tisdag, oktober 4

Stor besvikelse...

Bild hämtad från nätet

Har vi i huset ikväll, t om så att det är gravöl....Ja nu är det ju inte mig jag pratar om utan om maken. Iphone 5, ja vad är det? Finns inte, kommer inte just nu utan en Iphone 4 S. Ja ni förstår hur jag har det här i huset ikväll. På jobbet har vi kölista efter en Iphone 5, ja nu får folk tänka om.... Ojojoj vad alla har väntat på denna 5:a....Och så blev det tvärtom.

Kram Anne

4 kommentarer:

Vit och pastell sa...

Ja, fast iphone4s verkar ju sjukt bra iallafall. Jag har ställt mig i kö till den.

Mia

Milla sa...

Min man satt uppkopplad mot nån som bloggade direkt från presskonferensen därborta. Han vet ju hur hajpat det varit runt en 5:a och så blev det ingen... känns som om Apple har en enorm press på sig, inte lätt att vara störst. Folk är lite galna kan jag tycka, som inte alls är fast i mobilträsket. Får väl ladda ned IO5 till Ipaden istället snart.
kram Milla

MITT VITA HUS sa...

Jag är så nöjd så med min fyra men jag förstår besvikelsen från många! Hoppas du mår bra annars vännen! Såg ditt mail, märkliga blogger! Man vet aldrig om det går att kommentera när det jämt strular:/

Ha en fin dag:)

Stor kram

Fröken Tindra sa...

Öööh, noll koll men det är säkert surt det där. :0) Jag svär som skam över min nya mobil med pekskärm än. Blir tokig! Ja, du ser hur bra jag hänger med i tekniken... Men jag är ganska lycklig ändå. Emellanåt... ;0)
Kramisar!