lördag, januari 18

Måla eller inte???
Målar man på tegel som är från 1913?? Vårt gästrum är fullt av tegelväggar o den vanliga tegelfärgen and I don´t like it.....

Hittade den här bilden på Pinterest och tycker att det ser helt fantastiskt ut:)) Mmmmm det tåls att tänka på...


Hejsan!!!!
 
 
Lördag, lovely...Sen kanske inte den här dagen blev som den skulle men så är det ju ibland. Vi har en hund som på något sätt stukade benet igen i torsdags och eftersom vi har trappor både upp och ner så bär vi vår 23 kilo hund i trapporna för att avlasta hennes ben.
 
Men imorse slutade det i förskräckelse...Maken skulle bära ner henne och hans ben vek sig i trappan, hunden kom först och maken efter. Obs han har väldigt dåliga knän som lätt går ur led. Nu gick det inte i led men han har skadat sig så pass att jag var tvungen att åka till sjukhuset och köpa kryckor. Han har hemskt ont och jag hoppas att det är bättre imorgon. Hunden klarade sig dock utan mer skador än hon har men hon blev lite chockad...
 
Japp det var den dagen, nu vankas plankstek i huset...
 
Kramkram Anne

7 kommentarer:

Bella sa...

Bilden är ju superfin, klart du kan måla ;)

Tur det gick bra med maken och vovven efter fallet i trappan, hoppas nu att de båda återhämtar sig fort!

Ha en trevlig lördagkväll!

Kramar Bella

evalevabo sa...

Absolut Inte!! Gud vad ni skulle ångra Er. Jösses NEJ. Låt allt vara så original som möjligt. Vi har också tegel lite här o var. Bl.a. i vår relax utanför bastun och i badrum ja lite här o var. Skulle känna det vore ett stort misstag att ändra i ett gammalt hus. Vårt är från 1885. Och Ert också gammalt. Förstår verkligen inte de som målar allt vitt vitt. Ni har så vitt och fräscht överallt. Snyggt med brytningen. Visar det gamla i huset. Underbart.
Kram på dig.

eastcoastmom sa...

Det beror på hur mycket tegel det är. En vägg är väl snyggt. Man kan ju också göra whitewash på tegel, då ser man ju fortfarande en del av teglet eftersom det inte är helt täckande målat.
Här är ett exempel på whitewash: http://www.younghouselove.com/2013/08/whitewash-in-the-hizzy/

Lycka till!

Dnyahuset.blogspot.se sa...

JAg hade målat, jag gillar inte den vanlia tegelfärgen. Vilken tur att fallet gick bra, lät otäckt.

Mamma C sa...

Jag skulle inte måla, för en tegelvägg är så snyggt. Tur att det inte blev värre med make och hund.
Kram Mamma C

Hemma på Sjuan sa...

Oj oj vilken olycka! Hoppas det går bra med båda två!
Snyggt med tegel som är kvar i ursprungsfärgen men vårt var så fult och en del "fyllningar" som vi inte kunde få loss så vi målade vårt vitt (endast murstocken som det finns tegel här).
Fin bild, kram Suss

Browneyedgirl sa...

Tycker det är riktigt snyggt som det är :)