söndag, december 12

Goda vänner är bra att ha....


 Fantastisk efterrätt, fat bruka
( 40-årspresent av en mycket god vän)

Så här ser man ut om man är på fest:)


Mmm nu är vi på väg mot julen med stormsteg, 3:e advent. Hoppas att ni alla har haft en kanonhelg. Igår hade vi goa vänner på besök, knytis såååå trevligt och idag har vi varit hos goa vänner på vår gamla gata på glöggfest. Vet ni en sak!! Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan mina fina vänner som jag har nära mig, dom betyder mycket för mig och ni vet alla vilka ni är. Igår handlade vi lite julklappar till barnen och tro det eller ej till maken (Darling! En väääldigt fin sak kommer tomtemor med). Imorgon har vi lussefirande och lite andra viktiga möten i våra liv. Sista gången som jag kommer att få vara med när mina barn lussar, får vänta tills jag får barnbarn om jag gissar rätt. Lite sorg i hjärtat att det tar slut här med dom tiderna.....

Stor kram från mig

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Kan sakna lucia med barnen. I år har varken dottern eller sonen något eget luciafirande utan ska se skolans lucia. Jag har luciafirande på förskolan imorgon.
Ja, vad skulle man göra utan sina vänner?!?
Kram

Aratorps Lena sa...

Ja, det är inte utan att det är lite sorgligt när de mysiga traditionerna som barnen alltid har haft "tar slut". Tiden går.... mamma består... hihi.

Jag har varit ute helt ensam i dag och köpt lite julklappar. Plus att jag var på jakt efter bikini... Det är inget kul. Hittade såklart ingen. Har beställt en från Ellos nu i kväll... Jag ska trä en parasoll över mig på beachen. Nästa år ska jag börja ett nytt, smalt liv. Jösses.
Ha en bra vecka, gumman! /L

Jessica sa...

Hej raring,
Visst är det mysigt att få vara med på skolan! Man får njuta av det så länge det varar..

Här hemma går också Sean Banan på repeat. Jisses vilken figur :)

Gillar Millies fest-stil!

Ha det nu så bra och myys!
kraam

Carin sa...

Halloj vännen! Vad vore livet utan vänner??? :D Tomt och tråkigt...

I Finabo är inte många klappar handlade än... Men jag jobbar på det! Försöker tänka ut något riktigt bra till alla, så brukar det gå fort när jag väl tar mig ut i affärerna!

I kväll skall jag i väg och titta på min lilla Lucia, för andra dagen i rad... I går ridklubben och i dag "Vi unga"... Undrar just hur många år till hon lussar för oss???

Ha en härlig lucia! Kraaam Carin

Anonym sa...

Thanks for showing your tv!!!You know: There are so many blogs and magasine reportages introducing peoples homes but they never show how tv's are placed. So frustrating...