tisdag, juli 6

Simon & Thomas i värmen.....


Bild hämtad från nätet, Before.....
Sponsrad av TorkyEn ur trevlig Thomas

Simon" in action"Bevis på att Simon missade det första tåget med en minut och att han somnade på nästa och vaknade i Nässjö.Tänk vad härligt det måste vara att spendera 6 timmar på tåg i värmen när det normalt sett tar ca 2 timmar till Linköping:):)


En urgullig Viktor Byhr
Thomas hittade 4 "tazzels"NystylatDagens huvudperson Stefan vars
vardagsrum har stylats omAfter......
3 huvudpersoner för dagen,Simon,
Thomas och Stefan i samspråk


Vardagsrummet i sin helhet
Hallå alla där ute......Tyvärr fick jag redigera detta inlägg och då föll alla kommentarer bort så TACK alla som har kommenterat detta inlägg.
Ja jag vet att jag har dröjt med detta inlägg men ni vet land= ej fungerande mobilt bredband fast maken säljer eländet:):). Men nu kommer det.....
Igår fick jag chansen att komma till en lägenhet i Linköping, Skäggetorp vars vardagsrum skulle stylas om av Simon & Thomas. Det roliga var att min äldsta son mycket väl kände till denna Stefan som ägde vardagsrummet när han såg honom på bild. Nämligen från Hangaren i Linköping där denna Stefan är inlineslärare. Jag och
Sassa anlände kl 12 till en liten liten lägenhet i totalt kaos. Vi träffade 2 trevliga bloggare Victoria och Helena. Vi började med lunch ute som fixades av en jättegullig kille, Viktor Byhr (psst tjejer ni kan googla på hans namn, han har nämligen varit med i Paradise Hotell). Simon var som sagt försenad och då blev allt förskjutet!!!!
Men när dom väl satte igång så gick det undan. Jag med flera blev väldigt förvånade att det är deras grej är att städa ur rummet innan dom stylar. Dom rev i Stefans saker och slängde mängder. När dom väl började styla så gick det undan.....
Kan säga att det blev till det bättre sen är inte orange min färg men det blev fräckt i sin helhet till en kille. Summering av denna dag är att alla var väldigt mysiga och vi fick många skratt, bland annat när Thomas hittade tazzels och hemska gardiner och lite pommes under soffan.....Tack alla för att jag fick vara där, jättekul!!!!
Nu är vi på landet och jag kan säga att man aldrig slutar att förundras över hur människor är
:(:(...............................

Kram Anne

12 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag tycker att de är lite hysteriska i sina färgval, men annars tittar jag gärna på deras program. Vissa saker de har gjort är dock jätte fina.
Måste varit kul att se dem i verkligheten!:)
Kram

HEMLÄNGTAN sa...

Vilken rolig och annorlunda upplevelse! Kul att se bilder.
Hoppas allt är bra med dig!
Kram, Jenny

Fröken Tindra sa...

Vilken kul upplevelse! Jag gillar dem. Ja så mycket jag sett av dem på tv då. =0)
Jobbigt med vissa folk... Suckar för dig.
Kram!!

BLONDETTY sa...

Häftigt!

Hoppas att du har det bra och njuter av solen nu!

Sitter med Allsång på Skansen i bakgrunden. Det är väl sommar det!

Kramar från Blondettysarna!

Fånga dagen sa...

Hej där!
Spännande värre känns det som. Såna upplevelser skulle jag absolut gilla.
Kanske lite väl skarpa färger men vad sjutton smaken är ju som baken delad vet jag.
Ha nu en fortsatt trevlig semester.
Kram
Lena

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan vännen! Vad kul om du träffat dem i verklighet ;) brukar se på deras program. Lite häftiga färger de använder inget jag skulle våga mig på ;) Grattis till er 20 års dag i efterskott!! God fortsättning på veckan! Kramar!

Mycket annat & lite betong sa...

Så kul att få vara med om!

Trevlig kväll!
Agneta

VITA NYANSER sa...

Hi,hi...jag började fundera om jag var helt snurrig, tänkte att jag hade läst ditt inlägg förut och nu stog det dagens datum...inte en droppe vin ens...sen fick jag ju förklaringen = )!

KRAM L-L

Sommerlyst sa...

Kult!

Helena Karjalainen sa...

Men vad hemskt tråkigt att saker och hela inlägg försvinner pga en redigering. Är det fel på gränssnittet i Blogspot? Det känns som det är ett så välkänt gränssnittet så alla buggar borde vara kollade. Jag bloggar ju på Blogg.se och där hoppar man in och ut hur som helst i sina artiklar det är ju det som är det fiffiga med webb jämfört med tryck. Man kan förändra på en sekund.

Det var väldigt kul att få träffa dig i Linköping och hoppas vi får vara med om fler roliga äventyr. Önskar dig en bra och fin sommar i ert fina hus.

Kram Helena Pia hälsar också!

Casa del Caos sa...

Jahaaaa.... jag blev lite snurrig där ett tag, och så var redigering förklaringen! Haha!
Jag tycker det händer mycket konstigt på Blogspot när man redigerar! Och ibland går det inte att redigera överhuvudtaget! Då kan man ju bli smått galen!

Kram!

Vitt och Blått sa...

Men vilken rolig upplevelse att vara med om!! :) Färgerna är inte direkt mina första val heller, men det passar till en kille och av före-bilden att döma blev vad som helst bättre! Hihi :) Ha det skönt i stugan, trots vissa..

Kram E