torsdag, januari 16

Jag finns + Cobham Hall....

 
 
 
 
 
Ja, man kan faktiskt säga att det är total bloggtorka här, sorry...
 
 
 
 
 
 
 
Bilder lånade från nätet
 
 

 
 
 
Hallå alla finingar:)
 
 
Tiden går så förfärligt snabbt...Snart slut på en låååååång månad för många. Efter jul är det inte lika mycket i kassan i husen runt om i landet. Påminner mig om att jag skall göra lön nästa vecka, och innan måste kontrolluppgifterna fixas.
 
I julas fick vår Ludde och alla hans klasskompisar + parallelklassen reda på att dom skall få spendera 5 dagar i England i april med några av sina fantastiska lärare och sin rektor.
 
Han var verkligen i eld och lågor och är nog det ännu:). Det är en liten gourmet i denna familj, älskar att resa och äta god mat. Om det så är att "bara" åka till Stockholm.
 
Dom skall på på Cobham Hall som är en flickskola och dom har påsklov under denna tid, så våra ungdomar + en skola till från Linköping kommer att ha hela skolan för sig själva, lektioner med engelska lärare.
 
Jag tycker att det är sååå coolt att dom skall få göra denna resa och bo på detta viset, visst ser det ut som ett engelskt gammalt slott? På hemvägen kommer dom få lite tid att spendera i London och just nu funderar dom på vad dom vill göra.
 
Jag frågade Ludde om jag fick följa med men det fick jag inte hihi, erbjöd honom lite guidning i London men den funkade inte heller (Har pluggat i London). Jaja så mamma får snällt stanna hemma.
 
 
Ha en mysig, snöig torsdag kväll, snart Revenge på kanal 3
 
 
Kram Anne
 
 
 

5 kommentarer:

Vitae stilo sa...

Vilken fantastisk resa! Det kommer dom att minnas länge.

Ja, visst är det lite torka just nu, det är precis som med allt annat, en mellanperiod, man väntar in både pengar och vår ;-)

Kram
Helen
www.vitaestilo.se

Lena - gott för själen sa...

Vilken härlig resa! Ungarna utvecklas ju så mycket på en sån resa. Läckert ställe också.

Kram Lena

Hemma på Sjuan sa...

Visst är det tråkigt att det är ebb i kassan i januari, jag är extra köpsugen efter alla julsaker!
Spännande resa dör sonen men konstigt att du inte fick följa med ;) kram Suss

mammaxtre sa...

Klassresor av detta slag är fantastiskt tänker jag. När jag gick i högstadiet så åkte vi till Italien. Min dotter åkte med sin klass till England och min äldsta son åkte med sin till Scottland. Resor som berikar och får de flesta ungdomar att växa. Härligt!

Trevlig lördag!

Life´s Silverlining and I sa...

Vad lycklig han måste vara att få resa dit! Stackars dig som inte får följa med:) Kram på dig! Nilla