måndag, augusti 16

I love.....

Mitt nya macro:).............Vilket fantastiskt objektiv jag har fått av min rara make. Sen har jag inte riktigt kommit på vilka finesser det har och hur jag skall få till det men det kommer nog. Idag har min Wictor börjat 7:an och min Ludde 3:an.  Hoppas att ni mår bra ni goa därute.

Kram Anne

16 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag vill också ha en bra kamera! Får nog önska mig detta i födelsedagspresent!:)
Här börjar inte skolan förrän nästa måndag och då har vi en son som börjar sexan och en dottern som börjar tvåan. Då är alltså våra barn året efter era!:)
Tack för tipset om BB på Stadium. Tyvärr har de inte de storlekarna på vårt Stadium och maken har varit runt nästan överallt och det har bara funnits XS som minst.
Kram

House number 15 sa...

Vilken häftig bild! Roligt ett kunna ta macrobilder, inte alls avis. Jag har tänkt köpa en ny kamera men Darling säger vänta tills du fyller år, i okt, suck...vill ha nu.
Tänk vad sommaren har rusat iväg, stora grabbar du har nu. Min lilla ska börja nollan.
Kram på dig!

VITA NYANSER sa...

Åh så fin bild! Jag vill oxå ha ett macro...= ). Ska kolla med min make om jag kan få någon fin present = ) jag med...

Ha det bra! Här väntas skolstart imorgon, en 6-åring som är superpirrig.
Kram L-L

Lilla gårdshuset sa...

Snäll make du har *blink*.Härlig bild.

Kramis/Heléne

Casa del Caos sa...

Åh! Jag vill också ha ett macroobjektiv OCH ett teleobjektiv! Gärna ett sånt där görlångt som alla sportfotografer släpar omkring på på alla fotbollsmatcher och friidrottstävlingar! Nä, jag skojar bara, men ett teleobjektiv är nog inte dumt det heller!

Jaså, så dina gossar började skolan idag.
I denna staden börjar barnen nästa måndag. Då börjar äldste sonen 2:an.

Ha det gott!
Kram, Annica.

Bella sa...

Wow, vilken fin bild, grymt objektiv du fått av maken, tänk när du lärt dig alla finesser också :) Kul att kunna ta riktigt schyssta macrobilder!

Tänk att det redan är skolstart och jag kan tänka mig att man som förälder inte riktigt hänger med på hur fort ens barn blir stora, 7:an och 3:an inga småpojkar längre, snart börjar flickvännerna trill in ;) hi hi

Ha det gott

Kramar Bella

Vitt och Blått sa...

Vilken fiiin bild! Jag vill väl också ha ett sådant objektiv och en bättre kamera. Hade det (macro) för länge sedan till vår systemkamera som inte var digital. :) Idag kom mina elever till skolan, vi hade bara lekar på eftermiddagen, tradition på skolan och mina sjuor har blivit åttor över sommaren. Härlig pirrig känsla att börja på högstadiet, jag såg våra sjuor idag, ny skola, nya klasskompisar och nya lärare.. Ha en bra vecka - kram E

Nilla Q sa...

Åh, är också sugen på ett macro! Vet inte om jag behöver nåt precis...men det vore kul!

Dina barn är ett år äldre än mina, här börjas det 6:an och 2:an imorgon och på onsdag!

Kram pernilla

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...berättade om din snälla make för sambon här. "Jaha" svarade han lite glatt och imponerat (han förstog nog inte piken = )...)

Nu ska jag ta mig i kragen och lägga mig, är hopplös!
Kram L-L

Anneli Stålberg sa...

Underbart med macro, vill oxå ha :)
Tänk att sommarlovet är slut, fast mina barn börjar på måndag så vi har några härliga dagar kvar. Jag har oxå en kille som börjar sjuan så lite pirrigt är det allt härhemma just nu :)

Längtan i Vitt sa...

Det blev ju en kanon bild:) Förstår om du är nöjd, det är så roligt att kunna ta bra närbilder. Hoppas jag får en ny jag med snart;)
Ert nya hus ser super fint ut härligt att få inreda det....

Kram Carina

StrandviksVillan sa...

Vilken fin bild!!
Vad är det för objektiv du har fått då? Jag älskar att ta närbilder, men det funkar inte så bra med objektivet jag har.

Home of Nina sa...

Fantastisk bild, humlan ser ut som sammet! Vill också ha ett macro! Kram Nina

a piece of happiness sa...

Det står på min önskelista till Jul. Så man kan ligga i gräset ocj kräla till nästa sommar ;)

Söt humla

Kram LiseLotte

Carin sa...

Ååå, så du stod också brud i augusti??? :D Härligt.... Nu återstår det då att se vad det blir för uppvaktning i dag då, vännen... ;-) Hi hi....

Nä du beagle, är nog en ras för sig! :D Hon har ju inte kliat sig, så därför har jag inte ens tänkt tanken!!! Men, men... I morgon har jag tid hos min vän som är veterinär (istället för Blå Stjärnan) och hoppas, hoppas hon kommer på vad sjutton det är frågan om!!! Men nu känner vi åtminstone igen henne.... I går kväll var det full fart, så pälsen röööök.... :D ( Det lilla som är kvar)

Hoppas du får en fantastisk bröllopsdag! Kraaaaam

Linruz sa...

Du vet att jag är avis raring :)
kram Lina