fredag, juni 17

Lovely...
Fredag....Härligt avslappnande, man glider ner i soffan och halvsover. Här var vi lite oense om mat och det slutade med att vi hamnade på Lazlos, kvarterskrogen ca 150 meter från hemmet. Intagit en måltid bestående av utsökt lamm med vitlök och smörslungad potatis, mums...Är svag för lamm, hela familjen actually. Vi älskar ju lammet på Lammet & Grisen i Sälen. Hoppas att ni har en fab fredag, har inte haft någon blogglust denna vecka. Det är mycket som händer just nu....


Stor kram Anne 

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här blev det pizza!:)
Har alltid fått för mig att jag inte tycker om lamm, men på nyår gjorde min kusin lamm till huvudrätt och det var riktigt gott. Att det sedan var ett av de lammen vi var och hälsade på när de var nyfödda, det talade vi tyst om.
Ha en skön helg!
Kram

a piece of happiness sa...

Här hemma är det bara jag som tycker om lamm. Så det det blir aldrig av att jag äter det hemma själv ;)

Det godaste lamm jag någonsin ätit var på södra Gotland hos Göran Ringboms Hamra Krog
http://hamrakrog.se/

Där åt jag den godaste lammrätten någonsin.

chokladblomma sa...

Här blev det också lamm! Egenproducerat och ekologiskt, grillat i gasolgrillen. Jättegott!
Kram

MITT VITA HUS sa...

Lazlos är barndom för mig;) Härligt med en kvarterskrog, det saknas här borta hos mig!

Ha en fin helg du med!

KRAM

Helenas loggbok sa...

Mysigt med middag på Lazlos. Dit gick vi ibland och åt någon "panna" vad jag minns från tiden vi bodde i Lkpg. Men det var länge sedan..... Perfekt med en kvarterskrog med krypavstånd hem. Vi har oxå en pub/restaurang på vår gata här i lilla byn. 2 pubar, en skola och en doktor är är allt som finns. Sen finns ju naturligtvis en hel drös med krogar med stjärnon inne i Luxemburg och en som är på väg mot en stjärna i grannbyn.
Ha en skön helg!
Kramar
Helena

Aratorps Lena sa...

Hej fining!
Lamm är ju supergott! Själv hade jag middag med alla barn (plus två respektive...) för Julia har fyllt år. När alla sedan dragit iväg till sitt så satt vi här och undrade vad som hände? Alltså, hur fick vi så stora barn? Och nu pratar de om att FLYTTA IHOP osv... Herregud, snart får vi väl barnbarn... HUR GAMMAL ÄR JAG EGENTLIGEN??? Hahaha! Det låter som om jag är redo för psyk... Stora kramen, gumman! Hoppas blogg-lusten kryper på dig igen! ;)

mammaxtre sa...

Vad skönt att gå ut och äta en bit mat.Det var guldkant på fredagen det :-)

Ha en fin lördag