fredag, november 6

Fab friday......



Faboulus Friday.......Återigen underbart. Här regnar det, mörkt och trist. Min toffel ligger i badkaret, lilla sonen är på disco och den stora är och skjuter luftgevär med grannen. Il Divo spelas på båda våningarna för fullt . Undrar hur söndertjatad julen kommer att bli på alla bloggar? Ganska hårt tror jag. Vill tipsa om fina små "God Jul" ettiketter i trä från svanefors för 12:- styck. Jättefin att sätta på era paket, eller hänga på en flaska som ni skall ge bort i jul. Titta in på sidan så hittar ni närmsta återförsäljare. Dom har massor av fina saker. Tack för alla era kommentarer om tvättstugan, hihi det verkar som att vissa har det "värre" än jag.
Ha en skön fredag.....
Kram Anne

10 kommentarer:

Linruz sa...

Hej vännen!
Låter som en lugn och skön kväll.
Tror du man kan röttna på julen??? Jag är sååå sugen på att sätta i gång och pyssla men väntar lite.
Känns ändå liite långt kvar.
Kram på dig
Lina

Spik, skruv och drömmar sa...

Hej!
Är det inte all väntan och förväntan som är det bästa med julen? Jag älskar adventstiden mer än själva julhelgen. Så det där med att tröttna tror jag inte ett dugg på!
Ha en mysig helg!
Kram Therése

Nilla Q sa...

Tror jag med!
Jag som inte brukar ägna mig åt jultankar förrän det är advent, längtar också. Det går liksom inte att undvika att bli inspirerad när det finns så många bloggar med så många härliga julinlägg!
Dina bilder är jättefina - visst är du fotograf! ;)

Kram Pernilla

Jannicke sa...

Så fine juleetiketter!
Gøy å pynte gavene litt ekstra ;o)

God fredag, Anne!

Klem J.

Signe 1 sa...

Hej gumman! Fina saker du visar! Vad duktig du är o plåta! Jag har lånat hem jobbets superbraiga systemkamera i helgen så här ska plåtas så ini hel...hihi. Kramis!

♥ Fyra årstider sa...

Nu börjar det hända grejer...underbara bilder också. ja blir så glad när du fotar!!
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej igen! Jag längtar oxå till julen men har slagit mig i den på att jag inte ska börja före första advent. Här kommer adressen till Ernsts hemsida där du kan se vissa av ljusstakarna. www.ernstkirchsteiger.com
Kram

Huset vid ån sa...

Vilka inspirerande bilder du bjuder på...Ska absolut kika in på deras sida...Tack för tipset! Önskar dig en trevlig helg! Kramis Therese

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vilka fina bilder! Kan inte riktigt ta till mig julen här nere i Lux.
Vad kul att du köpt en OM jacka. Vilken blev det? Jag skulle gärna ha en sammetskappa, men passar inte min plånbok. Har faktiskt klickat hem en skjorta från OM, men tror inte jag ska visa den. De som läser min blogg är de jag ska träffa i jul och nyår. Kan ju vara kul att ha något "nytt" då!
Kramar
Helena

Sjöboden sa...

Hej Anne

Hoppas allt är väl? Kul att hälsa på hos dig igen!
Vilka fina bilder du bjuder på. Visst blir det mycket jul här på bloggarna, men tycker det är härligt ;)

Kram Caroline