söndag, januari 19

Mums mums....

 
 
 
 
 
 
Ja den smakade lika gott idag som igår....
 
 
 


 
Hallå!


Tack för era kommentarer om att måla väggen i gästrummet. Ja jag får som sagt ta mig en funderare på det där.

Huh idag blåser det lite snålt, men ändå skönt ute. Igår tyckte jag att det var helt fantastiskt ute, 3-4 minus och vindstilla och snö.

Jag skrev  för några dagar sedan om det här med tiggarna...Igår när jag var på väg hem svängde jag in till min lilla tant utanför Ica Signalen och lämnade en slant. Där sitter hon i denna kyla!!! Men nu när jag gick förbi vår lilla Ica, ca 50 meter från mitt hem så har det dykt upp en tiggare för första gången, suck...Det känns som att man kanske måste ta tag i detta!!! Frågan är vem som skall göra det? Kommunerna? Risken är om man ger denna tiggare pengar utanför min lilla Ica så kommer ju hon/han tillbaka. Man blir såååå splittrad samtidigt som jag tycker så otroligt synd om dom.

Nähä nu skall jag ner och röja bland allt elände i källaren, ha en härlig söndag i snön vad ni nu hittar på. Här får man inte med sig några barn/ungdomar till någon pulkabacke inte, näeee det kan ju vara för pinsamt:)


Kramkram Anne

7 kommentarer:

Sabina sa...

Hos oss har vi så kallt som - 20 så inte ens föräldrarna vågar sig ut, om man inte riktigt måste! Vi var faktiskt ut en sväng med yngsta dottern men det blev nog bara en snabbtur kvarteret.
Visst är det ett problem med dom stackars tiggarna, man både vill hjälpa och vill bli av med dom. Men hemskt vore det att i denna kyla behöva sitta ute och tigga.

Skön söndagkväll till dig!
Kram Sabina

Mamma C sa...

Det blir bara fler och fler tiggare här i stan också. Det skrivs om dem i tidningarna men om det görs något dem det undrar jag.
Kram Mamma C

MITT VITA HUS sa...

Phu, ja vad synd det är om dom. Vi har en farbror med dragspel här, lider så varje gång jag igen har något att ge honom:( Måla inte väggen vännen, fin som den är:) kram M

Välkommen Hem! sa...

Ja, kladdkakor brukar smaka ännu bättre efter nån dag eller två...
Apropå tiggare så är jag som dig, kluven. Tycker otroligt synd om dem. Och nu, i kylan, hur klarar de sig??...
Ang. väggen så stod jag på jobbet och skulle måla om en sådan på kontorsdelen. Då kom min chefs pappa (70+) och skällde ut mig efter noter, sånt gjorde man minsann INTE, jag "våldtog" praktiskt taget den stackars väggen, menade han på... Väggen blev målad ändå, vill jag bara tillägga.
KRAM och hoppas make och hund mår bättre, sicken olycka!
Judita

Fröken L sa...

Ja, det är dubbelt det där med tiggarna och har blivit en allt vanligare syn på gatorna. Klart du ska måla tegelväggen vit, go for it!

Kram Linda

Nilla Q sa...

Ja, hur ska man göra? Och vem ska göra nåt? Svårt...

Kladdkakan ser väldigt god ut! Och de brukar ju faktiskt vara godare dagen efter. Om det bara finns nåt kvar då...

Kram Pernilla

Perlan ❥ sa...

Ja usch, man får alltid dåligt samvete av tiggare... Men vi har som tur väl nästan inga tiggare i stan..
å kladdkakan ser förrädiskt god ut! :-)
kram