torsdag, april 2

We have a deal......

Ser ni något som inte passar in i trädet.....

Min man och jag har en deal varje år. Han sätter upp och jag plockar ner. Jag tror faktiskt att jag har dragit vinstlotten. När dom skall upp så är det svinkallt och när dom skall ner...Ja jag kan säga att jag väljer vilken tid jag vill bara att julen och nyåret är över. Jag pratar om slingorna i trädet som traditionellt skall upp till 1:a advent varje år på vår gata utanför alla hus. Kan säga att vissa av våra grannar lägger ner mindre möda på att dom skall sitta snyggt än andra. Många har som tradition att åka på vår gata 1:a advent för att kolla alla träd när mörkret har fallit.
Honey, it´s your turn next time........Kram Anne

6 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Ja nå var din jobb gjort for denne gang. :D
Så koselig gaten deres ser ut... Virkelig. Og hvilken fin tradisjon at alle henger opp lys i trærne! Tenker det er ett nydelig syn!

Klem M.

Jannicke sa...

Hihi,
julen varer helt til påske!!

Ha en flott dag videre. Klem J.

Jenny sa...

Hej Anne!
Hihi, kul inlägg!

Vilket mysigt område ni bor i, det är lite "engelsk stil" över husen:)

Ha en bra dag,
kram Jenny

Livet i byn sa...

Harkel och host, vi borde nog ta ner våra nu då...

~Livet i byn

VITA NYANSER sa...

Vi har oxå de där slingorna uppe fortfarande. Men jag har tur, jag har ingen deal. Tur att sambon inte läser bloggar = ) och får några idéer. Nu har du gjort ditt = )

Kram L-L

alegni sa...

vår granne har sina ljus kvar fortfarande. ett år tog han ner dem till midsommar o då ställde jag mig på vår infart o sjöng en julsång för att muntra upp honom i arbetet ;)