lördag, juni 28

Peony´s

 
 
 
 
Pioner -  Peony´s
 
 
 
 
 
 
 
Visst är den en vacker blomma? Tyvärr är dom snart överblommade i trädgårdarna. Jag har både vita, ljusrosa och lite starkare rosa i min trädgård. I min förra trädgård slet jag upp alla och slängde, visste inte bättre just då:)
 
I den här trädgården har jag flyttat dom rosa upp på en kulle en bit från huset eftersom jag inte tycker att dom passar till det röda huset. Och där trivs dom verkligen eftersom dom inte är skall grävas ner djupt och det finns inte så mycket att gräva i där, mest berg....
 
Japp, nu är jag trött på regnet....Igår skjutsade jag min stora son + 2 kompisar till Bråvalla festivalen i Norrköping. Ludde och jag tog en sväng in i Norrköping för shopping, hittade lite här och där:)
 
Men huh...Ca en halvtimme efter att vi hade lämnat av dom slog åskan ner ute på fältet, och ni kan ju tänka er vad som snurrade runt i huvudet på mig innan jag fick tag i grabbarna. Tyvärr blev 6 personer totalt skadade men dock klarade sig alla som tur var. Ja livet är skört, allt kan gå så fort.
 
Ha en skön fortsatt helg och ni som ha semester, hoppas att ni gör något kul...
 
 
Kram A
 
 

2 kommentarer:

Lena sa...

Fy vilken rysare att höra om blixtnedslaget och veta att ens barn är där! Usch. Kan tänka mig att det kändes som en evighet innan du fick fatt i dem.

Ha en fortsatt fin helg du också.

Kram Lena

hemmahosagge sa...

Visst är det tråkigt att dessa fantastiska blommor , blommar över så fort, bäst att njuta fort :))MVH Agnetha "Agge" Johansson