måndag, april 20

Semester....

Hm, snart dags att bestämma vad familjen skall hitta på i sommar. Oftast har vi så många idéer och sen blir det inte så mycket av det. Jag skulle gärna vilja ge mig neråt Österlen, har aldrig varit där men alla säger att det är så fiiiint. Västkusten, Gotland eller Danmark är inte heller fel. Har ni några tips om Österlen, boende eller vad man kan göra runt omkring? Eller vad skall ni hitta på för kul i sommar?
Kram Anne

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Anne!
Har oxå hört att Österlen ska vara jättefint..har tyvärr aldrig varit där jag heller.
Vi har inte gjort några direkta planer för sommaren än, mer än att vindskivorna på huset ska målas..låter väl jättekul:)

Ha en bra dag,
Kram Jenny

Signe 1 sa...

Österlen verkar huur mysigt som helst!! Vi måste kolla vad allt med trädgård osv kostar innan vi kan boka nåt, men känner jag mig själv rätt så är snart en utlandssemester bokad ialla fall, hihi! Du är verkligen värd en award Anne! Kram Sofia

Mitt og Mine sa...

Hei Anne!!

Tusen takk for oppmerksomheten - nå ble jeg kjempeglad - spesielt når den kom fra deg!!! Du har jo så flott blogg at jeg skjønner godt at du fikk denne awarden!!
:))

I sommer skal vi en tur til Åland -ett vennepar av oss har sommerhus der. Og med 3 barn i samme alder som våre barn, blir det midt i blinken!! Har vært der en gang før og det er jo så fint der! Mariehavn er så koselig... I tillegg blir det en tur til Finland og Mummi-verden...for barnas del! :)

Håper du har en fin start på uken!! :)
Klem M

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Österlen låter toppen..vi åker bort över midsommar..brukar hyra en stuga vid kusten och så utomlands semeter..i år blir det Rhodos..tänk nu är vi snart där..underbart.
Kram Lotta

Lallis - liv och leverne sa...

Vet du, jag har inte kommit så långt ännu. KOm på det i fredags att det är hg tid att bewstämma och boka in något snart. Förmodligen är det Cypernresan den 4 maj som liksom ligger före i tankarna så jag har glömt av sommaren. *s*
Det är ju lite kansigt:P

Österlen..jaaa!
SÅ underbart:)

Kram Lallis

Fröken Fräken sa...

Österlen låter härligt, tyvärr är det väl en av de få ställen i det här avlånga landet som jag inte besökt. Men det verkar vara otroligt fint där! Jag ska på Sthlmsresa i sommar, men i övrigt har jag inte tänkt göra upp några planer, jag har bara tänkt njuta av att vara ledig!!