fredag, juni 3

Ny trädgård...

När man köper ett hus så har man ju inte en aning om vad som komma skall i rabatterna...Nu är det ju så att vi har med hjälp av grävmaskinen tagit bort 4 rabatter och en kvarstår på framsidan. Funkian och pioneerna tar över och mitt i står denna fina syren på stam.Jag har röjt bort massor i denna rabatt, är ingen  trädgårdsmänniska men trädgård vill jag ha hihi.  Om jag hade satt denna själv så hade jag nog inte valt lila mot det röda huset men men.....Hur har ni det i värmen? Här skulle det sitta fint att hoppa i en pool men här gapar hålet tomt fortfarande. Snickare är på väg och han har lovat att den skall vara klar i mitten av juni, hm det får vi väl se. Puh men varmt är det, men vi ska inte klaga. Mot ICA en varm fredagkväll....


Kram Anne

10 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Så är det ju verkligen när man flyttar in i ett nytt hus. Man har sällan samma smak vad gäller grönt. Jag hade nog valt en vit klotsyrén precis som du antar jag. Men du kan ju inte rycka upp den nu?

Pool ja, få förunnat ;)
Får man snart se en bikinibild av dig liggandes på en madrass i poolen då ;)

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilket härligt land. Såå stora pioner och så fin syren på stam. Jag gillade det verkligen, men visst, det skulle vara ännu finare om syrenen var vit.

Jag hade gjort mycket för en svalkande pool här hemma idag.

Kram Teres

Grodmamman sa...

Kommer ihåg när vi flyttade in här. Kan säga att det har åkt bort mycket här också. Har gärna trädgård, men den ska vara lättskött!:)
Vore ju inte helt fel med egen pool!
Kram

Fröken Tindra sa...

Fin rabatt!
Ha en skön helg!
Kram.

Milla sa...

Vilken underbar syrén! Och ni skojar väl? Inte ska man väl bry sig om färgen - en syrén blommar så kort tid och då ska man njuta och dofta :=) Själv har jag planterat pioner i år, vilket jag undrar varför jag inte gjort tidigare när jag bott i samma hus i 19 år. Men trädgård är alltid i förändring - och det vackraste är oftast de mest lättskötta, när det väl finns på plats. Hoppas det går bra med poolen så den blir klar i tid! kram Milla

mammaxtre sa...

Låt oss inte klaga på värmen, låt oss njuta :-)

Precis så känd ejag när jag flyttade in i radhuset, att jag inte hade en aning om vad som skulle komma upp. När vi säljer vårat radhus kommer jag att skriva ned, kanske rita också. Så att de nya ägarna har koll från början.

Ha det fint

Bella sa...

Kul med nya trädgården och spännande att se vad som kommer upp i den! Här tar vi bort rabatter som gamla ägare inte rensat på många år och som är helt omöjliga att ta hand om, eller omöjliga är väl fel ord, snarare är det väl, tiden, orken och tålamodet som inte räcker till så vi börjar om helt enkelt. Har dock tagit tillvara på en hel del växter som jag ska återanvända.

En pool varma dagar som dessa hade varit underbart!! Hoppas ni snart att er blir färdig så ni kan nyttja den!

Ha en fortsatt skön långledighet

Kramar Bella

Aratorps Lena sa...

Hej vännen! ja, vad roligt att "upptäcka" vad ni köpt! Hihi! Rabatten ser fin ut tycker jag! Håller kanske med dig om det lila valet, men de blommar ju snabbt över...

Hoppas du mår toppen i sommarvärmen! Kramis

Två systrar sa...

Lycklig över att tidigare husägaren här hade samma smak som jag...pioner i massor, lavendel och jasminbuskar. Själv tycker jag nog att de lila syrenerna faktiskt är de finaste...ni får måla huset vitt ;-)

Mamma C sa...

Ja, nu skulle det vara perfekt att poolen varit klar. För vilken värme vi har haft. Men den som väntar på något gott.
Kram Mamma C