Jag läser mycket böcker och framförallt nu på sommaren. Är nog en allätare inom det mesta i bokväg. Här är 2 nya som kom från Adlibris idag. Marian Keys nya och en äldre av Mons Kallentoft. Är jag den enda som inte har läst Mons Kallentofts böcker?? Idag kom nr 1 och dom andra 2 har jag redan hemma så nu skall jag sätta tänderna i dom. Jag hoppas att mina barn kommer att följa min linje när det gäller läsning av böcker. Har en make som aldrig läst en bok...Han började på Estonia och Tsunamin, men dom har aldrig blivit färdiglästa. Håller på att baka bröd till kvällsmat. Jag skall på en mini bloggträff. Har lite mycket att göra just nu på jobbet, tjejspa på fredag, bröllop på lördag osv men skall försöka hinna att besöka er alla.

Kram Anne

25 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Ja, visst är det roligt att läsa när man känner att man har tid. Jag har också läst en hel del i sommar, bla läste jag Stieg Larssons tre böcker. Det var nog de bästa jag läst hittills! Ha det gott! /Linda

Jannicke sa...

Bare innom med en klem ;o)
Håper du har det bra!

Klem J.

Anonym sa...

Hi hi jag vet vem du ska träffa!!!
Marian Keys är en av mina favvo författare. Funderar på att köpa med mig just den till Turkiet och njuta i solen med. Syd bara att den inte finns i pcket än. Gillar verkligen det formatet bättre.
Kram Lina

Ocean showroom sa...

Jeg er veldig dårlig på å lese bøker, men har nå satt noen bøker på en hylle i stuen som jeg ser på mange ganger om dagen! Dette i håp om at leselysten skal overta for tv-titting på kvelden:)
Var litt bedre på å lese før vi fikk barn, men igrunn mest på ferie...

Ha en super kveld!
Klem, Lene

Casa del Caos sa...

Jag har inte läst de böckerna! Har läst mycket i mina dar, men just nu - med tre små barn - är det inte riktigt det jag prioriterar! Min sambo är likadan som din man - han har bara läst en enda bok! En Henning Mankell! Men varför läsa boken när man kan se filmen? Så resonerar han! Hahaha!
Ha det så trevligt på bloggträffen! Och bröllopet!
Kram, Annica

Mitt smultronställe sa...

Hej vännen!!
Hoppas du känner dej lite piggare...
Ta det lungt bara!!!
Jag läser aldrig några böker... Men Tsunamin har jag faktiskt läst fler böker om. Sådana tragiska saker kan jag fastna i och så mår jag fruktansvärt dåligt av det sen för jag tycker så vansinigt synd om de drabbade!!

Ha det bra så hörs vi, kram Camilla.

Grodmamman sa...

Läcker bok du vann! Livsfarlig för en chokladälskare som jag!:)
Jag läser ofta flera böcker på semestern, men i år blev det bara fyra och de läste jag sista helgen!:) Min sambo är lite yrkesskadad och läser bara deckare och det har blivit så att jag mest läser det också nu för tiden. I helgen har jag läst Mari Jungstedts böcker.
Kram

Jenny sa...

Hej Anne!
Grattis till den fina vinsten i bloggtävlingen:)

Visst är det härligt att läsa, är oxå allätare men just nu är det deckare som gäller. Har faktiskt inte läst Mons Kallentofts böcker än. Du får säga vad du tycker om dem sen:)

Ha det så mysigt på bloggträffen o allt!


Kramis Jenny

Anne-Lie sa...

Här är en till som gillar att baka, läsa och fota;-))

Håller på att plocka vinbär som fryses in i 300 g påsar - ska bli surdegbröd med vinbär i. Men jag spar mitt bak till helgen!

Helenas Hem -Livet på landet sa...

Grattis till vinsten! :)

Älskar också att läsa, men nu blir det inte alls av...
Att yssna på ljudböcker i bilen hinner jag med då och så i alla fall. :)

Ha det så bra!
Kram
/Helena

blogg.helenashem.se

sand mellan tårna sa...

Den har jag inte heller läst. Ikväll ska jag börja på Stieg Larssons första bok..... känns som att dte bara är jag som inte lä'st dem ännu.

KRAM!

Fröken Tindra sa...

Det är kul med böcker! Jag har knappt läst en enda nu i sommar som jag tänkt. Har däremot köpt på mig ett par till så högen börjar onekligen att växa... Men några av Mons har jag inte.
Tjejspa låter mysigt!!
Kram!

sand mellan tårna sa...

förresten..... jag mailar dig då jag lagt mina barn............

KRAM

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!

Oj vad jag hade mycket att läsa igen! Vad härligt att du har en del pyssel och träffar via bloggen = ), tänk vad bloggen kan ge mycket, vad kul att ta hjälp av Lotta och fota lite, spännande att se vad det ska bli av detta = ). Du gör helt rätt som gör roliga saker, du behöver det så himla mycket!!!
Stor kram till dig och sköt om dig!
Kram L-L

promenader på landet sa...

Tack för boktips! Vad kul att ha tjejspa och bröllop och se fram emot! Tack för go kommentar! Kram Maria

Signe 1 sa...

Jag är ju oxå en bokmal som du vet:-) Mons kallentoft har jag läst en bok av, 'midvinterblod', den var braa! Man kommer bort från verkligheten när man läser...skönt ibland! Bra att du har annat att tänka på nu ett tag, har mailat dig. Kramis

sand mellan tårna sa...

mail på jobb adressen

KRAM

Isn't she lovely sa...

Tack för boktipset=) Har hört mkt gott om Måns Kallentoft men måste dock erkänna att jag inte tog mig igenom Midvinterblot (men jag ska ge den en chans till). Om jag får tipsa tillbaka så tipsar jag om Anna Janssons böcker. Har läst dem alla, och de är sååå bra =)
Kram!

kardemumma sa...

Tack för din otroligt gulliga kommentar.Du ser ut att ha samma smak även när det gäller läsning :)
Själv har jag just fått en livscoach bok av min äldsta vän....undrar vad hon menar med det..;)
Ha en mysig helg även om den lät hektisk!
Kramar C

Ocean showroom sa...

Jag älskar att läsa! Nu när vi var på ön så hann jag med ett par böcker medan barnen sov annars är det lite tid för läsning med två små troll!;-) men allt har sin tid. Stor kram Alexandra

alegni sa...

tack för tipset - jag visste inte att det kommit ut en ny bok av marian keyes. jag har alla tidigare...
kram
ingela

Anne-Lie sa...

Glömde säga det att här en till som ej ännu läst Kallentoft;-))

sand mellan tårna sa...

Allt gick bra och jag har precis kommit innanför dörren. Mätt och glad, det är bonusen med detta jobb....... Nu väntar en dusch och kanske en uppdatering av bloggen.

Kram!

Bella sa...

Hej hej!

Älskar också att läsa böcker, Mons Kallentoft har jag läst båda och dem är helt okej, gillar tvåan bäst och Marian Keys brukar ju alltid vara bra så förhoppningsvis har du mycket bra läsning framför dig nu!

Hoppas du snart mår bättre igen, känns som om det är dags att det vänder nu, önskar det för din skull...

Stor kram Bella

Anonym sa...

Visst är det härligt med böcker. Jag försöker läsa så ofta jag kan och då gärna på kvällen i sängen. Härlig avkoppling tycker jag. Ha det så skoj på bloggträffen. Kram Sofia