torsdag, augusti 4

Hallå....


Här har det varit tyst en vecka...Har börjat jobba när det fina vädret kom:(, men men sådant är livet. Man kan inte ha tur jämnt. Igår kom min goa vän Lina förbi på cykeln, hihi ta den kortare vägen nästa gång ...Vi hann att få i oss lite vin, tjattrade och smidde lite planer vad vi skall införskaffa. Vad gör ni alla? Har ni semester eller jobbar ni? Jag måste verkligen ta tag i mitt bloggande, gå in hos er och skriva. Varje dag tänker jag att idag men sen blir det inte av. Är det någon mer som är inne i en sådan svacka som jag?

Kram Anne  

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag jobbar ju också och naturligtvis kom det fina vädret då!:( Å andra sidan har jag slutat tidigt någon dag så jag hunnit med lite sol och bad.
Du ser ju ut att ha hunnit sola en hel del den här sommaren!:)
Kram

♥Linda♥ sa...

Hej Anne!
Lyckliga du som kan doppa fötterna i en egen pool! Jag har önskat mig en länge men ännu är jag utan. Hoppas du kan njuta lite av det fina vädret trots att du börjat jobba. Jag har sommarlov men börjar på torsdag igen.
Kram Linda

MITT VITA HUS sa...

Har nog haft min lilla formsvacka men nu känner jag inspiration igen:)) Brukar ju iofs bli så när hösten kryper närmre:) Skönt med egen pool så slipper man trängas med alla andra på himnabadet men å andra sidan fick jag ju med träffa Lina;)

Ha det gott!

Kram M

Stockholmsvit sa...

Jag är också inne på första jobbveckan efter semestern. Men nu är det bara en dag kvar sedan är det HELG med stora bokstäver. SOm jag har längtat!!

STOR KRAM

Fröken Tindra sa...

En vecka semester kvar. Så himla skönt!
Ha det gott trots jobb!
Kram!

Milla sa...

Läser ju din blogg med stort nöje :=) hoppas poolen funkar bra! Själv njuter jag sista semesterdagar i värme. Men har inte badat! Trots närheten till Mälaren så pallrar jag mig inte iväg... På måndag börjar jag jobba igen, inte så man längtar precis och jag som jobbar hemma dessutom får rätt svårt att ställa om. kram Milla

mammaxtre sa...

Tiden kan inte räcka till, för allt. Jobb och fint väder gör väl bara att annat prioriteras tänker jag.

Ha det fint

Lina sa...

Hallo Snygging. Hade missat ditt inlägg totalt :)
Det baren urmysig kväll.
Nästa gång tar jag med mig badkläder så jag kan testa poolen.
Hoppas ni har det bra.
Kram kram
Lina