tisdag, december 14

Pallen....

Här är pallen från Nordik som jag skrev om för ett tag sedan, tycker att den är så söt och tröttnar man på tyget så har man ju stommen om man vill byta. Nordik har så mycket fint, gillar verkligen att gå att kika där och maken och jag hör till inventarierna där. Man är så tjenis med alla:) Betyder mycket när man kommer in i en affär tycker jag. Personal som är trevliga är A och O, eller hur? Ett av det värsta jag vet är när en expedit står i en affär och pratar i telefon när man kommer in och inte tar någon notis om en eller om dom står och pratar med varandra och fortsätter sin konversation. En affär som jag besökte i Linköping satt det 2 tjejer i en soffa och pratade bröststorlek, ingen hälsning eller något utan dom bara tjatade på.  Ja så kan det bli...Ikväll skall jag och bli julfin om naglarna...

Stor kram Anne

15 kommentarer:

Malin sa...

den var fin, har aldrig hört talas om Nordik tidigare, ligger det i LKPG?
Kuddfodralet kommer när det kommer, ingen brådska.
Ska du ha julröda naglar nu kanske? Du får visa bild här he he.
Bebben hälsar att allt är bra där inne men att det känns trångt och dieten bestående av godis känns lite sådär, vill gärna smaka lite grönsaker oxå.

Carin sa...

Hallå vännen! Det har hänt mer än en gång att jag lämnat affärer pga av snorkiga expediter... Jag vill ha service och trevligt bemötande, annars går jag.
Ååå, låter najs med fina naglar men med den hobbyn jag har passar det dåligt... Hästar och långa naglar är ingen bra kombo...
Pallen var fiiiiin... =))
Ha en härlig kväll! Kraaam Carin

Grodmamman sa...

Håller med dig fullständigt! Affärer med otrevliga expediter går helt bort i min värld!:)
Ska gå och få mina naglar julfina i julveckan. Jag har bra egna naglar, men det är mammalyx att sitta där och få manikyr. Funderar på röda nu till jul, men har inte riktigt bestämt mig än. Känner mig lite utspökad med för färgglada naglar!:)
Kram

Lilla gårdshuset sa...

Grrrr för sådana expediter! Jag får knottrer när jag hör detta!

Ska det bli röda naglar då eller;)?

Kramis/Heléne

Fröken Grön sa...

Superläcker pall, det där! Påminner den inte lite om pallen som fanns på Åhléns nu i höst, som sålde slut nästan samma dag som de kom ut i butikerna?
Färgskalan gör att den går att kombinera med nästan vad som helst, - du kommer nog inte att tröttna på den i första taget!
Snorkiga expediter gör att man bojkottar den affären, inget smart affärsdrag precis.
Må så gott!
/Anna-Karin

alegni sa...

du har så rätt, anne. i min favoritaffär får man ett varmt välkomnande när man kommer in, känns nästan som att komma hem.
vilken fin pall ni hittat!
kram
ingela

chokladblomma sa...

Härlig pall!!!
Håller med om att vissa expediter borde jobba någon annan stans...
Kram

Carin sa...

Ha ha!!! Alla beaglar är nog lite halvknasiga eller rättare sagt energiska.... Suck... Selma tycker livet är TOPPEN, nu när Husse inte går till jobbet varje morgon... För då tycker hon att dom skall gå till skogen och JAGA, helst varje dag.... Men se det tycker inte Matte, för golv lägger sig inte självt och det VÄNTAR jag på nu, så vi någon gång blir färdiga med hallen!!! :P Men i morgon så kanske det är klart när jag kommer från jobbet... Hoppet är det sista som överger en! :D
Ha en härlig kväll! Kraaam C

Grodmamman sa...

Blir nog fransk manikyr för mig också, till min nagelterapeut stora besvikelse!:) Tycker att det är super snyggt!
Är så nöjd över att jag är klar med julklapparna, har nog aldrig varit färdig så tidig förut! Skulle gärna hjälpa dig om du bodde närmare!;)
Kram

Aratorps Lena sa...

Å, vilken underbar karamell som lyser upp i allt det vita! Love it!

Räkna med mig, baby! Risken är att jag stannar... Hihi.

Naglar... Ska försöka hinna göra mina fina jul/nyår också. Bra att du påminde!

Kramis

AnnaHelena sa...

Såg den pallen på Nordik i Norrköping i söndags. Den är härlig! Håller med om att det finns mycket fint i den affären!

Signe 1 sa...

Superfin pall darling!! love nordik:-)

miss you tooo, vi kan väl ringas i dagarna! p&k s.

ps. fråga tk när han kommer och hälsar på i öret och får se olivträdet irl!;-))

Sommerlyst sa...

Knall kul pall. Fint med litt farger...!!

Kjekt å høre fra deg igjen Anne. Håper dere har det bra og ikke sliter dere helt ut med oppussingen av det nye huset. Gleder meg dog til å se maaaaange nye bilder fra ditt herlige nye hjem!!!

Her prøver vi å få tid til litt juleforberedelser innimellom all sykdom. Her går den ene etter den andre ned for telling med influensa etc...sukk.

God jul til deg og din familie!!

God klem fra meg

Helenas loggbok sa...

Åh vad fin! Gissar att man blir glad varje gång man ser den! Snorkiga expediter är inget kul. Här säger de nästan "Bonjour Madame" i varje affär man kommer in i. Det är trevlig, men man är ju inte direkt van att bli "madammad"...
Har tyvärr inte orkat svara på ditt mail. Vi har det jättejobbigt just nu. Du får läsa på bloggen där jag uppdaterar hur det går.
Kramar
Helena

Ulrika sa...

Vilken härlig pall, såg att den fanns att köpa på Indiska där de säljer möbler. Jätte fin ! Snorkiga expediter är inget jag heller är förtjust i. Full sevice ska det va =)
Må så gott