lördag, april 4

Jag antar en utmaning
Sitter faktiskt och sippar på lite Champagne och antar en utmaning från livetibyn. Det är så hemskt att jag vet faktiskt inte vad du heter eftersom du alltid skriver under med "livet i byn". Men du vet att jag följer din blogg varje dag trots att jag fortfarande inte har lyckats att spara den som favorit ( Ps, försökte senast igår, skall kolla med våra goa datatekniker på jobbet om dom kan hjälpa mig). Utmaningen går ut på att visa att visa tre designfavoriter eller tre favoritmärken/designer/konstnärer eller visa tre favorit prylar. Jag har så många favoriter i mitt hem men här kommer 3 av dom. Mitt hus från Walther & Co, min Bourgielampa och sist men inte minst fast den är störst vår tavla på 150X150 som är uppmålad i Thailand 2007. Den är en färgklick i vårat hem. Nu skall jag gå och njuta av vår första grillning sen skall jag besöka er alla bloggare för idag har jag haft fullt upp. / Kram Anne

7 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Det høres ut som du har det riktig så bra...champagne du... ;)

Super fine ting du viser!!
Bourgielampen er jo bare sååå lekker.

Håper dere hygger dere med grillingen - håper det kanskje kan bli grilling på oss i påsken. Det er jo noe spesiellt med årets første grillmat!

Ha en riktig fin påske Anne, i morgen drar vi på landet for i en ukes tid.

Har nettilgang der, så kommer sikkert til å titte innom ;)

Klem M.

Hemmalycka sa...

Vilka fina designers du gillar, eller jag menar: vilka fina saker du visar. Kul utmaning :-)
Ha en fortsatt trevlig lördag.
Kram
Åsa

Hemmalycka sa...

Men vad kul att man kan inspirera andra, hihi
Kram Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Håller med om färgklicken..den gör sig väldigt fint mot en vitt ägg.
Kram Lotta

linruz sa...

Tre riktigt snygga saker du visar.
Hoppas det grillade smakade gott.
Kram kram

alegni sa...

verkligt fina objekt du valde till din utmaning!
kram
ingela

Livet i byn sa...

Här kommer den hemlige och smyger in ;0) Jag inbillar mig att jag ska kunna vara anonym vet du - men det går inget bra. När jag var på Konsum och handlade stannade en kvinna mig och sa att jag hade en fin blogg. Harkel och host!!!

Bourgielampan står högt på min önskelista, jag vet exakt vart jag ska ha den också ;0) Både tavlan och Zinkhuset förstår jag är stor favoriter.

~Livet i byn