fredag, juli 30

Hej....

Jag vill presentera mig eftersom jag dyker upp på Mattes blogg då och då. Jag heter Millie, hm egentligen så fint som Golden Pearl´s Black Extreme. Men vem sjutton kan gå omkring och heta det. Tänk när någon skall ropa det namnet:). Ja Millie heter jag iaf hos min familj. Är 4 år, är av rasen Gordon Setter och lider av Atopi och dåliga höfter, så några bebisar kommer jag aldrig få säger matte, har allt haft chansen i skogen med Bonzo ( hm honom är jag ganska arg på i vanliga fall men då dög han) men då kom matte och störde. Atopi är allergi för er som inte visste det redan. Håll i er nu, jag är allergisk mot damm & kvalster, katter, mögel, ull och dun. Hur sjutton kan en stående fågelhund vara allergisk mot dun? Har iaf inte känt av dunet när jag sätter i mig något fågelkadaver, mums men det tycker inte matte. Nej då hon står där och stampar med foten och säger fy när jag tuggar febrilt. Kan inte förstå varför hon stampar med foten och skriker fy när jag mumsar i mig hundbajs. Jag trivs hos min familj....Jag vet pecis vad jag får och inte får, hm ibland iaf. Intressen?? Sova, leka med mina bästisar Elsa & Minuz, äta grisöron. Det är mums det. När matte kommer från Ica så finns det oftast ett stackars grisöra till mig om hon nu inte har fått för sig att köpa ett tråkigt ben, suck....Jag har en dum ekorre som retar gallfeber på mig på landet men kul är det att jaga den hihi. Harar är också kul. Älskar att vara lös i skogen och springa och älskar allt det goda jag får när matte visslar in mig. Ja jag är faktiskt ganska duktig på att komma till matte om jag får säga det själv:) Ja det var väl det hela när det gäller mina intressen. Har funderat på att skaffa öronproppar för matte pratar så mycket med mig så jag har faktiskt börjat stänga mina öron när vi är ute och går. Näpp nu skall jag lägga mig och nanna en stund, jag brukar ta natt vid denna tiden.

Kramar från Millie    

16 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Kul att få veta mer om dig Millie! Tjusigt namn du har i "orginal"! När jag var liten hade vi en hund som hette Dackes Red Master. Fint va´?! Men hos oss hette han Sambo. Ja, det var före ordet sambo fanns så att säga. =0) Hoppas att du sover gott nu!!
Kram till både dig och din pratande matte!

Ninne sa...

Du är ju inte bara klok, enl ditt prat, utan jag tycker du är så söt el. skön, på de bilder matte har presenterat.
Håll du matte på plats o var lite försiktig med ditt ätande- för det kan bli en allergichock om man inte aktar sig.
Jag så kallad människa är allergisk mot selleri, o de har blivit en del smällar innan jag kom på vad det var. Det kan hända även såna fina vovar som dej
Bamsekram till både dej o matte
Ninne

Sirpa sa...

Hej Millie!
Du ser jätte fin ut och kan tänka mig att din familj tycker jätte mycket om dig!
Kan du hälsa matten från mig at ni ska ha det bra!
Kram Sirpa

a piece of happiness sa...

Hur i all världen kan du motstå dessa ögon???

LiseLotte

Mitt smultronställe sa...

Hej Mille!!!

Du är bara sååå fin.
Min sambo och du har ganska lika alergibesvär..... Jobbigt...

Hoppas du och matte får en ffin helg, kram Camilla.

promenader på landet sa...

Hej Millie! Du ser verkligen snäll och trevlig ut! ha en bra helg hemma med din fina familj! Kram från Maria

Grodmamman sa...

Hej Millie!
Du är väldigt söt och vilket namn du har!:)
Jag är också allergisk mot dun, men det har blivit bättre med åldern. Du kanske kan hoppas på det med!:)
Hälsa matte från mig!
Kram

Bella sa...

Åååh, så gulligt av dig att låta oss får lära känna Mille :)

Har aldrig hört talas om en hund som är allergisk, stackare... Tur att hon har en bra matte som tar hand om henne!!

Vilken trevlig bloggträff ni ser ut att ha haft, var väl i o f sig inte helt oväntat med det sällskapet ;) Kul att ni hittat varandra!

Ha det gott i sommarregnet

Kramar Bella

Aratorps Lena sa...

Hej hej Millie! ;) Du fina, fina hund. Var rädd om Matte va`? Och slå dövörat till när hon går på för hårt. Alla behöver prata av sig ibland, vet du... Kram på dig!

Jenny sa...

Hej Millie!
Vad fin du är!
Vad kul att få veta mer om dig:)
Grisöron?? Kan det verkligen vara gott?? ;)


Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

HOUSE of ADELA sa...

Du var bland det snyggaste jag sett i hundväg och så kul inlägg du har gjort! Vi skulle gärna träffa dig men du är aningen större och löper väl ifrån oss!=) Vår matte babblar och snackar en massa med, men dövöra gäller=)

Kram från
Theodor & Banchy
2 snygga westies=)

Mycket annat & lite betong sa...

Så fin hon är!
Jobbigt med allergi. Vår hund har besvär med magen så hon får bara äta torrfoder som köps hos veterinären.

Så härligt ni verkar ha haft det, fina bilder från Skanör.

Trevlig helg!
Agneta

Carin sa...

Hallå Millie!

Tur att din matte inte föröker sig på att ropa hela ditt namn när det är dax för inkallning! :D
Harar är ju min stoooora specialite! Att jaga hare är riktigt kul! När husse tar fram mitt 8000 kr-halsband, då vet jag att det är lattjo-lajban på gång! (Matte är lite avundsjuk, för hon har visst inte fått något så dyrt halsband...) Men när jag är i Björkäng är det kaniner som gäller! Det vimlar av kaniner över allt och kan du tänka, att dom är så fräcka att dom sätter sig utanför fönstren, nästan bara för att reta mig....
Har hört att du har en lika cool vovve som jag till kompis...;-) Hoppas hon är lika busig som jag! Förresten, sa jag att du är en riktig snygging?

Hoppas du får TVÅ grisöron i helgen! Vov Selma

Två systrar sa...

Goding! :-) Kram C&M

Daniela sa...

Vilken sötis, helt förtrollande vackra ögon!

Anonym sa...

Kul Millie! Men inte så roligt att du oftast är arg på mig, jag vill nästan bara leka så därför fjäskar jag för dig Det var verkligen synd!!! att din matte kom o störde oss just som du var som allra gulligast. Men så'nt är väl livet!
Husse var i alla fall snäll han sa' inget om vårt försök till snedsprång. Men vilka härliga valpar det blivit...
Bonzo