onsdag, november 9

Lovely from Day
Bilder hämtade från Tintinstyle


Åhh skulle vilja ha alla i min gran, men det går ju inte....Årets nyhet från Day till julgranen. Gillar 1, 2 & 3 bäst. Har bestämt att jag ska inte köpa något nytt julpynt i år utan använda det gamla som duger så bra så. Men kanske några kulor? Ja vi får se...Har ju rensat ut en hel del under åren och nu finns bara det som jag verkligen tycker om kvar. Hur har ni det med julpyntet där hemma? Ärligt nu:) hur många kartonger har ni? Är ni julfreak eller inte? Lika kul som att det första åker upp så är det lika kul när det försvinner tycker jag.


Jaha roboten blev ju jättefin men när vi kom till skolan så var nästan alla utklädda till halloween, så mamma fick snällt åka hem med roboten och hämta annan utsyrsel till den lilla. Det var verkligen synd om honom eftersom han hade sett fram emot detta. Normalt brukar det vara blandat men i år vet jag inte hur alla hade tänkt....Ha en bra dag:)

Kram Anne

8 kommentarer:

Anna sa...

Snygga kulor (nice balls):):):)

Anna

MITT VITA HUS sa...

Jag har precis gjort som du, rensat ut och nu återstår två kartonger (stora;) nu har jag bara det jag tycker om:) love kulorna plus några silverhängen från Day är beställda redan:)

Kram

Jenny sa...

Jättefina kulor!! Jag var på stan förut idag och klämde på mycket fint, men inte i år! Jag har också rensat mycket, men hm, ganska mycket kvar, ett par, tre, fyra kartonger sådär ;)
Inte jättestora ;)
Jag har bara vita saker i granen, men jag sparar mina gamla röda kulor ifallatt... ;)

Fy, tråkigt med tråkiga Sverige som bara ska vara Halloween, det är ju blandat i USA, det landet vi har tagit efter, men tydligen inte riktigt allt då, tur att han har en supermamma som fixar :)
Ha en fin kväll, kram Jenny

Grodmamman sa...

Fattar inte att ni redan bott 1 år i ert hus!:)
Jag har tre lådor, men allt kommer inte upp och i den ena ligger även lucialinnen och tomtedräkt.
Jag gillar också att plocka fram det, men är lika glad när jag får plocka bort det och det blir tidigare för varje år.
Kram

alegni sa...

ursnygga kulor! ingen fara att jag ska hitta så fina kulor här, så jag får nog hålla mig till mina gamla från förra året. ;)
ja du, julpyntskartongerna är nog flera till antalet, men jag plockar inte fram allt pynt varje år...
kram
ingela

Matilda sa...

Lovekulorna står högt upp på önskelistan - de randiga har jag redan två av som jag fick i present förra året :)Kanske det blir en liten present till mig själv, julpynt kan man inte ha för mycket av

Carin sa...

Fiiina kulor! :)

I Finabo har jag tryckt ner allt julpynt i en gammal kista... Men har en känsla av att jag plockar fram mindre och mindre för vart år.... Gillar mer att göra ljusdekoration och så.... Och sedan skall det ju bort igen...

Ååå, jobbigt och komma till skolan och känna sig så fel... Men tur att han har snäll mamma som fixar!

Kraaam Carin

Smultron på ett strå sa...

Yes, julfreak är jag, men mest innan jul.. från advent och till annandan, sen kvittar det! Jättefina julgranskulor. Jag har hur mycket pynt som helst, massvis gammal bråte...//kram maria