torsdag, juli 1

Äventyr....


Ja så är det faktiskt hihi....Näevars fullt så illa är det inte. Godkväll alla därute, sen kväll 23.18 för att vara exakt.....Sitter och kommenterar i fatt, försöker i alla fall. Japp imorgon går jag på semester och väderprognosen lovar fint i  en vecka framåt. Hoppas att det fortsätter. Batteriet till kameran sitter i laddaren till imorgon eftermiddag, check. Min vän och jag skall på äventyr och jag har fått chansen att följa med henne. Mer får ni veta imorgon, blink blink. Men först skall jag jobba och avsluta för semester, näe kanske inte avsluta eftersom jag har ett jobb som kräver att jag alltid får gå in och jobba på semestern eftersom ingen gör mitt jobb. Momsen är klar, alla leverantörsfakturor är betalda men lön måste göras under ledighet och lite annat. See you tomorrow....

Kram Anne

 ♥

15 kommentarer:

Limetwig sa...

Låter skoj med äventyr :) ser fram emot nästa inlägg!!! ha det bäst! Åse

VITA NYANSER sa...

Såååå kuuuul! Ha det jättebra! Från nattugglan = )

Annelie Johnsson sa...

Här blir det oxå semester, ska bli hyfsat skönt!!! Ser fram emot att få höra om dina äventyr!

Förresten, har bytt bloggadress, kika gärna förbi!
Kram♥

VITA NYANSER sa...

Hi,hi..så du va vaken, kunde väl ana det = ). Måste bara berätta lite tankar idag från min promenad bland jättefina hus, då kom jag att tänka på dig och ditt nya fina hus och sen på vad du har för äventyr på G. Jag funderade på 2 kända från TV och inredning, då var det Äntligen hemma som dök upp och sen de goa Mattias och Jonny...inte helt fel att få träffa dem, sen slog det mig....NEJ, hon kan väl inte ha släppt in Simon och Tomas ...= )...hi,hi...fast idag på TV hade de gjort superfint så jag ska inte vara sån...= ). Men nu verkar du vara på väg ut på äventyr, så då kan jag ju vara lugn = )!!!

Gonatt!!!

Carin sa...

Hi hi hi... Hör att du är lika oumbärlig som jag!!! Men jag skall kämpa på en vecka till innan jag tar semseter... OCH jag hoppas verkligen det fina vädret har lust att parkera sig ett tag till! =)

Jag ringde VC i går så jag har en läkartid i dag kl 11... Vill ju inte se ut som en vandrande prickigkorv i morgon... :D

Ser med STOR spänning fram emot att läsa om ditt äventyr....

Ha en härlig dag, vännen! KRAAAM Carin

alegni sa...

jag räknar ner timmarna tills du avslöjar din stora hemlighet ;)
jag har också tatt semester nu. eller sommarledigt, som jag kallar det, eftersom jag inte har någon inkomst under tiden :/ fem veckor tänkte jag vara ledig. hade först tänkt jobba ännu nästa vecka, men eftersom jag haft minimalt med uppdrag denna vecka, stänger jag butiken redan nu. ingen vits att sitta har och vänta på uppdrag i onödan när det finns så mycket annat skoj man kan göra.
ha en underbar, avkopplande semester, bästa anne!
kram
ingela

Boviksmarinan sa...

HA en HÄRLIG sommar. Kram fr norr

Unknown sa...

Godmorgon!

Ha nu en toppen dag, ser fram emot att läsa mer om ditt äventyr :)

Kram Fia

hemma hos lilla mej sa...

Ha nu en toppendag.Hoppas att vi får läsa om ditt äventyr.Ha det gott.Njut och mys Kramar Rita ♥

Grodmamman sa...

Ha det bra på äventyret nu! Och lova att det kommer ut bilder så fort som möjligt efter att du kommit hem!:)
Kram

House number 15 sa...

Vad kan det vara för äventyr?? Låter spännande...
Skönt med semester för dig;)
Kram C

Jenny sa...

Hej Vännen!
Hoppas ni hade ett trevligt äventyr:)

Låter härligt med semester, själv har jag ca 2 veckor kvar att jobba!

Kraam Jenny

Fröken Tindra sa...

Så roligt med ett äventyr till! ;0)
Låter härligt med semester nu. Hoppas att den blir rikigt skön trots att du får gå in och jobba. Själv jobbar jag i två veckor till. Skall nog gå att hålla ut tills de är avklarade.
Kramisar!

junitjej sa...

Så roligt!!
Du har en underbar blogg!

HEMLÄNGTAN sa...

Härligt med semester, det är du väl värd!!! Det där med att jobba på sin semester känner jag igen men hoppas att du ändå har semesterkänsla och kan vila upp dig.
Är så nyfiken på ditt äventyr...
Kram, Jenny