lördag, november 5

Mys i vårat hus...


Så mysigt med vår kakelugn i köket, uppskattar den verkligen. Vad gör ni en lördag som denna? Svisch sa det så är det kväll. Ja somnar man halv fyra och går upp halv elva så får man skylla sig lite själv men kul hade vi igår. Men men man är ju inte 20 längre hihi....
Blir inte mycket med dagen men grav har vi hunnit med och maken är och spacklar hos min mamma & pappa och sen får vi nog sjunka ner i soffan till " Så mycket bättre". 

Kram Anne  

12 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Vad mysigt med kakelugn i köket ,hade jag också önskat mig
Så mycket bättre kan man inte missa
ha en skön kväll

Malin sa...

vad varmt och mysigt ni har det hos er, skulle ge vad som helst för att krypa upp framför en brasa med en kopp kaffe och en Sköna Hem och bara ... mysa. Ha en fin kväll (och söndag)

a piece of happiness sa...

Jag behöver numera i min ålder två!!! dagar att bli människa igen.

Tänk en gång i tiden gick man från festen direkt till jobbet och lyckades genomföra det innan man kraschade i sin säng på kvällen. Otroligt!

Vet du varför mina inlägg inte syns längre??? Ser att det ser likadant ut på din sida. Jag har uppdaterat varje dag men det är endast den för tre dagar sedan som syns????

Milla sa...

Herre-min-dar jag kom i säng också halv 4 inatt! Man är ju helt väck... Helt chockad att klockan blev så mycket, men så är det med ett gäng tjatterdamer och rödvin. Man mår som man förtjänar idag och det har blivit några små naps i soffan. Nu är jag på G igen.. kram Milla

MITT VITA HUS sa...

Men åh vad härligt:) Vänatr med spänning på helbider från köket:)

Kram och fin kväll!

Grodmamman sa...

Mysigt med kakelugn!
Här blir det också "Så mycket bättre" senare ikväll. Just nu är det bara jag och sonen hemma, men snart kommer även dottern hem. Maken jobbar.
Kram

Smultron på ett strå sa...

Ja visst är det märkligt att helgerna också går så fort! Vad fint med en kakelugn, jag blir riktigt avundsjuk... //kram maria

Piffa och Puffa sa...

Godkväll!
Sitter här med datorn i knät och kikar på Eva Dahlgren på tv. Lugnt och skönt men med två hundar på nedervåningen som pockar på uppmärksamhet. Ha en skön kväll.
Kram

Coolaannna sa...

Kakelugnar är något visst!

Låter som du har en perfekt lördag!

Kram Anna

Linruz sa...

En kakelugn skulle inte sitta fel vännen.
Älskar den där känslan av lugn och ro en brasa ger.
just av den andledningen går jag så sällan ut numera, för mig blir hela dagen efter förstörd och jag tycker inte att det är värt det.
Kram på dig raring

mammaxtre sa...

Det är så vackert med gamla hederliga kakelugnar.

Ha det gott

alegni sa...

jag somnade efter fyra och steg upp åtta, så jag var så där lagom pigg i går när vi åkte på 75-årskalas till min hemstad. ;)
härligt med kakelugn!
kram
ingela