onsdag, november 30

Lillördag...


Halloj på er alla:) Ojojoj vad veckorna går snabbt, redan lillördag.....Lite julblommor införskaffade i köksfönstret. Här är det sparsamt med pyssel, endast lite stjärnor upphängda och ställda i fönstrena. Kommer lite mer men jag tycker att det är för tidigt. Risk för att man tröttnar på eländet.
Ajajaj jag vet att ni är många julpyssel älskare där ute som bara myser att få fram allt tidigt, men inte jag:). Har ni tips på någon fin adventsljusstake, som man har på bordet med 4:a ljusen?? Har tröttnat på min..
Idag vet jag inte vart ljuset tog vägen? Solen tittade fram en kort stund men sedan var det som en rullgardin igen. Måtte vintern gå snabbt över så att vi får vår igen.....

Kram A  

9 kommentarer:

Milla sa...

Jag är som du :=) JAg brukar köpa blommor sent eftersom de har en förmåga att kollapsa innan jul men numera är det mer blomstren jag fokuserar på lite mer. Jag har samma gjutjärnsljusstake sen länge, brukar t o m glömma tända de ljusen för det är oftast andra ljus som brukar få fokus. Så ok, sista november idag. Några steg närmare LJUSET i slutet på januari. Överleva...

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!
Så kul att kika in här till dig! Kul att "ses" igen. Har haft en paus i bloggandet då jag inte har hunnit med den, men idag bloggar jag så det ryker = ), och vilken härlig energi jag får av goa bloggvänner som dig!

Stooor kram L-L

Teres sa...

Det är så fint med vita julblommor. Har själv köpt vita hyacinter idag.

Tipsar om några adventsljusstakar som jag själv har haft genom åren. Ett år hade jag en hög gjutgärnsstekpanna fylld med sand och 24 små ljus i den. Eller annars har jag använt mej av fyra vita blockljus från ikea och rustas metallsiffror 1-4. Även snyggt med den klassiska adventsljusstaken men fylla den med något annat än mossa ex polkagrisar, nötter osv.

La CHAMBRES sa...

House Doctor har fantastisk adventstake: http://lachambres.blogspot.com/2011/11/frste-sndag-i-advent.html
som jeg tror kan passe inn hos deg : ) Ha en god dag!

Kram

Teres sa...

Här finns inspiration att få kring adventsljusstakar.
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/2011/11/adventskalender.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+norskeinteriorblogger+%28Norske+interi%C3%B8rblogger%29&utm_content=Google+Reader

Jenny sa...

Hejsan! Jag tog helt enkelt en avlång silverbricka och ställde ljusen på ;)
Ha en mysig fortsättning på veckan, kram Jenny

Barbro sa...

Hej Anne! Jag älskar vår "Kluster" från Klong (design Filippa Reuterswärd). Det kan egentligen vara framme året om... Ha det bra!

Fånga dagen sa...

Ja här har du en som älskar att pyssla till julen men gärna plockar bort det tidigare också. Men vita stjärnor är så vackert, det ska det bli här med i år.
HA en fin dag nu tjejen.
Kram Lena

Carin sa...

Hi hi... Vore ju synd om du tröttna på "skiten" före jul... ;-)

I Finabo har jag växlat om LITE... Men jag brukar spara det mesta till jul... Lite lagom adventsstämmning räcker för mig! :D

Kraaam Carin